Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Bitane iç giyim bende almam gerek siyah alırım temiz giyerim doğumdan sonra. Şimdiki giydiklerim daha oğlumdan kalma 😅 emzirme atletini mutlaka eksik etme, çok faydasını göreceksin. Bende az önce dolabımı düzenledim. Doğumdan sonra serin ve emzirme kolaylığı olan elbiselerimi öne çıkardım(tesettürlüyüm) 😁 misafir vs yokken zaten pijama t-shirt takılırım.
Benim kışlıkları tamamen kaldırmam lazım. Annem gelince onu yapacağım çünkü yatağın altına hurca koyuyorum. Eşim koymuş sanıyorum hurçsuz koymuş 🙈iki tane südyen aldım ama atlet daha rahat olur sanki. Bende şuan olurda hastaneye çok yakın arkadaşlarım gelirse ki gelmeyin dedim onlarda doğru olmaz zaten dediler ama yinede 50 tane isimli çikolata yaptıracağım. Bende mevlit yaptırırım ama kışın. Bebek görmeye gelenler olur okuldan o gün yaptırırım. Magnetleri de o zaman yaptıracağım sanırım. Şuan kimse gelemez.

Bitane iç giyim bende almam gerek siyah alırım temiz giyerim doğumdan sonra. Şimdiki giydiklerim daha oğlumdan kalma 😅 emzirme atletini mutlaka eksik etme, çok faydasını göreceksin. Bende az önce dolabımı düzenledim. Doğumdan sonra serin ve emzirme kolaylığı olan elbiselerimi öne çıkardım(tesettürlüyüm) 😁 misafir vs yokken zaten pijama t-shirt takılırım.
Bende tesettürlüyüm. Hastaneye ne koysam bilemedim sen tecrübelisin önerebileceğin bişey var mı canım

Bende tesettürlüyüm. Hastaneye ne koysam bilemedim sen tecrübelisin önerebileceğin bişey var mı canım
Ben de bu konuda gecelik seçmeye çok zorlandım😅 en son daginin biraz uzun bir geceliğini buldum onu aldım bide yazın rahat olur diye yazma koycam pamuklu hastaneden çıkışı ne bulursam artık dolapta hiç kendime hamile alışverişi yapmadım bi en başta pantolon almıştım 😂

Ben de bu konuda gecelik seçmeye çok zorlandım😅 en son daginin biraz uzun bir geceliğini buldum onu aldım bide yazın rahat olur diye yazma koycam pamuklu hastaneden çıkışı ne bulursam artık dolapta hiç kendime hamile alışverişi yapmadım bi en başta pantolon almıştım 😂
Haklısın bende pantolan dısında bısey almadım. Virüsten dısarıda cıkamıyoruz zaten. Ben gecelik kısmını hallettim. Başörtüsü olarak ne alsam bilemedim

Lohusa takımı aldım 3 lü, normal pijama ve emzirme kolaylığı olan t-shirt şeklinde ama üstü biraz uzun tunik gibi pileli. Bide sabahligi oda uzun kolu. buralar iyice ısındı o yüzden hastaneye giderken hamile taytı ve salaş bir t-shirt giyerim üstüne de feracemi alacam. Çıkarken de pijamami değiştirmem heralde yine feracemi çekerim üstüme ince bir şal tamam. Benim ferace kafadan geçirme yarasa kol. Böyle giyinmiyorsan düz standart bir. Elbise de öneririm sana, giymesi kolay olan.!! Yazlık yazma pamuklu, terletmeyen al yanına.

