- 17 Eylül 2019
- 999
- 1.721
- 63
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #3.621
Ayrıntılı ultrason prenatalog uzmanı yapıyor. Ben 3 aylık yaptırdım şimdi 5 aylık yaptırmam gerekiyormuş . Tam hangi haftalarda hissettin ilk sefer?Ayrıntılı ultrasona giren var mıben Perşembe olacağım galiba. Ayrıntılı ultrasona tüp bebek doktorları bakıyor mu acaba. Çünkü doktorum son muayne de bir ay sonra gel ayrıntılı ultrasona yapalım dedi. Bir de arkadaşlar bebeğimin tekmelerini çok net hissediyorum her gün belli aralıklarla tekmeliyor çok güzel bir duygu şükürler olsun bebeğim içeride sağlam her geçen gün tekme kuvveti artacak sizde de
Canım 3 aylık yaptırdığın 3lu tarama değil mi? Benim 12. Hafta 3lu tamamı tüp bebek doktorum yaptı. 20. Hafta da gel ayrıntılı ultrason yapalım diyince onu da tüp bebek dokyorum yapacak diye düşündüm. İnternette belgesi olan kadın dogumcular yapabiliyor yazıyor. 19 hafta dolduktan sonra net hissetmeye başladımAyrıntılı ultrason prenatalog uzmanı yapıyor. Ben 3 aylık yaptırdım şimdi 5 aylık yaptırmam gerekiyormuş . Tam hangi haftalarda hissettin ilk sefer?
Yok tatlım detaylı ultrason prenatalog uzmanı yapar 11.-13.hafta arası 2li test dönemde yapılır. 3lu tarama değil onu 16.haftada yaparlar. Tüp bebek doktorun eğer detaylı ultrason uzmanlığı varsa belki yapabilir evet ama genelde prenatalog ayrıdır. Herkes 3aylık detaylı yaptırmayabilir ve 3lü tarama da herkes yaptırmıyor ama 5 aylık ayrıntılı ultrason herkes yaptırır. Benim ikiz olduğu için 2li 3lü testler geçersiz sayılıyor ve detaylı ultrason yaptırdım ayrıca fetal dna test verdim.Canım 3 aylık yaptırdığın 3lu tarama değil mi? Benim 12. Hafta 3lu tamamı tüp bebek doktorum yaptı. 20. Hafta da gel ayrıntılı ultrason yapalım diyince onu da tüp bebek dokyorum yapacak diye düşündüm. İnternette belgesi olan kadın dogumcular yapabiliyor yazıyor. 19 hafta dolduktan sonra net hissetmeye başladım
Ay doğru 2 li tarama yaptırdım şaşırdım bir an. Anladım canım bakalım Perşembe doktoruma gideceğim gel dedi bakalım radyolog veya prenataloga mi yönlendirecek. Radyoloji uzmanları da yapıyor benim kuzenim orada yaptırdı yeniYok tatlım detaylı ultrason prenatalog uzmanı yapar 11.-13.hafta arası 2li test dönemde yapılır. 3lu tarama değil onu 16.haftada yaparlar. Tüp bebek doktorun eğer detaylı ultrason uzmanlığı varsa belki yapabilir evet ama genelde prenatalog ayrıdır. Herkes 3aylık detaylı yaptırmayabilir ve 3lü tarama da herkes yaptırmıyor ama 5 aylık ayrıntılı ultrason herkes yaptırır. Benim ikiz olduğu için 2li 3lü testler geçersiz sayılıyor ve detaylı ultrason yaptırdım ayrıca fetal dna test verdim.
Kadın doğum doktoruna muayene oluyorum ben canım tüp bebek doktorumla aramızda 24 saatlik yol varAyrıntılı ultrasona giren var mıben Perşembe olacağım galiba. Ayrıntılı ultrasona tüp bebek doktorları bakıyor mu acaba. Çünkü doktorum son muayne de bir ay sonra gel ayrıntılı ultrasona yapalım dedi. Bir de arkadaşlar bebeğimin tekmelerini çok net hissediyorum her gün belli aralıklarla tekmeliyor çok güzel bir duygu şükürler olsun bebeğim içeride sağlam her geçen gün tekme kuvveti artacak sizde de
Ay çok üşeniyorum ama dediğin gibi sürmek gerekiyorKızlar bende hindistan cevizi yağı sürüyorum. Benden size tavsiye bacaklarınıza da sürünben erken diye kullanmıyordum zaten kılo da almadım diye rahattım ama 14. Haftada bacagımda ufacık catlak gördüm sok oldum gögusten catlayanı da duydum nemlendirmek gerekiyor☺
İnşallah canım Perşembe sapasağlam ben girip çıkayım size de söylerim tabi kiKadın doğum doktoruna muayene oluyorum ben canım tüp bebek doktorumla aramızda 24 saatlik yol varonlar yapıyor mu ayrıntılıyı bilemiyorum. Sen bizlerden öndesin deneyimlerini bizimlede paylaş lütfen ☺ Benim doktorum her gittiğimde detaylı bakıyor diyafram kasına kadar baktı en son Ekstra nasıl oluyor detaylı ultrason merak ediyorum.
