İnşallah benimde sizin ilk gebeliğiniz gibidir diyim o zamanHer hamilelik bir değil canım ben kızıma hamileyken 5+2 de öğrenmiştim ve benim belirtilerim 6. Haftada başlamıştı. Bi kaç kişi hamilemisin dediği için test yapmıştım yoksa anlamazdım bile 6. Haftaya kadar. Ama şuan ki farklı hissettiriyor ağrıları regl ağrısı gibi halsizliğim var çok uyku modum var. Yani inşallah hamileliğim kesinleşir o zaman daha net konuşurum da şuan yaşadıklarım bunlar
Hayır yok 1 senedir hamile kalmaya çalışıyor o da çok seviyorum kendisini çok iyi bir arkadaşım ama bu haldeyken nasıl ilgilenicem bilmiyorumÇocuğu falan var mı benimkinin Bir de 2 tane erkek çocuğu olacak kızımın sınıf arkadaşının annesi Veli arkadaşım gelecekama olsun ınsallah iyı olurum ya sen de öyle kotuyu cagrmayalm
Geçmiş olsun canım kem göz hıcc btmeds gebeliğe kac gün vardı ay karıstırıyorumbazen cok kısıyı yumurtlama mı yenı olmustuAy kızlar dün sahile gitmiştik eşimle yüzmeye sudan mıdır havadan mıdır mikrop kaptım galiba çok kötü bir boğaz ağrım var ve halsizim dünden beribirazdan doktora gidicem. Şu instagramda ne zaman bişey paylaşsam nazar değiyor kem gözlü akrabalardan Dubai'ye ilk geldiğimde de hastanelik olmuştum kaç tane iğne serum yedim yine aynısı
Evet yumurtlamam 2 gün önce oldu canım 7 haziran gösteriyor uygulama 4ümde Türkiye'ye gidicem gitmeden test yaparım bakalım sonra zaten bayramdan sonraya kadar eşim olmıycak bakalım gelir gelmez başka doktora randevu alıcam bu sefer özel doğum hastanesineGeçmiş olsun canım kem göz hıcc btmeds gebeliğe kac gün vardı ay karıstırıyorumbazen cok kısıyı yumurtlama mı yenı olmustu
Yok canım hiç de öyle olmadı max gördüğümüz 36.1di ateş ölçerle. Onun dışında hep 35.5 35.7 falan.26-27 martta yerleşme düşüşü yaşamışsın büyük ihtimal canım. Sonrasında büyük ihtimal 36 ve üstü seyretmiştir oraya yazmadığın için tahmin yürüttüm
Öyle deme deme neden çünkü ben dedim şimdi yine ölçüyorum kızımdan sonrası dedm hc takmam bıtane cocugum varken 2.için uzulmem dedim öyle olmuyormuş bde benm dilaltım yanlış ckmıyor sadece kolaltı ısıısı etkılenıyor terlersem cnm soguk ter döktum diyelim az ckablıyo dil altı yüksekken oyuzden dil altı garanti. Ve gerçekten bılımsel olarak da var kızımdan once 3 kez düştü ısı adet olcagm gun kızıma hamıle kaldığımda da yerlesme düşüşü artı yukselos ve 9ay 37 derece devam ettiBenim eşim de gerçekten bıkmıştı. Yeter artık ateş ölçer sesiyle uyanmaktan bıktım falan diyordu. Doğru ama cidden bazı günler çok terleniyor üstün açık kalıyor, oda sıcak soğuk oluyor onlar bile küçük küçük oynamalar yaptırabiliyor yani. Saçmalıkmış ya bir daha çocuk istersem en çok da bu ateş ölçümüne tövbeliyim
Ahahahha öyle mi diyorsunÖyle deme deme neden çünkü ben dedim şimdi yine ölçüyorum kızımdan sonrası dedm hc takmam bıtane cocugum varken 2.için uzulmem dedim öyle olmuyormuş bde benm dilaltım yanlış ckmıyor sadece kolaltı ısıısı etkılenıyor terlersem cnm soguk ter döktum diyelim az ckablıyo dil altı yüksekken oyuzden dil altı garanti. Ve gerçekten bılımsel olarak da var kızımdan once 3 kez düştü ısı adet olcagm gun kızıma hamıle kaldığımda da yerlesme düşüşü artı yukselos ve 9ay 37 derece devam etti
Canım herkesn farklı sonucta benm ve senn ovulasyon oncesı farklıydı demek ki kolaltı olctüysen o az çıkıyor dile Göre .benm normal ısım kol altı 35.8 fln gun ıcı ovulasyon sonrası 36.4 fln dil altı da 36.2 ovulasyon sonrası da 37 küsür. Bu ay da Cook sıcak oldum erkenden buyüzden belirti olablr dedim yerleşme düşüşü gb de oldu fln ortalama yanı baya fark var bende kollaltı ıle dil altı. Benm demek ıstedıgm Şu yani dr.larn dahi savundugu bu hamılelkte vücut sıcak olmak zorunda ekstra. hatta bazal vucut ısıısı ıle ovulasyon ve hamılelk belırleme vıdeolarda da anlatırlar hepAhahahha öyle mi diyorsunTamam o zaman büyük konuşmayayım haklısın Dil altı bence de daha doğrudur ama evdeki koltuk altından ölçüm yapan cihazdı canım hep onla ölçtüm. Valla bende mi bir sıkıntı var bilmiyorum ki. Bak şimdi hamileyim sen böyle yazınca ölçeyim dedim yok yine 37ye çok uzağız Cihazın bozuk olduğunu da düşünmüyorum. Eşim hasta olduğunda falan gayet 39.5lere kadar gösteriyor.
