- 19 Nisan 2024
- 1.057
- 1.179
Bu saatten sonra kiminle.enerji tutturucam dimi grubumuz çok güzel.hicbiryere gitmem.Arar bulurum iziniziTabiii kiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu saatten sonra kiminle.enerji tutturucam dimi grubumuz çok güzel.hicbiryere gitmem.Arar bulurum iziniziTabiii kiiii
Belirtileriniz nelerdi, benim de tarihlerim sizinle aynı.
10 Haziran da yumurtama yakaladım belirtilerden artı kafayı yiyeceğim 3 gün var adetime bugün test yaptım sabah negatif ve cpk moralim bozuldube
Merhaba. Ben regl oldum bugün üçüncü günüm. Çok belirtim yoktu göğüs hassasiyetim yaklaşık 30 gündür vardı. O yüzden acaba gebe miyim diye düşünmedim. Belirti kovalamak insanı yıpratıyor. Ben belirti kovalamıyorum artık.Belirtileriniz nelerdi, benim de tarihlerim sizinle aynı.
10 Haziran da yumurtama yakaladım belirtilerden artı kafayı yiyeceğim 3 gün var adetime bugün test yaptım sabah negatif ve cpk moralim bozuldu
Kız yok belirti değil enerji yok ondan uyku daha kanamam yeni bitti hafif hafif şeffaf birşey geliyor bende ama çok az yoğun degil.ay güldürdün beni.Kız daha dur uyku belirtisi için erken kalk kendine gel akıntın devam etti mi
Ben miskinlikten uyucamKız daha dur uyku belirtisi için erken kalk kendine gel akıntın devam etti mi
Bul bizi senin gibiler bulsunBu saatten sonra kiminle.enerji tutturucam dimi grubumuz çok güzel.hicbiryere gitmem.Arar bulurum izinizi
Hava çok sıcak normalBen miskinlikten uyucam
Temmuz. 5 den sonra düşerim ortalara belirti diyeHava çok sıcak normal
Gerçekten öyle, artık tek çizgi görmemek için test yapmak istemiyorım bugüne kadar dayandım almadım en son yine aldım ve negatifMerhaba. Ben regl oldum bugün üçüncü günüm. Çok belirtim yoktu göğüs hassasiyetim yaklaşık 30 gündür vardı. O yüzden acaba gebe miyim diye düşünmedim. Belirti kovalamak insanı yıpratıyor. Ben belirti kovalamıyorum artık.
gögüs ucumuda psikolojik sızlatıyorsam eğer ben bana harbiden helal olsun ahahahhaBekle geçsin bi kaç gün öyle yap bence
Valla aynen de öyle oluyorKızlar alt karında 15 20 dakika arayla giren ani kramplar belirti olabilir mi ? Dün bunu çok yoğun yaşadım öyle ki kilitledi o kramplar resmen beni , ve gaz varmış gibi bir his ishal iştahsızlık .üşütmemi gebelik mi bilemedim adete bir hafta var
O zaman vardor belki değerinde baya iyi3 bebeğim 3 yumurta gelişti keşkeee en büyük hayalım anneannem ikiz halamım torunşarı ıkız babaannemin kardeşleri ikiz sülalede maşallah hep ikiz
Vayy ck fazla gerçekten ay ikiz miiHCG 966,89kızlar sizce nasıl bana fazla gibi geldi
Bilmiyprım ki doktorum mesaj atacak mesai bitiminde haber bekliyorum randevu verecek kese için falanVayy ck fazla gerçekten ay ikiz mii
Ayy ikiz mi yoksaHCG 966,89kızlar sizce nasıl bana fazla gibi geldi
Cook güzel sağlıkla artsınHCG 966,89kızlar sizce nasıl bana fazla gibi geldi
İnşallah cnm Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bende temmuz gibi tüp bebek tedavisi ne başlayacağım tutarsa bende bahar annesi olacağımTabi kiii hem her ayın ayrı bir tecrübesi olacak ama daha erken olması için manifestliyoruz; isteyen herkes, bu gruptaki tüm gönlü güzel kızlarım haziran ve temmuz en geç ağustos ayında hamilelik haberi alsın, sağlıkla bebeklerine kavuşsun, bebeklerimize kavuşalım 2025’in ilkbahar bebişleri gelecek
Bende her ay aynı ya belirti aramam diyieum son 1 hafta kala başlıyor biz iflah olmayız yaTemmuz. 5 den sonra düşerim ortalara belirti diye
Bilmiyorum kiAyy ikiz mi yoksa