- 8 Mayıs 2024
- 46
- 87
- 31
Umarım sağlıklıdır gebeliğiniz.. bu yol öyle zor ki, insan gebeliği duysa bile sağlıklı olması diğer aşama, ki bu en zoru.. insan kolayca sevinemiyor düşünmekten.. umarım sağlıkla ilerliyordur süreciniz, ben de hem olumsuz düşünüp stres yapmak istemiyorum hem de olumlu düşünüp sonra üzülmekten korkuyorum. Bu yol insanın ne hissedeceğini ne düşüneceğini bilemediği bir yol. Kendimizi üzülmekten de ya sonra üzülürsek diye sevinmekten de korumaya çalışıyoruz. Allah tüm isteyenlere, hepimize en doğru zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin...Kanama falan şart değil kızım da hiçbir şeyim olmamıştı hafif kramplarım oluyordu batma tarzı Yani bunlar hiç kimse de şart değil bir de bir kişide de her gebelik farklı oluyormuş mesela şu anda hamileyim yani düşük mü onu bilmiyorum yarın öğreneceğim ama kızımla çok farkları var bu yüzden umutsuzluğa kapılmayın
Kimyasal da olabilir kac cıktı değeriniz bir de benim sol tarafımda bıçak saplanması gibi ağrım olmuştu kramp giriyordu kalkamiyodum yani ya sağda ya solda belirgin bir ağrı oluyor bildiğim kadarıylaMrb Dış gebelik olup olmadığını nasıl anlaşılıyor benim de HCG değerim beklenenden az geldi
Hayır göstermedim canım Dr.um yoktu sonucu öğrendiğimde telefonu da yok buradaki hastane. Bir garip. Gerçi bu sehırdekı saglık sektörü 0.. sadece 1 özel hastane var ılcede. Yarın gıdeceğim dr.a yani bugun uyku tutmuyor en son carsamba 480diKaç gün sonra baktırdın hcg. Çarşambadan sonra bugün ilk kez mi baktırdın. Doktora gösterebildin mi?
Dış gebelikte kese olması gereken yerde değil tüplere yakın bir yerde ya da tüplerde oluyor sanırım. Doktor bende keseyi gördüğünde henüz 5 haftalıktı ama doğru yere yerleşmiş tüplerde değil dış gebelik ihtimali görmüyorum demişti de ordan biliyorum.Mrb Dış gebelik olup olmadığını nasıl anlaşılıyor benim de HCG değerim beklenenden az geldi
Vajinal yapmadı uşrasonu normaldı damla damla peceteye geliyo pembe su gibi sankiCanım vajinal muayeneden dolayı kanama olmuş olabilir mi? Kanama şeklinde mi lekelenme mi bilmiyorum ama devamı gelmediyse belki olabilir diye aklıma geldi.
Çarşamba 480 dün yani 10 Haziran 1180 oldukca azmış artış bel ağrım var benim kasıktan ziyade bacaga vuran ve lekelenmeydı hafıf artıcak gbKimyasal da olabilir kac cıktı değeriniz bir de benim sol tarafımda bıçak saplanması gibi ağrım olmuştu kramp giriyordu kalkamiyodum yani ya sağda ya solda belirgin bir ağrı oluyor bildiğim kadarıyla
Allahtan umut kesilmez yine de 2 gün sonra tekrar beta baktır ve doktora git en azından kafan rahatlar.Hayır göstermedim canım Dr.um yoktu sonucu öğrendiğimde telefonu da yok buradaki hastane. Bir garip. Gerçi bu sehırdekı saglık sektörü 0.. sadece 1 özel hastane var ılcede. Yarın gıdeceğim dr.a yani bugun uyku tutmuyor en son carsamba 480di
Kesenin görünmesi lazım aslındaÇarşamba 480 dün yani 10 Haziran 1180 oldukca azmış artış bel ağrım var benim kasıktan ziyade bacaga vuran ve lekelenmeydı hafıf artıcak gb
Muhtemelen yarın doktor da ertesi gün için hcg isteyecek düşüş var mı diye. Eşim bana sitemli gram oturmuyorsun yordun kendnı cokk dıye. Nazar ettm kndmi. Hc de canımı düşünmedim agrım gecnce yne başladım işe güce kosturmaya. Bişey olmaz dıye diye gram oturmadıgım günü biliyorum kendi düşen ağlamazAllahtan umut kesilmez yine de 2 gün sonra tekrar beta baktır ve doktora git en azından kafan rahatlar.
Bugun kan verdım acilden sadece. Dr a da kend ii memleketıme gitmeden Perşembe gidecektim Dr yorumu yok suanKesenin görünmesi lazım aslında
Evet tüp dışı olduğunu biliyorum kuzum. Belirti olarak acaba ne oluyor merak ettm HCG artısı fln nasıl dyeDış gebelikte kese olması gereken yerde değil tüplere yakın bir yerde ya da tüplerde oluyor sanırım. Doktor bende keseyi gördüğünde henüz 5 haftalıktı ama doğru yere yerleşmiş tüplerde değil dış gebelik ihtimali görmüyorum demişti de ordan biliyorum.
