• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

32 haftalıktım aynı şeyi bende yasadım. Kaburgam cok agrıyordu hatta bir anda gectı agrısı rahatladım. Gögsumle göbegım arasında 3 parmak bosluk var sımdı. Ama ben yine arada orda hıssedıyorum hareketlerını 2 kere de doktora gittik bu surecte hala aynı pozisyonu. Kasık agrım olmadı bilmiyorum

Hangi pozisyonda bebek?
Benim. Hep yukardaydi bu sabah uyandığımda bende bir rahatlama hissi oluştu göğüs altında. Inşallah bebeğim eşi ile yer değiştirdi 🤲🤗

Merhaba hanımlar. Tek gebelik olanlara bir sorum olacak. Acaba benden ilerde olanlar sizde de bu haftada, karnınızın indiğini, göğüs altında bir rahatlama hissi oluştu mu?
Ben tam olarak bunu yaşıyorum. Genelde bebeği tam göğüs altı hissederdim, dün akşam ve bu sabahtan beri tam olarak göbek deliğin altında, sağında ve solunda hissediyorum bebeği. Karnımın üst tarafı boş gibi. Kasıklarımda hafif ara ara sancı oluyor.
Acaba bebek ve eşi yer mi değiştirdi 🤲
Siz neyi nerde hissediyorsunuz
Canimm benim plasenta duzeldiginde aynen boyle olmustu hadi insallah duzelmistir :-)

Hangi pozisyonda bebek?
Benim. Hep yukardaydi bu sabah uyandığımda bende bir rahatlama hissi oluştu göğüs altında. Inşallah bebeğim eşi ile yer değiştirdi 🤲🤗
Inşallah canım benimde geçen oyle oldu midem bi rahatladi ama sonra yine çıktı gibi yukari hareketleri yukarda da hissediyorum aşağıda da ve bu hafta adet sancısı gibi sancim oluyo arada kısa sürüyo ama bende korkuyorum

Canimm benim plasenta duzeldiginde aynen boyle olmustu hadi insallah duzelmistir :-)

Hadi inşallah ya 🤲 çok. Sağol cevabın için

Baş aşağı canım 28 den beri. İnşallah canım

Maşallah peki genelde hareketleri nerde hissediyorsun?

Inşallah canım benimde geçen oyle oldu midem bi rahatladi ama sonra yine çıktı gibi yukari hareketleri yukarda da hissediyorum aşağıda da ve bu hafta adet sancısı gibi sancim oluyo arada kısa sürüyo ama bende korkuyorum

Korkma canım gelip geçici ağrılar normal. Bakalım kontrolde ne olduğunu anlayacağız 🙂

Merhaba hanımlar. Tek gebelik olanlara bir sorum olacak. Acaba benden ilerde olanlar sizde de bu haftada, karnınızın indiğini, göğüs altında bir rahatlama hissi oluştu mu?
Ben tam olarak bunu yaşıyorum. Genelde bebeği tam göğüs altı hissederdim, dün akşam ve bu sabahtan beri tam olarak göbek deliğin altında, sağında ve solunda hissediyorum bebeği. Karnımın üst tarafı boş gibi. Kasıklarımda hafif ara ara sancı oluyor.
Merhaba.Bende 36 da olmuştu sanirim öncesinde kaburgalarima ayaklarıyla baskı yaparken artık yapmadığını farkettim oturur ken.Daha rahat nefes alınıyor ama aşağı tarafa baya baskı yapıyordu özellikle biraz iş yapıp yorulursam.Nst ye girmiştim o sebepten.Normal süreç diye düşünüyorum. Benimki en başından beri baş gelis pozisyonundaydi hiç değişmedi.

