• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

benim hala daha göğsümün altındalar otururken bazen batıyo. 🥴ayağını mideme mideme vuruyo kerata. kızda mesaneye çalışıyo.😅
Benimkilerde bulduğu yere tekme atıyo bugün ilk defa çok aşağıda hareket hissettim elleriylemi ittiler napıyolarsa😅 birisi hıçkırmaya başlayınca rahatsız oluyo sanırım tekmede atıyo😂

Seninkiler baş yukarı mı? Benimkiler baş yukarı olduğu için aşağıda baskı yok. Sadece benimde oğlanın ayakları mesanenin orda olduğu için ordan tepikliyor💞 yürüyünce, yorulunca aşağıda değil yukarda baskı oluyor. Benim üst tarafa doğru gerilme devam ediyor.
Aa ikiside mi dönmedi canım benimkiler dönünce sormuştum doktora normal doğumu😅 hep birlikte midemi tekmeliyolar şimdi 😅

Aa ikiside mi dönmedi canım benimkiler dönünce sormuştum doktora normal doğumu😅 hep birlikte midemi tekmeliyolar şimdi 😅
Ben hep sezeryan odaklıyım canım. Doktorumda öyle olunca dönmelerini beklemiyorum 😂😂 kafaları benim midede gıdıklanıyorum 😅 çok tatlış oluyor minnoşlar 😘

Seninkiler baş yukarı mı? Benimkiler baş yukarı olduğu için aşağıda baskı yok. Sadece benimde oğlanın ayakları mesanenin orda olduğu için ordan tepikliyor💞 yürüyünce, yorulunca aşağıda değil yukarda baskı oluyor. Benim üst tarafa doğru gerilme devam ediyor.
benim kız baş yukarı oğlan baş aşağı benim iki taraflı baskı oluyo yaa karnım taş gibi oluyo

Benimkilerde bulduğu yere tekme atıyo bugün ilk defa çok aşağıda hareket hissettim elleriylemi ittiler napıyolarsa😅 birisi hıçkırmaya başlayınca rahatsız oluyo sanırım tekmede atıyo😂
benimkiler ikisi birden hareketlendi mi göbek kalkıp gidecek sanıyorum bazen. bi sağa bi sola çekiştiriyolar sanki😅. kız bazen bir tekme atıyo needeyse altıma yapcam 😂 daha doğmadan altına işetcekler yaa

Inşallah benim de o yüzdendir 🤲 hemen hemen aynı dönemdeyiz

Aynen anlattığın gibi. Peki bebeğin hareketlerini de daha çok aşağıda mi hissetin ondan sonra? Mesela ben sağ ve sol kasığımda göbek deliğinin hemen altında hissediyorum artık oğlumu. Daha önce genelde göğüs altında.

Maşallah. Benim daha çatlak yok belki bundan sonra olur 🤷‍♀️ama pek göbeğim de yok görenler 5aylik gibi diyor ama kalçalarım iyi genişledi 🤣
Evet kuzum mesela oturdugumda göbeğim bacağıma değiyor ya. İşte bebeğin hareketlerini bacağımda da hissediyorum bazen 🤣 ama göbek çevresinde de hareketleri çok oluyor. Eskiden direk göğsumun altında hissediyordum

Evet kuzum mesela oturdugumda göbeğim bacağıma değiyor ya. İşte bebeğin hareketlerini bacağımda da hissediyorum bazen 🤣 ama göbek çevresinde de hareketleri çok oluyor. Eskiden direk göğsumun altında hissediyordum

Teşekkür ederim cevabın için 🙂
Ay senin de sayılı gün resmen maşallah cnm 🤰çok heyecanlı, inşallah herkes günü doldurur..

Benim için herşey bukadar yeni ki 3.hamileliğim ama ilk defa bu haftaları görüyorum 🙄
Seni bulmuşken çok merak ettiğim bir şey sorayim
Doğuma girdiğinde kaç kiloydun ve nekadar gitti
65 kg girdim 61 kg bı gün sonrasında.13 kg almışım toplamda.2630 bebek doğdu.Ama vücut yeni yeni kendini toparlıyor. bence doğumdan hemen sonraki kilo doğru bilgi vermiyor çünkü narkozla serumlar veriliyor zaten vücut ödemli oluyor.Surekli su içme gereksinimi duyuyorsun.Bir hafta geçti vücudumun salindigini hissediyorum yüzümün kuçuldugunu vs. Tekrar tartilip sonucu yine yazarım.