Anladım çok geçmiş olsun umarım dış gebelik değildir tedavisi biraz uğraştırıyor yine de ihmal etmeyin öyle ise erken farkedilmesi çok daha iyiBugun kan verdım acilden sadece. Dr a da kend ii memleketıme gitmeden Perşembe gidecektim Dr yorumu yok suan
İlk kimyasal gebelikte çok üzülmüştüm ebenim için ani hamılelık ani sevinç olmustu bu kadar kolay mı demiştim sonra kaybettim ve cok uzuldum. Sonra kızım oldu çok şükür düşününce aman o neymiş ki ddim. BOşa uzulmusm. Allah'ım doğacağı varsa sebep buluyor sunuyor bizlere.. babamı kaybettim 3 yıl önce de hayatmdaki en büyük acıydı. Annem ile bazı ımtıhanlarımız oldu sağlıksal hala oluyor . Galıba bünyem üzüntülere alışmış. Allah'ım dermansız dert vermesin. Nasıpte yoksa yoktur. Tevekkül etmek gerek elimizden gelen sadece buUmarım sağlıklıdır gebeliğiniz.. bu yol öyle zor ki, insan gebeliği duysa bile sağlıklı olması diğer aşama, ki bu en zoru.. insan kolayca sevinemiyor düşünmekten.. umarım sağlıkla ilerliyordur süreciniz, ben de hem olumsuz düşünüp stres yapmak istemiyorum hem de olumlu düşünüp sonra üzülmekten korkuyorum. Bu yol insanın ne hissedeceğini ne düşüneceğini bilemediği bir yol. Kendimizi üzülmekten de ya sonra üzülürsek diye sevinmekten de korumaya çalışıyoruz. Allah tüm isteyenlere, hepimize en doğru zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin...
Hiç kendini suçlama bu durumun onunla alakası olacağını düşünmüyorum. Ne kadar zor şartlarda çalışan insanlar var gayet sağlıklı gebelik geçiriyorlar. Ben de sürekli hareket halindeyim hamileyim diye kendimi hasta gibi hissetmiyorum. Ağır taşımak hariç her şeyim eski rutininde devam ediyor. Sürekli dinlensen de olacağı varsa olur bir şeyin. Hcg düşmesi, kimyasal gebelik düşük kategorisinde bile değiller bunun senin yaptığın hareketlere bağlanacağını düşünmüyorum. Yani en kötü senaryoyu konuşuyoruz diye yazıyorum. İnşallah düşündüğün şey gerçekleşmez dua edeceğim senin içinMuhtemelen yarın doktor da ertesi gün için hcg isteyecek düşüş var mı diye. Eşim bana sitemli gram oturmuyorsun yordun kendnı cokk dıye. Nazar ettm kndmi. Hc de canımı düşünmedim agrım gecnce yne başladım işe güce kosturmaya. Bişey olmaz dıye diye gram oturmadıgım günü biliyorum kendi düşen ağlamaz
Canım sen ovulasyon testini yapmaya devam ediyor musun? Dün görsel atmıştımya pik gibiydi silikleşti. Dün akşam tekrar test yaptım koyulaşmaya başlamış yeniden. Zaten kasık ağrılarım da iyice artmaya başladı. Ovulasyon testine devam et bence bir süre daha eğer etmiyorsan. Bu arada regl hep yumurtlamadan 14 gün sonra gelir çok istisnai durumlar yoksa.Kızlar benim dün peak oldu 14 gün sonra regl olmam gerekiyor ya olmazsam gecikmiş mi oluyor benim kafam karıştı normalde 2 temmuzdu bat. Şimdi 23 üne mi kaymış oluyor.
Denemedim ama duydum bunu daha önceki gebelik sürecimde de buradaydım yaptıranlar vardı. Sonra hamile kalanları da okudum inşallah sana da vesile olurKızlar biraz saçma gelebilir ama ben bu akşam bizim burada hacemat yapan bir teyze vardı ona gittim bazı insanlarda rahim ters durabiliyormuş sıcak kap yapıp çekti karnımdan ve belimden inşallah iyi gelir hiç duyan ya da deneyen oldu mu?
Anladım canım, inşallah yerleşme kanamasıdır yoğunluşmaz. Yerleşme kanamasını senin söylediğin gibi tarif edenleri çok okudum.Vajinal yapmadı uşrasonu normaldı damla damla peceteye geliyo pembe su gibi sanki
Sat 10 Haziran bat 8 Temmuz artık umudum yok olacağına ama…Güncel tarihleri yazarsanız tabloyu aktif tutalım
Merhaba arkadaşlar, bu ay denemelerimizin 2. Ayı. Ovulasyon testi ile pik oldu mu olmadı mı pek anlayamadım. Bugün yarın adet olmam lazım, olacakmış gibi kasılmam oldu bugün. Farklı olarak aşırı bir bel ağrısı oldu geçen hafta. Pek bir umudum yok, ama eğer yarına kadar adet olmazsam test yapacağım. Rabbim herkese gönlünden geçeni versin inşallah
Bence hiç kendini suçlama. Sen ne yaparsan yap sağlıklı ilerleyecekse devam ediyor. Böyle sıkıntılı başlayıp sonradan güzel devam eden gebelikler de oluyor. Umarım en güzel şekilde atlatırsın bu süreciMuhtemelen yarın doktor da ertesi gün için hcg isteyecek düşüş var mı diye. Eşim bana sitemli gram oturmuyorsun yordun kendnı cokk dıye. Nazar ettm kndmi. Hc de canımı düşünmedim agrım gecnce yne başladım işe güce kosturmaya. Bişey olmaz dıye diye gram oturmadıgım günü biliyorum kendi düşen ağlamaz