Bizden olmaz cnm bu sitedeki kimseden olmaz çünkü zar zor kavuşuyoruz bebeklerimize sınavdan. Geçiyoruz bide onun stresini beklemesini çekemeyizHiç sorma doktorum 2 gün önce destan yazdi bakalım ne kadar akıllı bir öğrenci olucam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizden olmaz cnm bu sitedeki kimseden olmaz çünkü zar zor kavuşuyoruz bebeklerimize sınavdan. Geçiyoruz bide onun stresini beklemesini çekemeyizHiç sorma doktorum 2 gün önce destan yazdi bakalım ne kadar akıllı bir öğrenci olucam
Evettt eğer bu ay hamile olursam, tahmini doğum 12 Mart gösteriyor. Kızımında 12 Ağustostu bu bir işaretmi acaba demedim değil. Ya da BELİRTİ mi demedim değil yani dedim de siz çaktırmayın artık.Valla içime doğdu bi ay ama mart nisana da okeyiz bu arada her türlü bahar bebesi olsun
ay Allah söyletti herhaldeee ben hamile değilim canım ama yine de teşekkür ederimm
Evet herşey güzel olacakkkYAa bende Bahar çocuğu olmasını çok istiyordum bebeğim dusmeseydi Mayıs doğumlu olacaktı.simdi Mart Nisan Mayıs baharlar bizimdir
Gebelik olsun inşallahhhSon Dakika Kasık ağrılarım baslamis bulunmakta
Canımm yumurtlama zamanını anlıyorsan eğer zaten gerek yok stres vs de yapıyorsa boşver akışına bırak o minnoş seni bulacakkk
Ya bebişim bende eşimde çok şehir dışına çıkıyoruz öyle olunca denk geldi gelmedi diye stres yapıyorum, dediğin gibi akışına bırakıcam bakalım hepimizi bulsun minnoşlarımızzzCanımm yumurtlama zamanını anlıyorsan eğer zaten gerek yok stres vs de yapıyorsa boşver akışına bırak o minnoş seni bulacakkk
Akıştayken sürpriz yapıp gelsin bebiş diğer ayYa bebişim bende eşimde çok şehir dışına çıkıyoruz öyle olunca denk geldi gelmedi diye stres yapıyorum, dediğin gibi akışına bırakıcam bakalım hepimizi bulsun minnoşlarımızzz
Evet haklısın canım az çok biliyorsundur tarihleri zaten 2 günde bir ilişki olduğunda tutuyor diyolar umarımm hepimizi bulurrrYa bebişim bende eşimde çok şehir dışına çıkıyoruz öyle olunca denk geldi gelmedi diye stres yapıyorum, dediğin gibi akışına bırakıcam bakalım hepimizi bulsun minnoşlarımızzz
En son leke sabah 10.30 dan beri gelmemişti. Şimdi tekrar geldi. Devamı yine yokBenim yerleşme kanaması 12. Gün gelmişti devam etmez bugün biterse müjdemi isterim bebeğiniz yerleşti demek
Canim insallah insallah seninki de guzelce devam etsin, bu ay da yapicak misin ovulasyon?
İnşallah bebişlerimiz gelirrrrBenim de meme uçlarım hassas, sızlama yok ama böyle hissettiriyor kendini ama çok hafif. Bir de aşırı gazım varr
Bu ay ovülasyon yapmayacağım akıntı tam olarak nasıl pembe mi kahverengi mi? Bence 12. Günse kanda çıkar merakla bekliyorum sonucunuCanim insallah insallah seninki de guzelce devam etsin, bu ay da yapicak misin ovulasyon?
benim dunden gelen akintim daha devam etmedi dunde kaldi, bugun sariya dondu biraz ama o da bitti. Kan tahlilim de hala e nabiza dusmedi, gece yarisinda bakicam insallah
Sizce kanda cikar mi yerlesme kanamasiysa eger o, 12.gun bugun yumurtlamadan sonra.
dun pembemsi kahvemsi gordum sonra da pedde azicik acik pembe gordum canim, simdi de sarimsi gibi geliyor arada. Ay valla ben de merak ediyorum insallah iyi haber gelir hemen yazicam burayaa her an e nabiza bakiyorum ciksin diye daha gelmediBu ay ovülasyon yapmayacağım akıntı tam olarak nasıl pembe mi kahverengi mi? Bence 12. Günse kanda çıkar merakla bekliyorum sonucunu
Bu güzel içeride hareketli bir şeyler oluyor demek kiiii benim hemen hemen her gün öyle losyon kıvamında akıntım geldiÇok az losyon gibi akıntım var. Burayı da günlük gibi kullanıyorum hahahahs
Ay gebelik belirtisi olarak duruyor çok net inşallah sonuç güzel gelir ya heyecanla bekliyorum sonucunudun pembemsi kahvemsi gordum sonra da pedde azicik acik pembe gordum canim, simdi de sarimsi gibi geliyor arada. Ay valla ben de merak ediyorum insallah iyi haber gelir hemen yazicam burayaa her an e nabiza bakiyorum ciksin diye daha gelmedi
Bat’a kaç var? Bence yerleşme buEn son leke sabah 10.30 dan beri gelmemişti. Şimdi tekrar geldi. Devamı yine yok