- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #7.501
Aynen canim 30 derece hassas yikama yaptim ama ekstra durulama yapmadım zaten granul sabundan ölçek çıktı az koydum birde ütüledigimiz icin sıkıntı olmaz diye düşündümBen de bugün yikayacagim30 derecede hassas yıkamama mi yaptınız? Nasıl yikayayim ebebekten baby me granül me aldım onla yikayacagim iki durulama şart mı sorular bu kadar
Mağazadan almış canım Konya dan. Emzirmek içinde hiçbir eylem yapmıyorsun biran yırtık sandım annem ne kadar cahilsin diyorBende ondan almak istemiyorum iç gösterecek diye.ben de tesetturlüyum annen nereden almış setisabahlıgi olmadan kullanmamız imkansız zaten
Şuan yıkanıyor ölcek yoktu bende az kattım deterjanı. Sıkıntı olmaz inşallahAynen canim 30 derece hassas yikama yaptim ama ekstra durulama yapmadım zaten granul sabundan ölçek çıktı az koydum birde ütüledigimiz icin sıkıntı olmaz diye düşündüm
Ay bende alirken magazadaki kiz gösterdi ondan yirtik sandim bende ilkinMağazadan almış canım Konya dan. Emzirmek içinde hiçbir eylem yapmıyorsun biran yırtık sandım annem ne kadar cahilsin diyor
Yok cnm olmaz ben beyazlari tek yıkadım mavi sari gibi ara renkleride ayri yıkadım hatta oglum icin bayramlik kot salopet almıştım e bebekden boya verir diye onuda elimde yıkadım ve gerckten boya verdi ama cok şeker birsey ınsallah saglikla giydirmek nasib olur bayramda kuzularimiziŞuan yıkanıyor ölcek yoktu bende az kattım deterjanı. Sıkıntı olmaz inşallah
Ya canm bende 60 da yikamak istedim ama yaptırdığım yer 30 derece yeterli dedi kumaşları bozulmasın diye 30 da yikadim ama doğumdan sonraki yikamalarda 60 da yıkarım artikBen bütün bebek kıyafet ve yatak tekstileri 60 derece de kısa program yapıyorum ama sıkmasını hep düşük tutuyorum. Aklınızda. Olsun Kızlar.
Amin inşallah. Bizde bayramlık elbise aldıkYok cnm olmaz ben beyazlari tek yıkadım mavi sari gibi ara renkleride ayri yıkadım hatta oglum icin bayramlik kot salopet almıştım e bebekden boya verir diye onuda elimde yıkadım ve gerckten boya verdi ama cok şeker birsey ınsallah saglikla giydirmek nasib olur bayramda kuzularimizi
60 çok değil mi çekme yapmadı mı? Yorgan ve yastığıda yıkamalı miyim bileydim beyazlarla atardimBen bütün bebek kıyafet ve yatak tekstileri 60 derece de kısa program yapıyorum ama sıkmasını hep düşük tutuyorum. Aklınızda. Olsun Kızlar.
Bayağı baktım vallahi sonra anneme bu ne dedim cevabımı verdi sağ olsunAy bende alirken magazadaki kiz gösterdi ondan yirtik sandim bende ilkinne yapalım hic cocuk dogurmadik ki daha önce bilmiyoruz
gecelikleri çok kaliteli canım memnun kalırsın kesin bendekiler catherine markaydı, diğerleri geldiyse nasıllar baktınmı ondan emin olup alamadım suwen den aldım 1 atlet gelmedi dahakızlar dün ebebeğe gittim 10 lu takımlara baktım. 1 tane aldım iyi ki bitane almışım. 149 tl para verdim bide üstüne kaliteli gelmedi bana. ayrıca açıp bakamıyosunda öyle bir bantlamışlar ki. sanırsın içinde elmas var.takımı hiç beğenmedim. paketide kenarlardan yırtıldı. değişim yapmayı düşünüyorum bakalım değiştirecekler mi?
lingeriadan gecelik ve emzirme sütyeni atleti aldım. 2 sütyen alınca atlet bedavaya geldi. gecelik ve 2 sütyen 1 atlet 208 tl civarı para verdim.
Canım ben instagramdan yaptırdım. 11li organik isimli hastane çıkışı 194 tlye yaptırdım. İsimli bez çanta ve müslin anı örtüsü hediyeydi yanında. Kumaşı cok guzeldı normal kumaşın fiyatı daha uygundu ama ben jakarlı aldım yaz bebişi diye. Yıkadım hiç bişey olmadı baskısı fılan cok guzeldı.kızlar dün ebebeğe gittim 10 lu takımlara baktım. 1 tane aldım iyi ki bitane almışım. 149 tl para verdim bide üstüne kaliteli gelmedi bana. ayrıca açıp bakamıyosunda öyle bir bantlamışlar ki. sanırsın içinde elmas var.takımı hiç beğenmedim. paketide kenarlardan yırtıldı. değişim yapmayı düşünüyorum bakalım değiştirecekler mi?
lingeriadan gecelik ve emzirme sütyeni atleti aldım. 2 sütyen alınca atlet bedavaya geldi. gecelik ve 2 sütyen 1 atlet 208 tl civarı para verdim.
Bebek telsizi bana da lazım ama doğum izni bitince çalışırken ya da doğumdan sonra almayı düşünüyorum şimdi fiyatlarına falan bakıyorum öyleBence olur canim zaten biri aglayinca digeride aglar
Benimkinin bayramlığı da hazırAmin inşallah. Bizde bayramlık elbise aldıkrenkli olanları da ayrı atacağım zaten çoğu pembe renkler bir iki tane mavi sarı var ama rengi çıkacak türden degil hepsini bir atarım
Bugünleri gösteren Rabbime bin şükür sabahtan beri kıyafetlerin içindeyim şöyle mi yıkasam böyle mi yıkasam bu açık renk bu köyü renk derken makineye yeni atabildim
Benimde son haftalarda artan bebeklerde artıyo geneldeYediklerimiz bebişlere gitsin tabiki de onlar kilo alıncada tartıda göstermesi gerekmez minasıl kilo almadiniz
Masallah canim super bebisler saglikla vaktini bekleyip gelsinlerbizim bugün doktor kontrolümüz vardı teyzoşlar maşallahınızı alırız 1450-1630 gram olmuş benim minnoşlarsuları falan iyiydi çok şükür böyle gidersek 37-38 leri görürüz belki oğluşun biri yine görünmedi sağolsun doğunca görcez artık
inaşllah canımMasallah canim super bebisler saglikla vaktini bekleyip gelsinler
Maşallah paşalara çok iyibizim bugün doktor kontrolümüz vardı teyzoşlar maşallahınızı alırız 1450-1630 gram olmuş benim minnoşlarsuları falan iyiydi çok şükür böyle gidersek 37-38 leri görürüz belki oğluşun biri yine görünmedi sağolsun doğunca görcez artık
BendeMaşallah paşalara çok iyiben ikisini de göremiyorum sırtlari dönük oluyor her gittiğimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?