• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Bende bugun tekrar kontrole gittim iyi sukur sanirim kirki gorcem kizlar :-) :-) doktorum yuruyuse basltti gunde yarim saat hurmada yemeye basla dedi nnormal dogum icin .. 37.hafta raporumuda aldim geri sayim basladi bakalim :-)
Kırka ne kaldı şunun şurasında senin oğlanın maşallahı var 🙂 🧿🧿🧿

Çok şükür canım ya erken fark etmenin faydaları. Geç kalmadan önüne geçildi. Bu gidişle sanırım bende 40 ı görecem 😂😂 yalancı sancı dedikleri şey ilk defa iki gündür oluyor, kasık ve bel ağrım hafif yeni başlıyor. Bebişler büyüdü sanırım bunlarda ondan oluyor. 37. Haftayı çıkarırsak tamamdır 40 orda kalsın, 🙏🙏
Kesinlikle canim farketmsydik ilac kullanmasydim kotu olabilirdi belki cok sukur rabbime bence sende 38 e kdr gidersin dye hissediyorum :-)

Slm kızlar nasılsınız biz de bugün kontrolden geldik çok şükür iyiyiz bi 10 gün sonra falan tekrar gidince sezaryen günü verecek doktorum inşallah Allah hepimizi sağ salim kurtarsın adaklar adadım Ya Rab 🤲
Bikaç gündür deli gibi kaşınıyorum karaciğer enzimine bakıldı şükür bişey çıkmadı her gün yeni bişey çıkıyor ya dayancaz 💪😁

Back