Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kizlar nasilsiniz? Bildiginiz gibi ben ozel okulda calisiyorum virus nedeniyle iki haftadir okullar cocuklar icin kapali ozel olduugu icin biz her gun geldik ve internet uzerinden dersler veriliyor, simdi bize aylik paramizi tam vereneyeceklerini bazi ebeveyinlerin okul parasini yatirmak istemediklerini falan soyluyo... bu arada ben evde soylerken esim ailem bana guluyordu ben bebekler icin hic bisey almamistim suanda yarindan itibaren tum alisveris merkezleri kaptiliyo... dusundukce cilgina donuyorum ya boyle devam ederse diye bi kac aya yiycek bisiyde bulmuycaz diye aglama krizlerine girdim ...moralim cok dusuk hem okulun yaptikalrinda.dolayi cunki boyle bisiy olucagini dusunmezdik ve maddi anlamda planlamamizi ona gore yapmistik... hemde biyle sagliksal sorunlardan etrafin konustuklari falan cok korkunc...pazartesi detayli ultrason var virusden korkumnan klinige gitmeye cekinir oldum.

İstanbul'da mıskn canm sen?

Zaten montessori alirsam bi tanede besik almam lazim 3 yaşına kadar yatabilecegi kurulp toplananlardan o yuzden montessriden de vazgecebilirim iki masraf olmasin die biraz daha dusunelim biz
montessorileri bende cok begeniyorum ama ilk etapta besik sart gibi. biz 60*120 besik almayi dusunuyoruz tek taraftan anne yani olanlardan. kime sorduysam 1.5, 2 yasina kadar yanında yatiyo diyolar zaten o besiklerde 3 yasina kadar yatabiliyormus o zamana kadar yetse tamam diye dusunuyorum.

Hanımlar ayın 16sına kadar çilek mobilyada bahar indirimi var biz bugün beşikleri ve dolabımızı aldık
Hayırlı olsun canım bende çilekten 2 tane selena 70cm*140cm olandan istiyordum ama 16sına kadar indirim ise çok mu erken olur acaba? Bide çilek sana termin tarih verdi mi? Yaklaşık ne kadar sürede teslim edeceklermiş?
Ben yarın 20.hafta başlıyor haftaya Perşembe detaylı ultrasona gireceğim. Kafam karışık indirim kaçırmadan alsam mı acaba?

Canım çok da agirmiyor kişiden kişiye değişiyor. Hayatını olumsuz etkileyecek kadar değil. Şahsen benim öyleydi

Canım biz konuştuk açık açık Allah korusun sıkıntılı bişey olursa iptal eder misiniz diye onlarda tabiki yardımcı oluruz dediler. Teslim tarihide 15 gün öncesinden haber vermeniz yeterli dedi kadın. Ankaradayım ben şehre göre değişir mi bilmiyorum. Nakit fiyatı üzerinden 10 a kadar taksit yapıyorlar. Tamamı 3900 tutuyordu biz tek çekimde yardımcı olurmusunuz falan diye sorunca 3750 yaptılar

Yaa ben gec kalmışım 22 haftada vurulmus olucam ilk dozu
Ya benim saglik ocagim tup bebek ve 3 ay boyunca progestan igne kullandigim icin bu asiyi bana yapmak istemediklerini soylediler.doktorum a sordum oda yapma kasilma fln olur riske atma dedi.ben de yapmadim.ayin 25 inde detayliya giricem orda sorun cikmazsa bende yaptiriyim asiyi cocuk icin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…