Ben 15. Haftada cok hafif seyirme tarzında hissediyordum emin olamıyordum ama. Su 2-3 gündür tam anlamıyla hissediyorum Rabbim herkese nasip etsin cok guzel duygular
Şuan için doktorumdan memnunum ilgili bilgili ama detaylı için bende perinatologa gitmek istiyorum bulundugum şehirde de imkan yok 4 saatlık uzaklıkta en yakın doktor öyle kalakaldımBen perinatologa yptrcam canim
Hergün bende süremiyorum yaaAy çok üşeniyorum ama dediğin gibi sürmek gerekiyor
Güzel haberlerle inşallah canımİnşallah canım Perşembe sapasağlam ben girip çıkayım size de söylerim tabi ki18. Haftada ben de hissediyordum ama emin olamıyordum pek kuvvetli olmuyordu şimdi direk tekmeliyor diyorum amin canım amin
Demi bencede hele benim ismimle soyadımı da bilseniz bu kadar olur yaniDefne ve Demir uyumuna bayıldımbence defne ile Demir olsun
Tüp bebek doktorun perinatolog uzmanlığı vardır canım. Perinatolog ve radyoloji de bakılıyor diye bende biliyorum. Benim dokturum perinatolog a yönlendirdi 12 Şubatta gideceğim dokturum o tarihi verdi 19+4 günlük olmuş oluyorlar. Belki 14 şubatı bekler 20. Haftayı da bitiririm. Hayırlı haberlerini bekliyoruzAyrıntılı ultrasona giren var mıben Perşembe olacağım galiba. Ayrıntılı ultrasona tüp bebek doktorları bakıyor mu acaba. Çünkü doktorum son muayne de bir ay sonra gel ayrıntılı ultrasona yapalım dedi. Bir de arkadaşlar bebeğimin tekmelerini çok net hissediyorum her gün belli aralıklarla tekmeliyor çok güzel bir duygu şükürler olsun bebeğim içeride sağlam her geçen gün tekme kuvveti artacak sizde de
Gögüsten çatladım çatalayacamKızlar bende hindistan cevizi yağı sürüyorum. Benden size tavsiye bacaklarınıza da sürünben erken diye kullanmıyordum zaten kılo da almadım diye rahattım ama 14. Haftada bacagımda ufacık catlak gördüm sok oldum gögusten catlayanı da duydum nemlendirmek gerekiyor☺
Yediklerin Bebişine löp löp kilo olsun canım. Ne güzel zayıfsın ben sanırım 46 kiloyu en son lisede görmüşümdürBugun benim de tum ilaclarim kesildi.kan ve demir ilaci verdi sukurler olsun ki ilaclardan kurtuldum.bebegime cinsiyet erkek ama emin olamiyorum kucuk haftaya carsamba kesin soylerim dedi. Ben dha hic kilo almadim 46 kilo ile devam ediyorum
Ben 46yı ne zaman gördüm onu bile hatırlamıyorumYediklerin Bebişine löp löp kilo olsun canım. Ne güzel zayıfsın ben sanırım 46 kiloyu en son lisede görmüşümdürhiç 60 altına indiğimi hatırlamıyorum
Allah bağışlasın hepinize ben buEkim / Kasım ayında transfer olup pozitif sonuç alan tatlı anne adayları. Doktorumuzun söylediği gebelik haftanız, kese tarihimiz, kalp atışı tarihimiz ve sonu gelmeyecek tatlı telaşları birlikte yaşayalım.Sat 5 Ekim, 5+6 günlük olduk . Transferin 20. Günü keselerini gördük , 22 Kasım Cuma günü kalp atışı için gideceğiz. Biz daha buradayız ilerisi inşallah olacak Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri
Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰
Canim calisiyorum isten detayli yazamadim bence kesinilikle var ama yinede kan versin en iyisini yapmissin Bende öle söledim şimdi derim var sora yazık olmaz üzülür Allah razı olsun canım❤️www.kadinlarkulubu.com
Allah hayırlı etsin hepimizin bebeklerini ben bu gün transferin 10. Günündeyim nolur bana yardımcı olun kahverengi lekem var ve sürekli kasık ağrım var normalmi acaba gebelik oluşmuşmudur Allah rızası icin bilgilerinizi paylaşın benimleyarin test günü ama korkuyorumEkim / Kasım ayında transfer olup pozitif sonuç alan tatlı anne adayları. Doktorumuzun söylediği gebelik haftanız, kese tarihimiz, kalp atışı tarihimiz ve sonu gelmeyecek tatlı telaşları birlikte yaşayalım.Sat 5 Ekim, 5+6 günlük olduk . Transferin 20. Günü keselerini gördük , 22 Kasım Cuma günü kalp atışı için gideceğiz. Biz daha buradayız ilerisi inşallah olacak Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri
Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰
Canim calisiyorum isten detayli yazamadim bence kesinilikle var ama yinede kan versin en iyisini yapmissin Bende öle söledim şimdi derim var sora yazık olmaz üzülür Allah razı olsun canım❤️www.kadinlarkulubu.com
Olsun kuzum paylaşma. Ama sen çok uyumlu diyorsan öyledir. Yaaa yerim ben onların uyumunuDemi bencede hele benim ismimle soyadımı da bilseniz bu kadar olur yanieşim isim kesinlikle belirtme dediği için ismimi yazamıyorum ama çok güzel uyumlu inşallah babamız yormadan kabul eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?