- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #4.721
İstanbul'da mıskn canm sen?Kizlar nasilsiniz? Bildiginiz gibi ben ozel okulda calisiyorum virus nedeniyle iki haftadir okullar cocuklar icin kapali ozel olduugu icin biz her gun geldik ve internet uzerinden dersler veriliyor, simdi bize aylik paramizi tam vereneyeceklerini bazi ebeveyinlerin okul parasini yatirmak istemediklerini falan soyluyo... bu arada ben evde soylerken esim ailem bana guluyordu ben bebekler icin hic bisey almamistim suanda yarindan itibaren tum alisveris merkezleri kaptiliyo... dusundukce cilgina donuyorum ya boyle devam ederse diye bi kac aya yiycek bisiyde bulmuycaz diye aglama krizlerine girdim ...moralim cok dusuk hem okulun yaptikalrinda.dolayi cunki boyle bisiy olucagini dusunmezdik ve maddi anlamda planlamamizi ona gore yapmistik... hemde biyle sagliksal sorunlardan etrafin konustuklari falan cok korkunc...pazartesi detayli ultrason var virusden korkumnan klinige gitmeye cekinir oldum.
montessorileri bende cok begeniyorum ama ilk etapta besik sart gibi. biz 60*120 besik almayi dusunuyoruz tek taraftan anne yani olanlardan. kime sorduysam 1.5, 2 yasina kadar yanında yatiyo diyolar zaten o besiklerde 3 yasina kadar yatabiliyormus o zamana kadar yetse tamam diye dusunuyorum.Zaten montessori alirsam bi tanede besik almam lazim 3 yaşına kadar yatabilecegi kurulp toplananlardan o yuzden montessriden de vazgecebilirim iki masraf olmasin die biraz daha dusunelim biz
Almanyadayimİstanbul'da mıskn canm sen?
Oo heralde büyük şehirdesin diye tahmin etmiştim. Oralar daha sıkı şu an demek ki. Buralar sakin bi de biz doğudayız daha sakin. Allah yardımcın olsunAlmanyadayim
Hayırlı olsun canım bende çilekten 2 tane selena 70cm*140cm olandan istiyordum ama 16sına kadar indirim ise çok mu erken olur acaba? Bide çilek sana termin tarih verdi mi? Yaklaşık ne kadar sürede teslim edeceklermiş?Hanımlar ayın 16sına kadar çilek mobilyada bahar indirimi var biz bugün beşikleri ve dolabımızı aldık
Benim yatak odam cok küçük zaten nasil sığdırıcam beşiği onuda bilmiyorumbüyüsünler beşiğe sığmayınca bizde montes alırız inşallahhatta eşime deimki 2 tane alalım hep birlikte çocuk odasında yatalım
Yaa ben gec kalmışım 22 haftada vurulmus olucam ilk dozu19 ve 23te oldum bir ay arayla
Onun sorun olacağını sanmam burdaki sağlık ocağı böyle demekki her yerin farklı farklı o zaman. Sorun olsa söylerlerdi sana heraldeYaa ben gec kalmışım 22 haftada vurulmus olucam ilk dozu
Bugün yaptırdım şeker yüklemesini 50 Gr glikozdan 1 saat sonra kan verdim 89 çıktı glikozumKrkma canim sallah bisey ckmaz
Canım çok da agirmiyor kişiden kişiye değişiyor. Hayatını olumsuz etkileyecek kadar değil. Şahsen benim öyleydiInsallah canim ben henuz vurulmadim aslinda hareketleri hissedersen 11 de gel demisti hemsirem hissetmezsen sonra gel dedi hareketleride bir haftadir hissediyorum ama iyce emin olmak için bir hafta daha bekliycem annemdeyim zaten suanda ayrıntılı icin gittigimde vurulurum ağrılı olduğunu duydum hatta eltimin kizina okulda yapmislar iki gun falan kolu ağrıdı baya
Zaten hareketleri hissetmezsen gelme dedi bende bir haftadir hissediyorum ama iyce emin olayim dedimOnun sorun olacağını sanmam burdaki sağlık ocağı böyle demekki her yerin farklı farklı o zaman. Sorun olsa söylerlerdi sana heralde
Benim yatak odam cok küçük zaten nasil sığdırıcam beşiği onuda bilmiyorum
Canım biz konuştuk açık açık Allah korusun sıkıntılı bişey olursa iptal eder misiniz diye onlarda tabiki yardımcı oluruz dediler. Teslim tarihide 15 gün öncesinden haber vermeniz yeterli dedi kadın. Ankaradayım ben şehre göre değişir mi bilmiyorum. Nakit fiyatı üzerinden 10 a kadar taksit yapıyorlar. Tamamı 3900 tutuyordu biz tek çekimde yardımcı olurmusunuz falan diye sorunca 3750 yaptılarHayırlı olsun canım bende çilekten 2 tane selena 70cm*140cm olandan istiyordum ama 16sına kadar indirim ise çok mu erken olur acaba? Bide çilek sana termin tarih verdi mi? Yaklaşık ne kadar sürede teslim edeceklermiş?
Ben yarın 20.hafta başlıyor haftaya Perşembe detaylı ultrasona gireceğim. Kafam karışık indirim kaçırmadan alsam mı acaba?
Evet tek canm Allah yardımcınız olsunTek bebekti sanırım senin bide bizi düşün
Evet canım haklısın ben öğretmenim zaten nisanın ikinci hftasi izne ayrilacaktim ama bence gebe personellere de tanimalilar. Çok çok dikkat edin canımBu tatil gebelere de gelmez mi acaba ya. Biz sağlıkçıyız bize vermeleri zor ama en azından gebelere verseler iyi olcaktı
Ya benim saglik ocagim tup bebek ve 3 ay boyunca progestan igne kullandigim icin bu asiyi bana yapmak istemediklerini soylediler.doktorum a sordum oda yapma kasilma fln olur riske atma dedi.ben de yapmadim.ayin 25 inde detayliya giricem orda sorun cikmazsa bende yaptiriyim asiyi cocuk icin istiyorumYaa ben gec kalmışım 22 haftada vurulmus olucam ilk dozu
Çıkabilir açıklama bekleniyo diye bi söylenti var ama du bakalım yakında açıklarlarEvet canım haklısın ben öğretmenim zaten nisanın ikinci hftasi izne ayrilacaktim ama bence gebe personellere de tanimalilar. Çok çok dikkat edin canım
inşallah ya daha yeni viral sebepten bronşit geçirdim. bizim hastanede daha yok ama insan genede rahat olamıyo. ha deyince ilaçta alamıyoruz.Çıkabilir açıklama bekleniyo diye bi söylenti var ama du bakalım yakında açıklarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?