- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #3.601
hahahha bende o renkli fotoları nasıl aldığınızı merak etmiştimSiz benim eşimin doktoruna söylediğine bakın14+4 te öğrendik biz. İlk baktı pat diye bu erkek dedi zaten bir önceki kontrolde de o bebiş için bir çıkıntı var ama kordon olabilir cinsiyetidir demiyorum demişti. Neyse diğerine bu da kız dedi o an çığlığı bastım video da sesim geliyor. Kalbim küt küt ne olur kız kız diyorum içimden çok şükür neyse eşim kadına neye göre şimdi buna erkek dediniz ne farkı var ki bende aynı ekrana bakıyorum bir fark göremiyorum dedi kadın gülmeye başladı bu iyidi ya dedi hiç böyle bir şey diyen olmamıştı çok hoş babamız dedi yok babası eminim cinsiyetlerinden bir kız bir erkek dedi . Eşim kadını delirtmeden inşallah doğuracam bu aylarda renkli foto vermiyor zorla aldı kadından
ya ben hiç beklemiyodum aslında çünkü ultrasona girmeden önce doktor büyüklüklerine göre 2 yada 3 hafta sonra cinsiyet randevusu veririm demişti sonrada öyle muhabbet ettik %75 80 gibi doğruluk olasılığı varmış nub teorisininBen o anda sormayı unuttum göremeden neye göre dediğini. Vardır bi bildikleri. Ay inşallah gösterirler de görürsün. Hani bişey olcağından değil de insan merak ediyo ister istemez
Kontroller çok renkli geçiyor eşimle doktorun diyaloklarını bebeklerimin günlüklerine de yazıyorumhahahha bende o renkli fotoları nasıl aldığınızı merak etmiştim
Defne DemirKızlar şubat ayıyla isim bulma çalışmalarına başlayacağız inşallahİnternette şöyle bir yöntem okudum. Benle eşim isim koyma olayına farklı boyutta bakıyoruz. Ben birbiri ile uyumlu, kendi ismime uyumlu, soyadımıza uyumlu olsun istiyorum. Eşim daha derin bakıyor. Ayrı telden çalıyoruz yani bir kağıt kendime bir kağıt eşime vereceğim. Kız için istediği on ismi yazmasını isteyeceğim. On isimde ben yazacağım. Sonra kağıtları değişip benim listemden istemediği isimleri silmesini isteyeceğim aynısını ben onun listesinde yapacağım. Böylelikle çember biraz daha daralmış olur. Erkek içinde aynı şekilde yaparız yoksa bu gidişle kura çekecez çınar ile sedef istiyordum vazgeçtim. Şu an Defne ile Demir e odaklandım
Kantoron yağı kullanmıştım bir kaç iyi geliyor baya nemlendiriyor fakat baktım iyice besliyor gibi geldi ben de hindistan cevizi veya kakao yağı almayı düşünüyorum.Badem yağı bana da besler gibi geliyor.Karnınıza bişey sürüyo musunuz kızlar başladınız mı? Ne kullanıyosunuz? Badem yağı dediler o da tüylenme yaparsa dedim zaten yeterince arttı daha da artmasın. Hindistan cevizi yağı duydum bi de.
Bende vazelin sürüyorum bol bol, tüylenme baştan oldu benim sanırım kullandığımız ilaçlardan. vazelin ekstra bir tüylenme yapmadı. Pembe kutuda olanı çok rahatlatıyor yoksa kaşınıyor. Birde kremi sürdüğümden bu yana oksapar iğnem derime daha rahat giriyor ve morarmıyor.Karnınıza bişey sürüyo musunuz kızlar başladınız mı? Ne kullanıyosunuz? Badem yağı dediler o da tüylenme yaparsa dedim zaten yeterince arttı daha da artmasın. Hindistan cevizi yağı duydum bi de.
