- 10 Nisan 2013
- 1.645
- 2.084
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah senden de umutluyum bugün peşpeşe gelsin güzeş haberlerinizAy canimmm insallah ya insallah haberdar edicem eger kanda cikarsa bugun berdigim
Haklısın o zaman izninizlesdaak kendini listede güncellemeyi unutma
Sen öyle demesine bakma ara ara kontrol et. Bence mesai bitmeden de yansıtabilirlerhayir canim daha bakmadim daha dogrusu, kan alan kiz gece yarisi enabizda olur dedi ama sizce 3ten sonra duser mi e nabiza? Baki phemen yazicam
ay insallah canimm bekliyorum haber vericemm <3Hadi inşallah senden de umutluyum bugün peşpeşe gelsin güzeş haberleriniz
evet bakiyorum canim henuz gelmemis gelsin aksama insallahSen öyle demesine bakma ara ara kontrol et. Bence mesai bitmeden de yansıtabilirler
İnşallah hamilesindir canım Merakla bekliyorum sonucunuevet bakiyorum canim henuz gelmemis gelsin aksama insallah
Ovulasyon testi marka ne önerirsiniz birde nasıl kullanılıyor birisi anlatabilirmiAy canım belirtileriniz çok uyuyor bence yerleşme ben öyle hissediyorum sen hamişsinnn
Belirti aramak çok güzel gelsenize ahhahsja ovülasyon testi yapmadın mı canım sen belki o zamandan bilebilirdin
Canım ya üzüldüm ama belli olmaz artabilir belki hemen öyle düşünme
Maşallah bence gayet iyi
Ben yurtdışında yaşıyorum easy@home markası Türkiye dekileri bilmiyorumOvulasyon testi marka ne önerirsiniz birde nasıl kullanılıyor birisi anlatabilirmi
Şimdi silikmi senin testler. 20 siyse silinmesi lazım dmi. Kaç tane alsma yeter ovulasyon testi bu ay olmazsa bdahaki ay onunla denicemBen yurtdışında yaşıyorum easy@home markası Türkiye dekileri bilmiyorum
Bekle geçsin bi kaç gün öyle yap bence
ben adet bitiminden 5-6 gün sonra başlamamıştım , döngüm 28-32 arası değişiyor , regl 4 gün sürmüştüOvulasyon testine ne zaman başlamam gerek bugün adetin bitmesinden 3 gün geçti
İnnovita öneririm idrarı temiz bir kaba yapın ve 5-7 saniye Max yazısuna kadar batırın sonra düz bi zemine bırakım sonucu bekleyin günün ilk idrarırını kullanmayın testi yapmadan iki saat ince sıvı alımını kesinOvulasyon testi marka ne önerirsiniz birde nasıl kullanılıyor birisi anlatabilirmi
Hiç umudum yok bian önce regli olmayı bekliyorum, bu ay klomen başlayacaktı doktorumBu 6.denememizdi olmadı yine canım. Benim de çocuk isteğim kaçtı kapatasım var bu defteri Birsürü de belirtim vardı Sen test yaptıralı baya oldu ama tekrar bir yap bence belki vardır bebiş
Evet en son 21 inde yaptım böyleydi. Valla bende 40 tane vardı ama ben bu ay çoook yaptım için çok da fazla kalmadı geriyeŞimdi silikmi senin testler. 20 siyse silinmesi lazım dmi. Kaç tane alsma yeter ovulasyon testi bu ay olmazsa bdahaki ay onunla denicem
Benim de 20 haziran yumurtlama 21 inde çatlatma iğnesi vuruldum o belirti yapar mı bilmiyorum ama tabi ki destek oluruz birbirimize20 haziranda yumurtlayan var mı? Benimle beraber belirti aramak isterse ben burdayım forever
Yaaa sevindirik oldum işin gırgırındayım biraz canım ya bazı gebeliklerde hiç belirti olmuyor kiiBenim de 20 haziran yumurtlama 21 inde çatlatma iğnesi vuruldum o belirti yapar mı bilmiyorum ama tabi ki destek oluruz birbirimize