- 4 Şubat 2024
- 366
- 450
- 31
Daha yumurtlama olmamış gibi canım beklemede kal iyice koyulaşsın c den koyu yada ona neredeyse bire bir yakın olmalıYumurtlama olmamış mı daha anlayamadım ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha yumurtlama olmamış gibi canım beklemede kal iyice koyulaşsın c den koyu yada ona neredeyse bire bir yakın olmalıYumurtlama olmamış mı daha anlayamadım ?
Tam anlamıyla gelmedi benim de ama geldi artık diyebilirim bat kankim yeni batın ne zaman benim 5 Temmuz görünüyorBat kankimmmm bende aynıyım şu an döküldü üçe kadar bekledim resmennn
Canım durumlar nedır sendeDaha olmamış bence de ama olmak üzere gibi, testiniz fazlaysa bugünlerde günde 2 kez yapın kaçırmamak için
Dün gece eşim gitmeden bir ilişki daha oldu bu sabahki testim de silikti dün çatlamış sanırım, rüyamda da doğum yaptığımı gördüm çok kolay bir doğum oldu filan diyordum ay bu aydan çok ümitliyim nedenseSperm içeride 72 saat kadar yaşayabiliyor hiç merak etme siliklestiyde içerde bi buluşma söz konusu olabilir
Kuzum ben dün pik gördüm öncesi değerlendirme olmuştu dün gece de oldu eşim iş seyahatine gitti önümüzdeki günlerde olamayacak bakalım hayırlısı sen kan testi verdin mi nasıl ağrın devam ediyor muCanım durumlar nedır sende
Ay hadi hayırlısı, inşallah tutarDün gece eşim gitmeden bir ilişki daha oldu bu sabahki testim de silikti dün çatlamış sanırım, rüyamda da doğum yaptığımı gördüm çok kolay bir doğum oldu filan diyordum ay bu aydan çok ümitliyim nedense
Kuzum ben dün pik gördüm öncesi değerlendirme olmuştu dün gece de oldu eşim iş seyahatine gitti önümüzdeki günlerde olamayacak bakalım hayırlısı sen kan testi verdin mi nasıl ağrın devam ediyor mu
Şöyle bir bakarken kendimi göremedim, sat 23 Mayıs bat 22 HaziranMerhaba kızlar Nisan Mayıs Ayı planlarımız grubu birçok arkadaşımıza aşırı uğurlu geldi belki bu başlıkta birçoğumuza uğur getirir ben nisan mayıs tablosunda bat'ı haziran ve mayıs sonu olanları ekliyorum listede adını göremeyenler beni etiketleyerek sat bat yazabilir...
İSİM SAT BAT @nazemaydin @Polymnia @gardenya21 @berna9696 Freshmommy @senosderler 25 Nisan 22 Mayıs @amyjegga 28 Nisan 24 Mayıs @duruasya 28 Nisan 25 Mayıs @bzcxa 27 Nisan 26 Mayıs @Melek9501 26 Nisan 27 Mayıs @burrrr1331 27 Nisan 27 Mayıs @bef45 30 Nisan 28 Mayıs @royaal 29 Nisan 29 Mayıs @Umutlubiri12 27 Nisan 31 Mayıs @Alev_0658 1 Mayıs 2 Haziran @subile 4 Mayıs 2 Haziran @Childdevelopment 10 Mayıs 4 Haziran @Benoower 6 Mayıs 4 Haziran @dripbade 9 Mayıs 4 Haziran @Evelynn 9 Mayıs 5 Haziran @sonsuzlugunyanks 4 Mayıs 5 Haziran @muendizleydiniz 9 Mayıs 6 Haziran @CerkesMaria 13 Mayıs 6 Haziran @elay89 13 Mayıs 7 Haziran @Burcinouz 11 Mayıs 7 Haziran @princessbean 29 Nisan 8 Haziran @Djansu 8 Haziran @merve0001 11 Mayıs 8 Haziran @defne95 9 Mayıs 8 Haziran @kittenlyy 11 Mayıs 9 Haziran @Jane Jetgil 13 Mayıs 9 Haziran @laylsari 9 Mayıs 9 Haziran M mysterious7 12 Mayıs 10 Haziran @semocann 15 Mayıs 10 Haziran @sevgili39 17 Mayıs 11 Haziran @simba3548 14 Mayıs 11 Haziran @Mehtap777 14 Mayıs 11 Haziran @selvi _bdr 18 Mayıs 12 Haziran @vanilya85 12 Mayıs 12 Haziran @bebekolog7 14 Mayıs 13 Haziran @sifa1986 13 Mayıs 13 Haziran @mutluluksende 14 Mayıs 13 Haziran @tugcee1 17 Mayıs 13 Haziran @Dbk3347 12 Mayıs 13 Haziran @tosbalak 16 Mayıs 13 Haziran @Ozlenenhanim 13 Mayıs 14 Haziran @Fatoss06 19 Mayıs 14 Haziran @Mercan24 16 Mayıs 14 Haziran @1papatyaaa 13 Mayıs 15 Haziran @ecutos 16 Mayıs 15 Haziran @Sadeizm 18 Mayıs 16 Haziran @harivefaa 26 Mayıs 17 Haziran @sakuracicegi 18 Mayıs 18 Haziran @aysesngul 20 Mayıs 19 Haziran @nigdeli_ 26 Mayıs 19 Haziran Pamlok 26 Mayıs 20 Haziran @Candy7777 20 Mayıs 20 Haziran @cookiep 26 Mayıs 21 Haziran @babydogan 25 Mayıs 21 Haziran @Bahar esinti 24 Mayıs 21 Haziran @beray1 23 Mayıs 21 Haziran @Ozlac 21 Mayıs 21 Haziran @guzelbiresinti 26 Mayıs 21 Haziran @Hah61 20 Mayıs 21 Haziran @aceleciaycicegi 21 Mayıs 22 Haziran @beyazmanolya66 22 Mayıs 22 Haziran @ltfye21 23 Mayıs 23 Haziran @cerenc1 23 Mayıs 23 Haziran @haziran cicegim 25 Mayıs 24 Haziran @zlmtnz 27 Mayıs 24 Haziran sdaak 24 Mayıs 24 Haziran @beezuus 24 Mayıs 25 Haziran @duskapani 31 Mayıs 26 Haziran @Crpe 27 Mayıs 27 Haziran @meraklime 26 Mayıs 27 Haziran @kendihalince 29 Mayıs 29 Haziran @kanguruf 3 Haziran 30 Haziran @aalesya 1 Haziran 30 Haziran @bestemilka 25 Mayıs 30 Haziran @bluecam 31 Mayıs 30 Haziran @Papatya321f 1 Haziran 1 Temmuz @nisan97 6 Haziran 2 Temmuz @halolita 1 Haziran 2 Temmuz @eliflevent 2 Haziran 2 Temmuz @yagmurpapatya 3 Haziran 3 Temmuz @asiliris 28 Mayıs 3 Temmuz @brckm 4 Haziran 4 Temmuz @alyanil 8 Haziran 4 Temmuz @annelik yolunda 8 Haziran 10 Temmuz
Benimde sabah yaptığım pik çıktı akşam silikleşmeye başlamıştı bence çatladıgı için silik çıkıyor, bu sabah yine yaptım o da silikleşmeye başlamış ekliyorum fotoları en üstteki 07.06 öğlen pik olan , ortadaki 07.06 akşam, en alttaki de 08.06 sabah (bunu yeni yaptıgım için daha belirgin görünüyor zaman geçince o da silikleşecek)Kızlar benimde dün koyuydu test, saat 20de bi daha yaptım silik oldu bence günde 2 defa yapmak yanıltıyor biraz. Ama bi kaç gündür geçmeyen bir bel ağrım var bugün kasıklarım ve göğüsümde hafif bir sızı var galiba benimkide çatlamak üzere diye umut ediyorum. Saat 2de test yapıcam bakalım ne durumda
Ben de senden cok umutluyummm canımm hadı ınsallah yazamassam da takıp edıyrumm sizleri. Kan vermedım kuzum pazartesi vereceğim kızımda da 2 kez vermiştik bunda da aynı şekilde hatta daha sakinim. çok şükür agrım azaldı dra gittiğimizde bir sorun yoktu zaten kese kalp için de çok erkendi Sakarya'ya evime gtmeme 6 gün var gitmeden gideceğiz doktora burada kese için Orada da kendı doktoruma gıdeceğim. Ah ben hep yollarda gececek. Eylulde yine buraya dönüş 17saat. Bakalm Dr ne dıcek yolculuk ıcınşuanDün gece eşim gitmeden bir ilişki daha oldu bu sabahki testim de silikti dün çatlamış sanırım, rüyamda da doğum yaptığımı gördüm çok kolay bir doğum oldu filan diyordum ay bu aydan çok ümitliyim nedense
Kuzum ben dün pik gördüm öncesi değerlendirme olmuştu dün gece de oldu eşim iş seyahatine gitti önümüzdeki günlerde olamayacak bakalım hayırlısı sen kan testi verdin mi nasıl ağrın devam ediyor mu
Elimde çok test var bende döngü tamamlanana kadar her gün yapacağım hem ikinci bir yumurtlama olursa anlamak için hemde belki hamilelik öğrenirim diyeLH hamilelikte pik çıkıyormuş gerçekten 4 gündür ovulasyon testi de böyle.
