Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Maşallah boyu kilosu çok güzel fıstığın 😍 13 gün, günler geçmez şimdi sana 😄 sağlıkla kucağına al inşallah ♥
Evet canım aydan aya randevuya giderken zaman hızlı geçerdi şimdi son haftalar ve haftada bir kontrole gidiyorum zaman geçmiyor sanki. Değişik geliyor insana 😅🥰 çok teşekkür ediyoruzzz ablası 😊

Kızlar dün alt üst spor hamile pijaması aldım. Önden tamamen düğmeli değilde gögüslerin ordan dört düğme açarak emzirme yapılıyor. Kışlık aldığım pembeyi bunu da mavi aldım. Üç tane alt çamaşır iki tane emzirme atleti aldım. Ev içinde giymek için defactoda erkek reyonundan tişört aldım 😅😅 olmuyor başka türlü. Tekli alt pijama ile normal atlet kaldı bayram sonrası çıkarım. Annemler hayırlısı ile geliyorlar on güne kadar 🙏🙏🙏

Bana stres basıyor arada.Bu bebiş hareketleri de belli olmuyor ki insanı panik yapıyorlar resmen.Ama benim ağrı sancı tarzı şeyler oluyor artık saatim saatimi tutmuyor 😬
Evet benim de son zamanlar ara ara sancım olduğunu hissediyordum ki zaten nst de bir yer 40 üstü çıktı. Ama doktor her şey iyi dedi. Ah bu bebisler 😅

Topiğin yarısı ikiz bebişle doldu 😂 benim cinsiyet farklı çikolata böyle yaptırmak istiyorum ama şimdi mi yoksa virüs kalkıp ziyaret yasağı sona erip, her şey normale döndüğü zaman mı? Hastane önüne gelirse en azından çikolata ikram etmek istiyorum.
canım biz ziyarete kimseyi kabul etmeyi düşünmüyoruz bi süre tabi ben doğurana kadar ne olur bilmiyorum ama magnet falan kendim yaptım çikolatayı o anki duruma göre yaptırcam sanırım. Bu arada ben nişan çikolatalarımı hacı şeriften yaptırmıştım. Denizlili bi tatlıcı çokta güzel kargoluyorlar. Tavsiye ederim sana

Kızlar dün alt üst spor hamile pijaması aldım. Önden tamamen düğmeli değilde gögüslerin ordan dört düğme açarak emzirme yapılıyor. Kışlık aldığım pembeyi bunu da mavi aldım. Üç tane alt çamaşır iki tane emzirme atleti aldım. Ev içinde giymek için defactoda erkek reyonundan tişört aldım 😅😅 olmuyor başka türlü. Tekli alt pijama ile normal atlet kaldı bayram sonrası çıkarım. Annemler hayırlısı ile geliyorlar on güne kadar 🙏🙏🙏

Hayırlı olsun cnm. Cok. Şükür hazırlıklar da tamam sayılır. Artık sabırla beklemek düştü bize.
Çikolata çok hoş ama erir diye karar veremedim.

canım biz ziyarete kimseyi kabul etmeyi düşünmüyoruz bi süre tabi ben doğurana kadar ne olur bilmiyorum ama magnet falan kendim yaptım çikolatayı o anki duruma göre yaptırcam sanırım. Bu arada ben nişan çikolatalarımı hacı şeriften yaptırmıştım. Denizlili bi tatlıcı çokta güzel kargoluyorlar. Tavsiye ederim sana
Hastane önüne gelenler olabilir canım benim içeri zaten kimse giremiyor. Tek derdim hastane önüne gelenler 😂😂😂

Hastane önüne gelenler olabilir canım benim içeri zaten kimse giremiyor. Tek derdim hastane önüne gelenler 😂😂😂
Hastane önüne niye geliyolar kız hastanenin içinde virüs varda dışında yok mu 😂😂 salgın bitsin yaparız bebek mevlüdümüzü o zaman yaparız inşallah çikolata falan 😅

Hastane önüne niye geliyolar kız hastanenin içinde virüs varda dışında yok mu 😂😂 salgın bitsin yaparız bebek mevlüdümüzü o zaman yaparız inşallah çikolata falan 😅
Çok samimi eşli görüştüğümüz arkadaşlar var benim kardeş gibi olduklarım var. Olmadı birer hobi alırım onlara 😂😂😂o dediğin yeri biliyorum canım diğer topikte de önerilmiş. İkizler için neler var bakarım. 🙏

Hayırlı olsun cnm. Cok. Şükür hazırlıklar da tamam sayılır. Artık sabırla beklemek düştü bize.
Çikolata çok hoş ama erir diye karar veremedim.
Aynen çok şükür canım annemlerde geldi mi ben tamamım doğurabilirim 😂😂seninkiler ne yaptı yetişebilecek mi izin işi için bir şey yaptınız mı?

Back