Benim 12. Haftalıkdi son muayenede renkli verdi doktorum cok guzel ama her yer belirgin sadece bacaklar kapali olduğu icin goremedikSiz benim eşimin doktoruna söylediğine bakın14+4 te öğrendik biz. İlk baktı pat diye bu erkek dedi zaten bir önceki kontrolde de o bebiş için bir çıkıntı var ama kordon olabilir cinsiyetidir demiyorum demişti. Neyse diğerine bu da kız dedi o an çığlığı bastım video da sesim geliyor. Kalbim küt küt ne olur kız kız diyorum içimden çok şükür neyse eşim kadına neye göre şimdi buna erkek dediniz ne farkı var ki bende aynı ekrana bakıyorum bir fark göremiyorum dedi kadın gülmeye başladı bu iyidi ya dedi hiç böyle bir şey diyen olmamıştı çok hoş babamız dedi yok babası eminim cinsiyetlerinden bir kız bir erkek dedi . Eşim kadını delirtmeden inşallah doğuracam bu aylarda renkli foto vermiyor zorla aldı kadından
Organik hindistan ceviz yağı sürüyorum kokusuda güzel bide hemen emiliyor yapışık değil. Zaten önceden yüzüme ve elime kullanıyordumKarnınıza bişey sürüyo musunuz kızlar başladınız mı? Ne kullanıyosunuz? Badem yağı dediler o da tüylenme yaparsa dedim zaten yeterince arttı daha da artmasın. Hindistan cevizi yağı duydum bi de.
Benimki bu hafta normalde vermiyorum babası anlasın diye vereyim dediBenim 12. Haftalıkdi son muayenede renkli verdi doktorum cok guzel ama her yer belirgin sadece bacaklar kapali olduğu icin goremedik
Aldığın bi yer var mı internetten mi aldınOrganik hindistan ceviz yağı sürüyorum kokusuda güzel bide hemen emiliyor yapışık değil. Zaten önceden yüzüme ve elime kullanıyordum
Kozmela dan almıştımAldığın bi yer var mı internetten mi aldın
Bencede canim netten aldiysaniz kurup bakinNetten aldık biz canım gelince kuralım bakalım eksik parca var mı diye dedik eşim sonra erken sökeriz dedi ama bilemiyorum
Defne ve Demir uyumuna bayıldımKızlar şubat ayıyla isim bulma çalışmalarına başlayacağız inşallahİnternette şöyle bir yöntem okudum. Benle eşim isim koyma olayına farklı boyutta bakıyoruz. Ben birbiri ile uyumlu, kendi ismime uyumlu, soyadımıza uyumlu olsun istiyorum. Eşim daha derin bakıyor. Ayrı telden çalıyoruz yani bir kağıt kendime bir kağıt eşime vereceğim. Kız için istediği on ismi yazmasını isteyeceğim. On isimde ben yazacağım. Sonra kağıtları değişip benim listemden istemediği isimleri silmesini isteyeceğim aynısını ben onun listesinde yapacağım. Böylelikle çember biraz daha daralmış olur. Erkek içinde aynı şekilde yaparız yoksa bu gidişle kura çekecez çınar ile sedef istiyordum vazgeçtim. Şu an Defne ile Demir e odaklandım
Ben hindistan cevizi yağı sürüyorum canım göbeğime. Zaten gobegimde kıllar almış başını gidiyor bilmiyorum kıl yapıyorsa da çok önemli değil zaten hormonlar kil yapıyor sir ağda ile alıyorum zaman zamanKarnınıza bişey sürüyo musunuz kızlar başladınız mı? Ne kullanıyosunuz? Badem yağı dediler o da tüylenme yaparsa dedim zaten yeterince arttı daha da artmasın. Hindistan cevizi yağı duydum bi de.
Ben hindistan cevizi yağı sürüyorum canım göbeğime. Zaten gobegimde kıllar almış başını gidiyor bilmiyorum kıl yapıyorsa da çok önemli değil zaten hormonlar kil yapıyor sir ağda ile alıyorum zaman zamanKarnınıza bişey sürüyo musunuz kızlar başladınız mı? Ne kullanıyosunuz? Badem yağı dediler o da tüylenme yaparsa dedim zaten yeterince arttı daha da artmasın. Hindistan cevizi yağı duydum bi de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?