- 25 Haziran 2024
- 619
- 1.880
- 35
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun , tebrik ediyorum sizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun , tebrik ediyorum sizi
antidepresan vs kullanıyor musnuz ?Merhaba kızlar, bende aşılamaya başladım,
Prolaktin 33 çıkmış ne demek oluyor?
3 ay öncesi kürtajım var. İlişkili olabilir mi?
İlk kürtajımda ikiz idi ondan öyle düşündüm bilmiyorum benim şuan 5+1İkiz geni anneden geçer
Yok canım, sadece hatırladığım kürtaj sonrası çok göğüs ağrısı yaşadım. göğüs ultrasonum temiz çıktı. ama sanırım stresle de alakalı.antidepresan vs kullanıyor musnuz ?
İnşallah canımHadi inşallah güzel haberlere canım
Hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyoruz test yapmadan kaç gün öncesinde belirtilerin başladı ve ilk belirtin neydiKan testi ile netlestirip buraya adımı yazdiraxam inşallah
Canım bende pcos var reglin pek düzenli değil 30 günü baz aldimda 5 günün var bundan önce 26 günde oldum ondan önce 32 değişiyor genel olarak 30 belirti kasik ağrım oldu yürüdükçe daha da ağrıyordu dün belime sancı ile ağrı girdi kitledi beni resmen halen var ama ilki gibi değil biraz göğüs hasasiyetim var goguslerimde damar var solda vardı biliom ama sagdada var çıkmış kahve rengi olan yerde öle yaniHayırlı olsun güzel haberlerini bekliyoruz test yapmadan kaç gün öncesinde belirtilerin başladı ve ilk belirtin neydi
Canım aynı bende şubat sonu kürtaj oldum ikinci ay deniyoruz nedense kasık batmam var üç dört gündür regl bir hafta var kist falan mı var acaba diye korkuyorumKürtaj sonrası belirti oluyor mu yaşayanlar varsa yazabilir mi 3ay önce düşüğüm var şuan reglime 7 gün var belirtim hiç yok normal mi
Damardan ziyade kabarcıklar oldu bende ilk hamileliğimde belirti olarakCanım bende pcos var reglin pek düzenli değil 30 günü baz aldimda 5 günün var bundan önce 26 günde oldum ondan önce 32 değişiyor genel olarak 30 belirti kasik ağrım oldu yürüdükçe daha da ağrıyordu dün belime sancı ile ağrı girdi kitledi beni resmen halen var ama ilki gibi değil biraz göğüs hasasiyetim var goguslerimde damar var solda vardı biliom ama sagdada var çıkmış kahve rengi olan yerde öle yani
Bende bekarkwn de vardı ama ona bakmadım yürüdükçe kasik ağrım va bel arada tek taraflı göğüs agrisinoluo bıçak girer gibiDamardan ziyade kabarcıklar oldu bende ilk hamileliğimde belirti olarak
O benim diğer gebeliğimde de olmuştu şuan bende de sağ tarafımda biraz ara ara tık tık atan bişey var gibi ama anlayamadımCanım aynı bende şubat sonu kürtaj oldum ikinci ay deniyoruz nedense kasık batmam var üç dört gündür regl bir hafta var kist falan mı var acaba diye korkuyorum
Gebelikten önceki ay ben çok şiddetli göğüs ağrısı çektim ki hiç olmazdı sonra feci bir regl geçirdim test yapmadım belki kimyasalda ama istiyoruz ya vücutta bizi çok kandırıyor hatta o kadar kandırıyor ki regl bile gecikiyorBende bekarkwn de vardı ama ona bakmadım yürüdükçe kasik ağrım va bel arada tek taraflı göğüs agrisinoluo bıçak girer gibi
Canım inşallah kist miyom gibi bi şey değildir hani enfeksiyon olsa yanar yanma olur ama o da yok gebeliğe yorup kendimi üzmek istemiyorumO benim diğer gebeliğimde de olmuştu şuan bende de sağ tarafımda biraz ara ara tık tık atan bişey var gibi ama anlayamadım
Hayırlısı kuşum vardır bir vakti zamanı onunda geçen ay da adet oldum gün çizgi gördüm kanamam oldu bence ozaman kimyasaldi öle düşünüyorum çünkü ilişki oldu sağ Kasım'da şiddetli ağrı oldu test yaptım silikti sabah yapam dedim denkanamam vardı yaptım net çizgi çıktı 4 gün sürdü 4 gün önce olmuştumCanım inşallah kist miyom gibi bi şey değildir hani enfeksiyon olsa yanar yanma olur ama o da yok gebeliğe yorup kendimi üzmek istemiyorum