- 29 Ekim 2019
- 6.702
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #6.881
Benim kışlıkları tamamen kaldırmam lazım. Annem gelince onu yapacağım çünkü yatağın altına hurca koyuyorum. Eşim koymuş sanıyorum hurçsuz koymuşBitane iç giyim bende almam gerek siyah alırım temiz giyerim doğumdan sonra. Şimdiki giydiklerim daha oğlumdan kalmaemzirme atletini mutlaka eksik etme, çok faydasını göreceksin. Bende az önce dolabımı düzenledim. Doğumdan sonra serin ve emzirme kolaylığı olan elbiselerimi öne çıkardım(tesettürlüyüm) misafir vs yokken zaten pijama t-shirt takılırım.
Ben onun yerine progestan kullanıyorum canım tekti 200lük 2 ye çıktıProluton ignenin amaci nedir cnm? Bize hic olmadi yani tum ikizlere yazilyorsa bize de tavsiye edilirdi
Devam ediyor hala canım bel agrısı fenaymış yanlızzuzu3838 canım nasılsın? Sancı falan oldu mu?
Bende tesettürlüyüm. Hastaneye ne koysam bilemedim sen tecrübelisin önerebileceğin bişey var mı canımBitane iç giyim bende almam gerek siyah alırım temiz giyerim doğumdan sonra. Şimdiki giydiklerim daha oğlumdan kalmaemzirme atletini mutlaka eksik etme, çok faydasını göreceksin. Bende az önce dolabımı düzenledim. Doğumdan sonra serin ve emzirme kolaylığı olan elbiselerimi öne çıkardım(tesettürlüyüm) misafir vs yokken zaten pijama t-shirt takılırım.
Ben de bu konuda gecelik seçmeye çok zorlandımBende tesettürlüyüm. Hastaneye ne koysam bilemedim sen tecrübelisin önerebileceğin bişey var mı canım
Haklısın bende pantolan dısında bısey almadım. Virüsten dısarıda cıkamıyoruz zaten. Ben gecelik kısmını hallettim. Başörtüsü olarak ne alsam bilemedimBen de bu konuda gecelik seçmeye çok zorlandımen son daginin biraz uzun bir geceliğini buldum onu aldım bide yazın rahat olur diye yazma koycam pamuklu hastaneden çıkışı ne bulursam artık dolapta hiç kendime hamile alışverişi yapmadım bi en başta pantolon almıştım
Bi yazma bide fotoğraf falan çektirmek ve dönerken kullanmak için şal alcam benHaklısın bende pantolan dısında bısey almadım. Virüsten dısarıda cıkamıyoruz zaten. Ben gecelik kısmını hallettim. Başörtüsü olarak ne alsam bilemedim
Evet bende oyle yapabilirim saol canımBi yazma bide fotoğraf falan çektirmek ve dönerken kullanmak için şal alcam ben
Bende tesettürlüyüm. Hastaneye ne koysam bilemedim sen tecrübelisin önerebileceğin bişey var mı canım
Evet canim istedigin zamn bozdurabilirsin aldinmi raporu?Kızlar Bu çalışabilir raporunu istediğimiz zaman çalışamaza çevirebiliyo muyuz? Mesela 32 sonunda çalışabilir aldım ama 34 sonu çalışamaz oldu diyelim o iki haftayı bile aktarabiliyo muyuz sonraya
32+0 da almalisin canim sounda degilKızlar Bu çalışabilir raporunu istediğimiz zaman çalışamaza çevirebiliyo muyuz? Mesela 32 sonunda çalışabilir aldım ama 34 sonu çalışamaz oldu diyelim o iki haftayı bile aktarabiliyo muyuz sonraya
Teşekkürler bilgi için elbise rahat olur gercektenLohusa takımı aldım 3 lü, normal pijama ve emzirme kolaylığı olan t-shirt şeklinde ama üstü biraz uzun tunik gibi pileli. Bide sabahligi oda uzun kolu. buralar iyice ısındı o yüzden hastaneye giderken hamile taytı ve salaş bir t-shirt giyerim üstüne de feracemi alacam. Çıkarken de pijamami değiştirmem heralde yine feracemi çekerim üstüme ince bir şal tamam. Benim ferace kafadan geçirme yarasa kol. Böyle giyinmiyorsan düz standart bir. Elbise de öneririm sana, giymesi kolay olan.!! Yazlık yazma pamuklu, terletmeyen al yanına.
Kavrulmaya başladık klimayla da çocugu hasta etmesek Allah korusun napcaz bilemedimBir saat belim ağırdı. Annem geliyor şükür iki haftaya bu temizlik o gelene kadar bize yeterolacağı yok başka türlü artık bir şey yemekte istemiyorum. Sıcaklarda başladı. Hayırlısı ile rabbim 36. Haftayı atlatmayı nasip etsin
Bende klima da yokKavrulmaya başladık klimayla da çocugu hasta etmesek Allah korusun napcaz bilemedim
İğne oyası yaptırmış annem çeyizde çıktığı yok onu alacağım ben.Haklısın bende pantolan dısında bısey almadım. Virüsten dısarıda cıkamıyoruz zaten. Ben gecelik kısmını hallettim. Başörtüsü olarak ne alsam bilemedim
Bende annemi bekliyorum yurtdisi ucus acilirsa gelir ama yine de ucaga binmesi ne kadar dogru olur korkuyorumKızlar dua edin benim de annem gelebilsin. Yurtdışından gelecekoğlumda küvezden çıkardığım gün gelmişti
Düşününce çok az kaldı..
evet cnm 12.haftadan beri crinone jel biraktiktan sonra gunluk 2 tane aliyorum bende 200luk olandan az kaldi dayancaz artikBen onun yerine progestan kullanıyorum canım tekti 200lük 2 ye çıktı
Aynen canim biz de yazın sıcaklarında hiç evde kalmadık 2 gündür klima bakıyoruz muallaktayım vallahi annemler gelemez 65 yaş üstü gerçi gelse napcak yazık. Belki ablamlar. Ya da biz mi gitsek memlekete artık kimse kırkı çıksın falan beklemiyor biraz kendini toparlayınca gidiyorBende klima da yokbiz yazın kalmıyoruz hiç evde. Eşim tarafı klima ile yaşıyor yazın annemler serin yerde öyle buralar gibi değil. Kayınvalidem ne yapacağız diyordu dün. Evim toki klima tek salona oluyor. Salonda nasıl lohusa yatacam hadi ben yattım ya gerisi 40 ları çıkınca sanırım kayınvalidemlere gidecem annemler 7 8 saat uzaklıkta o kadar gidemem. Oyy Oyy
Benim de ikiz. Ben en başından beri progestan fitil alıyorum, sadece sayısı 3ten 1e düştü günde, hala devam. Coraspin ve folik asit de yine hiç kesmeden devam ediyor. Bunların yanında her gün omega 3 ve bulantı ilacı da alıyorum (evet hala!), baya imrendim sana maşallah yaİkiz olup en erken ilaçları bırakan benim galiba. İlk tedavimde proluton haftada bir olmuştum bu tedavimde doktorum vermedi 8. Haftada coraspini 12. Haftada folikasiti ve progestanı bıraktım zaten başka ilacimda yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?