65 kg girdim 61 kg bı gün sonrasında.13 kg almışım toplamda.2630 bebek doğdu.Ama vücut yeni yeni kendini toparlıyor. bence doğumdan hemen sonraki kilo doğru bilgi vermiyor çünkü narkozla serumlar veriliyor zaten vücut ödemli oluyor.Surekli su içme gereksinimi duyuyorsun.Bir hafta geçti vücudumun salindigini hissediyorum yüzümün kuçuldugunu vs. Tekrar tartilip sonucu yine yazarım.
Kesinlikle öyle birden oype kg gitmiyor tabi kişiye de göre değişir ama en fazla bence 5 ya da6 gidiyor. Vücutta kan var ödem var . Ciddi manada şişlikler için minumum 40 gün olayı var bence

İkizler için ilk ciddi haftayı atlatmış bulunmaktayız 🙏🙏🙏 çok şükür sırada 36. Haftayı bitirmek var. Rabbim kimseyi dara koymasın, darda olanların yardımına yetişsin inşallah 🙏
Peşinden geliyoruz canım inşallah 😂 güzel gidiyosunuz maşallah darısı başımıza

Ben hep sezeryan odaklıyım canım. Doktorumda öyle olunca dönmelerini beklemiyorum 😂😂 kafaları benim midede gıdıklanıyorum 😅 çok tatlış oluyor minnoşlar 😘
Biz hiç konuşmamıştık öncesinde belki diye bi ihtimal vardı kafamda o gitti işte😂 zaten yalan yok adam sezayen deyince rahatladım sanki bi😅

Guzel haberlerinizi takip ediyorum kizlar tek tek yazamadim hepimiz artik 30.haftalara giriyoruz sukurler olsun 🤗. Bu gunlerde bebislerin giyislerini ve diger tekstil urunlerini yikadim utuledim ama evin her taraf pamuk tanelerle doldu sil sil kurtulamadim sizde oldu mu? Esimde bide polen alerjesi var daha da kotu yapti. Neyse ki yarin mobilyalar geliyor hemen dolaba yerlestircem artik . Simdilik posetlerde bekletiyorum migrostan kilitli posetlerden almistim buyuk boy tavsiye ederim isteyen varsa ordan baksin

Guzel haberlerinizi takip ediyorum kizlar tek tek yazamadim hepimiz artik 30.haftalara giriyoruz sukurler olsun 🤗. Bu gunlerde bebislerin giyislerini ve diger tekstil urunlerini yikadim utuledim ama evin her taraf pamuk tanelerle doldu sil sil kurtulamadim sizde oldu mu? Esimde bide polen alerjesi var daha da kotu yapti. Neyse ki yarin mobilyalar geliyor hemen dolaba yerlestircem artik . Simdilik posetlerde bekletiyorum migrostan kilitli posetlerden almistim buyuk boy tavsiye ederim isteyen varsa ordan baksin
Aa geliyomu canım senin eşyalarda😍 ben hiç yıkama işine girişmedim daha yarın gelsin annemde ordakileri getircek hepsini yıkayıp yerleştircez

Benim için herşey bukadar yeni ki 3.hamileliğim ama ilk defa bu haftaları görüyorum 🙄
Seni bulmuşken çok merak ettiğim bir şey sorayim
Doğuma girdiğinde kaç kiloydun ve nekadar gitti
Sen sorunca bende merak edip tekrar tartıldım ama güzel bir kahvaltı yapmıştım 😅 59.4 kg. 1 kg tokluk desek 58.4 kg olur.Dogumdan bir hafta sonrası.6-7 kg gibi gitmiş görünüyor.

Peşinden geliyoruz canım inşallah 😂 güzel gidiyosunuz maşallah darısı başımıza
Çok şükür canım 🙏 bugün göbeğim çok gerildi daha ne kadar daha büyüyecek merak ediyorum 😂😂😂 2 3 haftaya daha ihtiyaç var inşallah karnımda o kadar genişlik vardır 😅

Biz hiç konuşmamıştık öncesinde belki diye bi ihtimal vardı kafamda o gitti işte😂 zaten yalan yok adam sezayen deyince rahatladım sanki bi😅
Benim kilom çok fazla normal doğum çılgınlığına giremem canım. Tek bebe olsaydı isterdim normal doğum ama iki taneyle 😱

Back