- 9 Mart 2019
- 1.597
- 1.665
- 133
- 33
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #3.961
Bir sonraki gün başladı benim.kolumda ağrı ama hafif bir ağrı oluyor 2 gün sürdü benimki deSuan bisey yok canim insallah agrimaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir sonraki gün başladı benim.kolumda ağrı ama hafif bir ağrı oluyor 2 gün sürdü benimki deSuan bisey yok canim insallah agrimaz
Aminn canim insallahİnşallah sağlıklı sıhhatli olduğuna dair bir sonuç alırsın![]()
Insallah agrimaz canim yaBir sonraki gün başladı benim.kolumda ağrı ama hafif bir ağrı oluyor 2 gün sürdü benimki de
Kızlar neler yapıyorsunuz sesiniz çıkmıyor hiç
Aleykum selam. Az kaldı cumaya iyi haberler alırsın inşallah. İyi benimde halsizlikle boğuşuyorum birazSelam. Cuma günü kontrolüm var heycan var. Sen nasılsın nasıl gidiyor,
Ah ahh olmaz mıBende de cuma kontrolum var umarim bebisler iyidir bazen icime bi sikinti giriyo nefes darkigi yasiyorum sizde de oluyormu?
Bende de cuma kontrolum var umarim bebisler iyidir bazen icime bi sikinti giriyo nefes darkigi yasiyorum sizde de oluyormu?
Ah ahh olmaz mıne zaman rahat bir oh diyeceğiz cok merak ediyorum
Seytanin vesvesesi ben besmele cekıyorum sureklı rahatlıyorum tavsıye ederim iyi haberler alırsın inş cuma gunu
Yorgunluk bende de var. Çabuk yorulmaya başladım biraz yürüsem nefesim zorlanıyor. Nabzım 95 atıyor. Haftaya cuma günü ayrıntılı kontrol randevum var. Üç hafta oldu görmüyorum çok özledimKızlar neler yapıyorsunuz sesiniz çıkmıyor hiç
İkiz ya bide senin canım gayet normal. Benimde bir sonra ki hafta ama belli olmaz baktın aynı gün gireriz ayrıntılıya. Gögüslerimin dolgunlugu gitti gibi gelıyor bana onu taktım bıraz kafayaYorgunluk bende de var. Çabuk yorulmaya başladım biraz yürüsem nefesim zorlanıyor. Nabzım 95 atıyor. Haftaya cuma günü ayrıntılı kontrol randevum var. Üç hafta oldu görmüyorum çok özledimanneannemiz bugun küçük bir hediye almış bayıldım ya pijama takımı. Kayınvalidem bayağı almış hastane çıkışı falan çok tatlılardı ya foto attılar sağlıkla gelseler de giydirsek
![]()
Benimde azaldı hassasiyeti canım okudum birçok sitede ve hamilelik programında normalmiş. Bu haftalarda azalır yazıyor. Benim dokturum 1 ay sonra git dedi aslında bir hafta sonra çarşamba günü de ben 19 u doldurup öyle gideyim diye cuma günü gideceğim inşallahİkiz ya bide senin canım gayet normal. Benimde bir sonra ki hafta ama belli olmaz baktın aynı gün gireriz ayrıntılıya. Gögüslerimin dolgunlugu gitti gibi gelıyor bana onu taktım bıraz kafaya
Bizimde beşiğimiz geldi bugun insan heves ediyor gercekten yarıladık sayılır sağlıkla
Hassasiyet degılde kuzum büyüklüğü şişliği azalmış gibi gelıyor. Kar tipi filan var ondan gitmek istemıyorum yoksa coktan gitmiştimBenimde azaldı hassasiyeti canım okudum birçok sitede ve hamilelik programında normalmiş. Bu haftalarda azalır yazıyor. Benim dokturum 1 ay sonra git dedi aslında bir hafta sonra çarşamba günü de ben 19 u doldurup öyle gideyim diye cuma günü gideceğim inşallahyüzlerini inşallah görürüz
güzel güzel uyusun beşiğinde
![]()
benim ikizlere 11+2 de 2li tarama yapıldı normal çıktı sorun olmadığı için istemedi sanırım doktor amam 2 lide 3lüde sorun çıkarsa yönlendiriyorlar diye biliyorumkizlar nipt testi diye gecen bir test var 3 farkli anomali bakiliyor. doktoru yaptirmasini tavsiye eden veya yaptiran varmi?
Ben 11+5 te yaptırmıstım ,yaşım ileri oldugu için . Fiyatı yuksek risk yoksa yaptırmayabılırsınkizlar nipt testi diye gecen bir test var 3 farkli anomali bakiliyor. doktoru yaptirmasini tavsiye eden veya yaptiran varmi?
Kızlar merhaba, kan pıhtılasması bu sonuclarla ilgili yorum yapabılcek var mı ?Ben 11+5 te yaptırmıstım ,yaşım ileri oldugu için . Fiyatı yuksek risk yoksa yaptırmayabılırsın
ben geçen cumartesi kan verdim verifi testi için. niptinin bir çeşiti. usg normal çıktı ama hoca güvenirliliği %60 dedi yaptırmanı öneririm dedi. ikili test bizde anlamsızmış ikiz olduğu için. 600 dolar testin ücreti.10 günde sonuç çıkıyormuş. kan amerikaya gidiyormuş orda bakılıyormuş.kizlar nipt testi diye gecen bir test var 3 farkli anomali bakiliyor. doktoru yaptirmasini tavsiye eden veya yaptiran varmi?
heterozigot pıhtılaşma bozukluğu sanırım kan sulandırıcı kullanıyomuydunKızlar merhaba, kan pıhtılasması bu sonuclarla ilgili yorum yapabılcek var mı ?