• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Sen sorunca bende merak edip tekrar tartıldım ama güzel bir kahvaltı yapmıştım 😅 59.4 kg. 1 kg tokluk desek 58.4 kg olur.Dogumdan bir hafta sonrası.6-7 kg gibi gitmiş görünüyor.
Ben 10 kilodan kurtulacakmışım gibi hissediyorum 😂 inşallah yanılmam hesap yapıp duruyorum bu kadar bebekler, şu kadar plesenta. Şişlik derken 10 kilo gidiyor 😅😅

geliyor cnm 23 Nisan siparis vermistik yarin gelcez diye aradilar . Gozun aydin cnm annen yaninda biz ne zaman kavuscaz belli degil kismet
İnşallah en kısa sürede herşey yoluna girer annen yanında olur canım 😍 ne zaman aradılar bizede aldığımız yerdeki kadın 1 gün önce ararlar demişlerdi ama bugün arayan olmadı 😅

İnşallah en kısa sürede herşey yoluna girer annen yanında olur canım 😍 ne zaman aradılar bizede aldığımız yerdeki kadın 1 gün önce ararlar demişlerdi ama bugün arayan olmadı 😅
Cuma aradilar cnm pazartesi saat 16-18 arasi gelcez dedi bakalim. Uluslar arasi ucus ne zaman baslayacak o zaman ancak annem gelebilir. Dogumdan once gelebilcek mi merak ediyorum

Ben 10 kilodan kurtulacakmışım gibi hissediyorum 😂 inşallah yanılmam hesap yapıp duruyorum bu kadar bebekler, şu kadar plesenta. Şişlik derken 10 kilo gidiyor 😅😅
Sizde durumlar daha farklı olur iki adet bebisle daha fazlası bile gidebilir.Bende hesap yapıyordum 40 a kadar kalsaydı 15 kg ile giderim diye hesaplar tutmadi 🤣 34 ten sonra kilo alımı yavaslamisti bende ne olduysa 30 ile 34 arası oldu.

Sizde durumlar daha farklı olur iki adet bebisle daha fazlası bile gidebilir.Bende hesap yapıyordum 40 a kadar kalsaydı 15 kg ile giderim diye hesaplar tutmadi 🤣 34 ten sonra kilo alımı yavaslamisti bende ne olduysa 30 ile 34 arası oldu.
Ben 30 32 arasında çok kilo aldım. İnşallah sütümüz bol bol olur sonrada kilo işine bakarız :)))

Back