- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.713
- 298
- 34
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #7.161
Aynen çok şükür canım annemlerde geldi mi ben tamamım doğurabilirimseninkiler ne yaptı yetişebilecek mi izin işi için bir şey yaptınız mı?
Öyle olsa sana etkisi olmaz mı o yapışıklık yan etkisiz mi olur acaba15 haziran yurtdisindan yolcu gelebilir diye söylendi ama. Belli değil. Bide açılır açılmaz sorunsuz gelebilmesi lazım. Açıkçası annemin karantinaya girmesini istemem. Yani daha birsey belli değil.
Benim şimdi tek isteğim bebeğimin eşi yapışmamıș olması..
Öyle olsa sana etkisi olmaz mı o yapışıklık yan etkisiz mi olur acabaağrı sancı falan olur kanama olur. İnşallah öyle bir durum yoktur.
Yine engel yemiş sanırımAmin inşallah. Ya İnternete okuduğum şeyler hiç iç açıcı değil. Hayırlısı inşallah bidahaki kontrolde daha iyi haberler alirim
Sen niye üzgün görünüyosun
Arkadaşlar günaydın.Protein kacagim 2+ olmuş doktorum bugün mü yarın mi diye sorunca şok oldum.2700 Gr 47 cm olmuş.Ben bugün doguruyorum.şoktayım
AyyArkadaşlar günaydın.Protein kacagim 2+ olmuş doktorum bugün mü yarın mi diye sorunca şok oldum.2700 Gr 47 cm olmuş.Ben bugün doguruyorum.şoktayım
Yaa inanmıyorummm sağlıklı haberlerinizi alalım inşallahArkadaşlar günaydın.Protein kacagim 2+ olmuş doktorum bugün mü yarın mi diye sorunca şok oldum.2700 Gr 47 cm olmuş.Ben bugün doguruyorum.şoktayım
Ne güzel kavusuyorsun yavrunaaaArkadaşlar günaydın.Protein kacagim 2+ olmuş doktorum bugün mü yarın mi diye sorunca şok oldum.2700 Gr 47 cm olmuş.Ben bugün doguruyorum.şoktayım
Yaaa ne güzelArkadaşlar günaydın.Protein kacagim 2+ olmuş doktorum bugün mü yarın mi diye sorunca şok oldum.2700 Gr 47 cm olmuş.Ben bugün doguruyorum.şoktayım
Ay senin minnoş atağa kalkmışArkadaşlar günaydın.Protein kacagim 2+ olmuş doktorum bugün mü yarın mi diye sorunca şok oldum.2700 Gr 47 cm olmuş.Ben bugün doguruyorum.şoktayım
Canimm gozun aydin bebisine kavusuyosun saglikla al insallah kucagina mubarek gunArkadaşlar günaydın.Protein kacagim 2+ olmuş doktorum bugün mü yarın mi diye sorunca şok oldum.2700 Gr 47 cm olmuş.Ben bugün doguruyorum.şoktayım
Ayy cok heycanlandim okuyunca yaa Rabbim sağ salim kavustursun sizi cok duygulandim yaa ilk bebisimiz geliyoArkadaşlar günaydın.Protein kacagim 2+ olmuş doktorum bugün mü yarın mi diye sorunca şok oldum.2700 Gr 47 cm olmuş.Ben bugün doguruyorum.şoktayım
Ay şaka mıArkadaşlar günaydın.Protein kacagim 2+ olmuş doktorum bugün mü yarın mi diye sorunca şok oldum.2700 Gr 47 cm olmuş.Ben bugün doguruyorum.şoktayım
Allah analı babalı büyütsün Hayırlı olsun canımArkadaşlar merhabalar 15 te geldi bebeğim.2700 çıkmıştı ultrasonda 2630 Gr olarak doğdu.cok şükür kuvöze alınmadı yanımda minikdarısı sizin basiniza.
Canım gözünaydın Vala bugun aklım sendeydi çok sevindim Amin hepimiz sag salim kucagımıza alalım nasıl geçti doğum rahattın dimiArkadaşlar merhabalar 15 te geldi bebeğim.2700 çıkmıştı ultrasonda 2630 Gr olarak doğdu.cok şükür kuvöze alınmadı yanımda minikdarısı sizin basiniza.
Canım gözünaydın Vala bugun aklım sendeydi çok sevindim Amin hepimiz sag salim kucagımıza alalım nasıl geçti doğum rahattın dimi
[/QUO
Hiç beklenmedik zamanda olduğu icinn biraz şaşkın biraz korku dolu karışık duygular yaşadım.ama korkulacak kadar çok zor bir şey değilmiş tabi bunu yaşadıktan sonra anladım.ameliyathane buz gibi olunca korkuyla birlikte tır tir titredim.once belden iğne yaptılar çokta acı veren bir şey değilmiş kalcaya yapılan kadar acısı var. Sonra ayaklar hissizlesti. Doktor gelince 5 dk da aldı.10 dk da dikti o kadarhepinize dua ettim vakti saatinde sağlıkla kolayca kavuşun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?