- 29 Ekim 2019
- 6.702
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #7.461
Ben 10 kilodan kurtulacakmışım gibi hissediyorumSen sorunca bende merak edip tekrar tartıldım ama güzel bir kahvaltı yapmıştım59.4 kg. 1 kg tokluk desek 58.4 kg olur.Dogumdan bir hafta sonrası.6-7 kg gibi gitmiş görünüyor.
İnşallah en kısa sürede herşey yoluna girer annen yanında olur canımgeliyor cnm 23 Nisan siparis vermistik yarin gelcez diye aradilar . Gozun aydin cnm annen yaninda biz ne zaman kavuscaz belli degil kismet
Ben baya yırtılmaya başladım bakalım nereye kadar gitcekÇok şükür canımbugün göbeğim çok gerildi daha ne kadar daha büyüyecek merak ediyorum 2 3 haftaya daha ihtiyaç var inşallah karnımda o kadar genişlik vardır
Daha var canım sana naptın 32 de yırtılmayı gör senBen baya yırtılmaya başladım bakalım nereye kadar gitcek
Cuma aradilar cnm pazartesi saat 16-18 arasi gelcez dedi bakalim. Uluslar arasi ucus ne zaman baslayacak o zaman ancak annem gelebilir. Dogumdan once gelebilcek mi merak ediyorumİnşallah en kısa sürede herşey yoluna girer annen yanında olur canımne zaman aradılar bizede aldığımız yerdeki kadın 1 gün önce ararlar demişlerdi ama bugün arayan olmadı
Sizde durumlar daha farklı olur iki adet bebisle daha fazlası bile gidebilir.Bende hesap yapıyordum 40 a kadar kalsaydı 15 kg ile giderim diye hesaplar tutmadiBen 10 kilodan kurtulacakmışım gibi hissediyoruminşallah yanılmam hesap yapıp duruyorum bu kadar bebekler, şu kadar plesenta. Şişlik derken 10 kilo gidiyor
Kullanıyorum canım bi anda oldu bende şok oldum görünceBen hic yirtilmadim cok sukur kizlar catlak kremi kullanmiyormusunuz?
Yaa korkutma gözümüDaha var canım sana naptın 32 de yırtılmayı gör sen
Ben 30 32 arasında çok kilo aldım. İnşallah sütümüz bol bol olur sonrada kilo işine bakarız :)))Sizde durumlar daha farklı olur iki adet bebisle daha fazlası bile gidebilir.Bende hesap yapıyordum 40 a kadar kalsaydı 15 kg ile giderim diye hesaplar tutmadi34 ten sonra kilo alımı yavaslamisti bende ne olduysa 30 ile 34 arası oldu.
Bol su ic canim bide genetikse malesef ona cozum yok amann olsun bebisinden guzel bir izKullanıyorum canım bi anda oldu bende şok oldum görünce
İçiyorum canım yarın bide doktora sorcam vardır belki bi önerisiBol su ic canim bide genetikse malesef ona cozum yok amann olsun bebisinden guzel bir iz
Ben almadım canım. Üç aydan sonra yanımda uyutmam diyordum vazgeçtim 1 yıl aynı odada uyuma kararı aldım. Gündüz de benim kulaklarım biraz farklı eşim bazen nasıl bir kulak o nasıl duyuyorsun derKizlarr bebek telsizi aldiniz mii
Arkadaşımınkini aldım weewel marka çalışıyo şu anKizlarr bebek telsizi aldiniz mii
Bi sor baklim canimİçiyorum canım yarın bide doktora sorcam vardır belki bi önerisi
Bende ne alcagma bir turlu karar veremedim bi bakiyim ona canimArkadaşımınkini aldım weewel marka çalışıyo şu anxiaomi nin kamerasını çok öneriyorlar onada bakabilirsin onuda sonra alabilirim ben
Maasallh canim ay ben mutfaga girersem duyamamBen almadım canım. Üç aydan sonra yanımda uyutmam diyordum vazgeçtim 1 yıl aynı odada uyuma kararı aldım. Gündüz de benim kulaklarım biraz farklı eşim bazen nasıl bir kulak o nasıl duyuyorsun der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?