Benimde çok test olduğu için yaptım sürekli yumurtlamadan sonra 8. Gün pike yakın çıkmaya başlayıp devam edince 9. Gün hcg pozitif gördüm , inşallah en kısa zamanda hamilelik haberinizi alırızElimde çok test var bende döngü tamamlanana kadar her gün yapacağım hem ikinci bir yumurtlama olursa anlamak için hemde belki hamilelik öğrenirim diye
Kuzumm ağrılarının azalmasına çok sevindim bence yolculukta gayet iyi geçecek inanıyorum sen çatlamadan sonra birliktelik yaşamış mıydın öncesi mi olmuştu hepBen de senden cok umutluyummm canımm hadı ınsallah yazamassam da takıp edıyrumm sizleri. Kan vermedım kuzum pazartesi vereceğim kızımda da 2 kez vermiştik bunda da aynı şekilde hatta daha sakinim. çok şükür agrım azaldı dra gittiğimizde bir sorun yoktu zaten kese kalp için de çok erkendi Sakarya'ya evime gtmeme 6 gün var gitmeden gideceğiz doktora burada kese için Orada da kendı doktoruma gıdeceğim. Ah ben hep yollarda gececek. Eylulde yine buraya dönüş 17saat. Bakalm Dr ne dıcek yolculuk ıcınşuan
En alttaki daha belirgin gibi, ay inşallah tutmuştur. Benimde günlerdir dün en koyu olandı bakalım ne olacakBenimde sabah yaptığım pik çıktı akşam silikleşmeye başlamıştı bence çatladıgı için silik çıkıyor, bu sabah yine yaptım o da silikleşmeye başlamış ekliyorum fotoları en üstteki 07.06 öğlen pik olan , ortadaki 07.06 akşam, en alttaki de 08.06 sabah (bunu yeni yaptıgım için daha belirgin görünüyor zaman geçince o da silikleşecek)
Yap bence de. Ben nadiren 2 kez yumurtluyordum ve anlıyordum kasıktan akıntıdan yani ozamanlar korunuyorduk tabi ama olmayacak şey degl vallahıElimde çok test var bende döngü tamamlanana kadar her gün yapacağım hem ikinci bir yumurtlama olursa anlamak için hemde belki hamilelik öğrenirim diye
Yaşadım canım 12.gün çatlamaydı hatta 11.gecesi. ve 10, 12, 13. Günler ilişki olduKuzumm ağrılarının azalmasına çok sevindim bence yolculukta gayet iyi geçecek inanıyorum sen çatlamadan sonra birliktelik yaşamış mıydın öncesi mi olmuştu hep
Hayırlısı olsuuunBenimde çok test olduğu için yaptım sürekli yumurtlamadan sonra 8. Gün pike yakın çıkmaya başlayıp devam edince 9. Gün hcg pozitif gördüm , inşallah en kısa zamanda hamilelik haberinizi alırız
Kuzum çok garip ama ben geçen hafta kasık ağrısı yaşadım hatta yumurtlama oluyor sandım ama testim silikti, dün pik gördüm ama ne öncesi ne sonrası kasık ağrısı yaşamadım akıntım da varla yok arasında. Test yapmasam geçen hafta yumurtladım sanacaktımYap bence de. Ben nadiren 2 kez yumurtluyordum ve anlıyordum kasıktan akıntıdan yani ozamanlar korunuyorduk tabi ama olmayacak şey degl vallahı
Teşekkür ederim darısı isteyen herrrkese inşallahHayırlısı olsuuun