Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yazık ki yorumlayacak kadar tecrübem yok ama ben de uygulamayı merak ettim Uygulamaya fotoğraf mı yüklüyorsunuz nasıl bu şekilde gözüküyor.KIzlar ovülasyonun 13. günü uygulamaya göre , daha öncede bir çok kez attığım görseli atıyorum , uygulamaya göre 15 haziranda ovülasyon ama bence 14 ünde oldu ben mi yanılıyorum , o zamanda ovülasyonun 14. günü oluyor , sol kasığımda dolgunluk ve ağrı hissediyorum ve bel fıtığımdan kaynaklı bel ve sırt ağrılarım var yine 500 kere yüklediğim görseli yüklüyuorum jsjsj sizce 14 ü mü 15 i mi ovülasyon?
sat 31 mayıstı döngünün 29. günü
Eki Görüntüle 3445054
Teşekkür ederimEvet sizin 21 Haziran görünüyor
Ne demekTeşekkür ederim
femometer uygulamanın adı LH testinizi yapıp resmini çekip atıyosunuz uygulama hesaplıyorEvet uygulamayı ben de merak ettim hangi uygulama bu
Teşekkürlerfemometer uygulamanın adı LH testinizi yapıp resmini çekip atıyosunuz uygulama hesaplıyor
Ne yazık ki yorumlayacak kadar tecrübem yok ama ben de uygulamayı merak ettim Uygulamaya fotoğraf mı yüklüyorsunuz nasıl bu şekilde gözüküyor.
Evet uygulamayı ben de merak ettim hangi uygulama bu
da cevap vermiş zateenfemometer uygulamanın adı LH testinizi yapıp resmini çekip atıyosunuz uygulama hesaplıyor
Teşekkürlerfemometer uygulama gün gün kaydediliyor
da cevap vermiş zateen
Hadi inşallah güzel haberlere canımSevindim canım Benim yumurtlama 7. Gündü bugün. Yani belli belirsiz kasık ağrım var sağ tarafta ama çok çok nadir. Şimdilik böyle pek bi belirtim yok açıkçası. Beklemedeyim
Benimde olabilir mi ya pazar 983 idi dün beta baktım 5286 küsür2 kat artış olduğunda cumartesi 5000 küsür olacak, ikizse daha da yüksek olur @submarina canım senin beta hcg değerin kaçtı ikizlerin keselerini gördüğünde?
Bu arada eşimde ikiz görümcelerimde ikiz kafam karıştıBenimde olabilir mi ya pazar 983 idi dün beta baktım 5286 küsür
Canım 25 üstü prolaktin de ilaç tedavisi uygulanıyor süt hormonu demek bu gebeliği engelliyorMerhaba kızlar, bende aşılamaya başladım,
Prolaktin 33 çıkmış ne demek oluyor?
3 ay öncesi kürtajım var. İlişkili olabilir mi?
Kürtajla alakası yok stres yapıyor dendi bana benimde 5 ay önce kürtaj oldum geçen ay 73 e yükselmişti şimdi düştü ve hamileyimCanım 25 üstü prolaktin de ilaç tedavisi uygulanıyor süt hormonu demek bu gebeliği engelliyor
Kaç haftalık olduğuna bağlıBenimde olabilir mi ya pazar 983 idi dün beta baktım 5286 küsür
İkiz geni anneden geçerBu arada eşimde ikiz görümcelerimde ikiz kafam karıştı