Merhaba.Bende 36 da olmuştu sanirim öncesinde kaburgalarima ayaklarıyla baskı yaparken artık yapmadığını farkettim oturur ken.Daha rahat nefes alınıyor ama aşağı tarafa baya baskı yapıyordu özellikle biraz iş yapıp yorulursam.Nst ye girmiştim o sebepten.Normal süreç diye düşünüyorum. Benimki en başından beri baş gelis pozisyonundaydi hiç değişmedi.

Benim için herşey bukadar yeni ki 3.hamileliğim ama ilk defa bu haftaları görüyorum 🙄
Seni bulmuşken çok merak ettiğim bir şey sorayim
Doğuma girdiğinde kaç kiloydun ve nekadar gitti

Hadi inşallah ya 🤲 çok. Sağol cevabın için

Maşallah peki genelde hareketleri nerde hissediyorsun?

Korkma canım gelip geçici ağrılar normal. Bakalım kontrolde ne olduğunu anlayacağız 🙂
Maşallah Karnımın her yerinde hissediyorum 🤷🏼‍♀️ Kasıklarımda elleri,poposu sol üstte,ayakları bazen sağ tarafta vuruyor bazen mideme doğru vuruyor.

Hangi pozisyonda bebek?
Evet kuzum ben bir anda altta baskı hissetmeye başladım. Göbek deliğimin çevresi daha şişkin duruyor şimdi önceden öyle değildi üst taraf daha şişkindi.

Hangi pozisyonda bebek?
Canım benim 2 tane ama ikiside baş aşağı dediğin şeyi son 1 haftada farkettim göbeğim aşağı inmiş gibi zaten sonrada epeyce alt göbek çatlağım oluştu😅

Hangi pozisyonda bebek?
Benim de öyle epeydir biraz rahatladım ama karnım da aşağıda duruyo. Bebeğin başı aşağıda olduğu için öyle duruyomuş karnım benim de

Benim de öyle epeydir biraz rahatladım ama karnım da aşağıda duruyo. Bebeğin başı aşağıda olduğu için öyle duruyomuş karnım benim de

Inşallah benim de o yüzdendir 🤲 hemen hemen aynı dönemdeyiz

Evet kuzum ben bir anda altta baskı hissetmeye başladım. Göbek deliğimin çevresi daha şişkin duruyor şimdi önceden öyle değildi üst taraf daha şişkindi.

Aynen anlattığın gibi. Peki bebeğin hareketlerini de daha çok aşağıda mi hissetin ondan sonra? Mesela ben sağ ve sol kasığımda göbek deliğinin hemen altında hissediyorum artık oğlumu. Daha önce genelde göğüs altında.

Canım benim 2 tane ama ikiside baş aşağı dediğin şeyi son 1 haftada farkettim göbeğim aşağı inmiş gibi zaten sonrada epeyce alt göbek çatlağım oluştu😅

Maşallah. Benim daha çatlak yok belki bundan sonra olur 🤷‍♀️ama pek göbeğim de yok görenler 5aylik gibi diyor ama kalçalarım iyi genişledi 🤣

Canım aynı şey bende de oldu. Sanki bir rahatlama hissettim, nefesim eskisi kadar daralmıyor. Bebeğin hareketlerini de sanki daha aşağıda hissediyorum. Dün kontrolde doktora söyledim acaba bebek baş aşağı pozisyona mı geldi dedim ama hala dönmemiş baş taraf yukarda☺️

benim hala daha göğsümün altındalar otururken bazen batıyo. 🥴ayağını mideme mideme vuruyo kerata. kızda mesaneye çalışıyo.😅

benim hala daha göğsümün altındalar otururken bazen batıyo. 🥴ayağını mideme mideme vuruyo kerata. kızda mesaneye çalışıyo.😅
Seninkiler baş yukarı mı? Benimkiler baş yukarı olduğu için aşağıda baskı yok. Sadece benimde oğlanın ayakları mesanenin orda olduğu için ordan tepikliyor💞 yürüyünce, yorulunca aşağıda değil yukarda baskı oluyor. Benim üst tarafa doğru gerilme devam ediyor.

Back