Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Sen sorunca bende merak edip tekrar tartıldım ama güzel bir kahvaltı yapmıştım 59.4 kg. 1 kg tokluk desek 58.4 kg olur.Dogumdan bir hafta sonrası.6-7 kg gibi gitmiş görünüyor.
Ben 10 kilodan kurtulacakmışım gibi hissediyorum inşallah yanılmam hesap yapıp duruyorum bu kadar bebekler, şu kadar plesenta. Şişlik derken 10 kilo gidiyor

geliyor cnm 23 Nisan siparis vermistik yarin gelcez diye aradilar . Gozun aydin cnm annen yaninda biz ne zaman kavuscaz belli degil kismet
İnşallah en kısa sürede herşey yoluna girer annen yanında olur canım ne zaman aradılar bizede aldığımız yerdeki kadın 1 gün önce ararlar demişlerdi ama bugün arayan olmadı

İnşallah en kısa sürede herşey yoluna girer annen yanında olur canım ne zaman aradılar bizede aldığımız yerdeki kadın 1 gün önce ararlar demişlerdi ama bugün arayan olmadı
Cuma aradilar cnm pazartesi saat 16-18 arasi gelcez dedi bakalim. Uluslar arasi ucus ne zaman baslayacak o zaman ancak annem gelebilir. Dogumdan once gelebilcek mi merak ediyorum

Ben 10 kilodan kurtulacakmışım gibi hissediyorum inşallah yanılmam hesap yapıp duruyorum bu kadar bebekler, şu kadar plesenta. Şişlik derken 10 kilo gidiyor
Sizde durumlar daha farklı olur iki adet bebisle daha fazlası bile gidebilir.Bende hesap yapıyordum 40 a kadar kalsaydı 15 kg ile giderim diye hesaplar tutmadi 34 ten sonra kilo alımı yavaslamisti bende ne olduysa 30 ile 34 arası oldu.

Ben 30 32 arasında çok kilo aldım. İnşallah sütümüz bol bol olur sonrada kilo işine bakarız :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…