Ayyy bilmiyorum ki valla canım ben de işi o doktorları dinle, burada yazılanları oku, yabancı forumları oku derken ahbap olmuştum ateş ölçerle. Abartısız günde 20-30 kez ölçtüğüm oluyorduCanım herkesn farklı sonucta benm ve senn ovulasyon oncesı farklıydı demek ki kolaltı olctüysen o az çıkıyor dile Göre .benm normal ısım kol altı 35.8 fln gun ıcı ovulasyon sonrası 36.4 fln dil altı da 36.2 ovulasyon sonrası da 37 küsür. Bu ay da Cook sıcak oldum erkenden buyüzden belirti olablr dedim yerleşme düşüşü gb de oldu fln ortalama yanı baya fark var bende kollaltı ıle dil altı. Benm demek ıstedıgm Şu yani dr.larn dahi savundugu bu hamılelkte vücut sıcak olmak zorunda ekstra. hatta bazal vucut ısıısı ıle ovulasyon ve hamılelk belırleme vıdeolarda da anlatırlar hepsenin gb hamile arkadasm var o 3.5 aylık gunıcı kolaltı sordum 36.4 demıstı İnanlı o da muhtemelen sabah da 36.2 flndır
Bugün akşamüstü tekrar tansiyonumu ölçtüm 12'ye 6 çıktı bu sefer ama nabzım 87'ydi ve gayet dinleniktim nabızım da yüksek atıyor normalde maks 70, 72atar bnm Sen şimdi bize vücut ısısı çıkmıyor falan demek yerine bence vücut ısısı ekstra düştü ama hamile kaldım diye haber ver ,Ayyy bilmiyorum ki valla canım ben de işi o doktorları dinle, burada yazılanları oku, yabancı forumları oku derken ahbap olmuştum ateş ölçerle. Abartısız günde 20-30 kez ölçtüğüm oluyorduVe hep 5/6 gün önceden üzülmeye ağlamaya başlıyordum bu ay da olmadı diye. Ama hamile olduğum ay da abartısız hiçbir şey değişmedi. Bence de daha yüksek olması gerek vücut ısımızın bir kere nefes alışverişimin bile daha hızlı nabzım daha hızlı atıyor ateşim düşük olmamalı ama bundan fazla yükselmiyor demek ki benimki 37 bende enfeksiyon belirtisi dermişim Şaka bir yana hasta olduğumda da ateşim yükselmez kolay kolay ve vücut ısın düşük üşüyor musun dersen aksine vücudum hep çok sıcaktır yaz kış yanarım
Anladım ozaman genel vücut ısın düşüktürYok canım hiç de öyle olmadı max gördüğümüz 36.1di ateş ölçerle. Onun dışında hep 35.5 35.7 falan.
Onu demeye çalışıyorum işteeee ben düştü diye üzüldüm siz üzülmeyin ben yandım siz yanmayın diyorumBugün akşamüstü tekrar tansiyonumu ölçtüm 12'ye 6 çıktı bu sefer ama nabzım 87'ydi ve gayet dinleniktim nabızım da yüksek atıyor normalde maks 70, 72atar bnm Sen şimdi bize vücut ısısı çıkmıyor falan demek yerine bence vücut ısısı ekstra düştü ama hamile kaldım diye haber ver ,ki düşerse uzulmeyelım
Evet bence de yükselmeyince yükselmiyormuşAnladım ozaman genel vücut ısın düşüktür
Tamam tamam kız gebeş seni mi kıracağızOnu demeye çalışıyorum işteeee ben düştü diye üzüldüm siz üzülmeyin ben yandım siz yanmayın diyorumHatta yumurtlama günlerinden sonra bakmayın bile diyorum
Canım İnşallah çok güzel bir yumurtlama dönemi geçirirsin ve sonrasında bebiş ile taçlanırKızlarrr bugün doktora gittim ve yumurta takibi yapacagız tahlil falan da verdim cumartesi bakalım hem sonuçlara hem yumurtalara neler olacak ☺
Umarım umarım ☺☺Canım İnşallah çok güzel bir yumurtlama dönemi geçirirsin ve sonrasında bebiş ile taçlanır