Yadee Yadee insallah annen gelebilir canim benim heranimda yanımdaydı Rabbim eksikliklerini göstermesin cok şükür yakinimda da o yanimda olunca hersey yolunda gidiyomus gibi hissediyorum🤗 ve gercekten bulanti cektigim donemlerimde o olmasaydi napardim bilmiyorum insallah yanımızda olabilirler o zamanda bu arada bende 3 lu lohusa takimi almayi düşünüyodum ama onlarin hirkalari hep kısaydi gecelik olanlar uzundu sadece ve bende gecelikle asla yatmayi beceremeyenlerdenim ikili takim aldim o yuzden olmazsa üzerine ince bi hırka alirim koridorda falan giymek icin zaten kadin doğum olduğu icin erkek olmaz diye düşünüyorum

Lohusa takımı aldım 3 lü, normal pijama ve emzirme kolaylığı olan t-shirt şeklinde ama üstü biraz uzun tunik gibi pileli. Bide sabahligi oda uzun kolu. buralar iyice ısındı o yüzden hastaneye giderken hamile taytı ve salaş bir t-shirt giyerim üstüne de feracemi alacam. Çıkarken de pijamami değiştirmem heralde yine feracemi çekerim üstüme ince bir şal tamam. Benim ferace kafadan geçirme yarasa kol. Böyle giyinmiyorsan düz standart bir. Elbise de öneririm sana, giymesi kolay olan.!! Yazlık yazma pamuklu, terletmeyen al yanına.
Teşekkürler bilgi için elbise rahat olur gercekten

Bir saat belim ağırdı. Annem geliyor şükür iki haftaya bu temizlik o gelene kadar bize yeter 😂 olacağı yok başka türlü artık bir şey yemekte istemiyorum. Sıcaklarda başladı. Hayırlısı ile rabbim 36. Haftayı atlatmayı nasip etsin 🙏🙏
Kavrulmaya başladık klimayla da çocugu hasta etmesek Allah korusun napcaz bilemedim

Kavrulmaya başladık klimayla da çocugu hasta etmesek Allah korusun napcaz bilemedim
Bende klima da yok 😂 biz yazın kalmıyoruz hiç evde. Eşim tarafı klima ile yaşıyor yazın annemler serin yerde öyle buralar gibi değil. Kayınvalidem ne yapacağız diyordu dün. Evim toki klima tek salona oluyor. Salonda nasıl lohusa yatacam hadi ben yattım ya gerisi 😂40 ları çıkınca sanırım kayınvalidemlere gidecem annemler 7 8 saat uzaklıkta o kadar gidemem. Oyy Oyy

Kızlar dua edin benim de annem gelebilsin. Yurtdışından gelecek 😕 oğlumda küvezden çıkardığım gün gelmişti 🖤
Düşününce çok az kaldı..
Bende annemi bekliyorum yurtdisi ucus acilirsa gelir ama yine de ucaga binmesi ne kadar dogru olur korkuyorum :( 5 saatlik ucak yolculugu olacak. Kv gelir o uskudarda oturyor ama insan yine de kendi anneni ister insallah kavusuruz cnm

Bende klima da yok 😂 biz yazın kalmıyoruz hiç evde. Eşim tarafı klima ile yaşıyor yazın annemler serin yerde öyle buralar gibi değil. Kayınvalidem ne yapacağız diyordu dün. Evim toki klima tek salona oluyor. Salonda nasıl lohusa yatacam hadi ben yattım ya gerisi 😂40 ları çıkınca sanırım kayınvalidemlere gidecem annemler 7 8 saat uzaklıkta o kadar gidemem. Oyy Oyy
Aynen canim biz de yazın sıcaklarında hiç evde kalmadık 2 gündür klima bakıyoruz muallaktayım vallahi annemler gelemez 65 yaş üstü gerçi gelse napcak yazık. Belki ablamlar. Ya da biz mi gitsek memlekete artık kimse kırkı çıksın falan beklemiyor biraz kendini toparlayınca gidiyor

İkiz olup en erken ilaçları bırakan benim galiba. İlk tedavimde proluton haftada bir olmuştum bu tedavimde doktorum vermedi 8. Haftada coraspini 12. Haftada folikasiti ve progestanı bıraktım zaten başka ilacimda yoktu.
Benim de ikiz. Ben en başından beri progestan fitil alıyorum, sadece sayısı 3ten 1e düştü günde, hala devam. Coraspin ve folik asit de yine hiç kesmeden devam ediyor. Bunların yanında her gün omega 3 ve bulantı ilacı da alıyorum (evet hala!), baya imrendim sana maşallah ya 😊

Back