Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende şöyle oldu 14. Gün testim silikleşti 7-8-10-13. Günler ilişki oldu. Bakalım merak ediyorumYaşadım canım 12.gün çatlamaydı hatta 11.gecesi. ve 10, 12, 13. Günler ilişki oldu
Erken olgunlasmış olabilir ondan ağrı olabilir. Aslında benim anladıgım akıntı batmadan ziyade meme ucu hassasiyetimdi kendimi bildim bileli yumurtam çatladığı an meme ucuna dokunamam asla. Bazen 2 kez yazardım bunu gecınce de oyle anlardım. Acaba senn de öncesi pik olup hassas mı oldu 2 kez oldu belki de yumurtlama başında flanKuzum çok garip ama ben geçen hafta kasık ağrısı yaşadım hatta yumurtlama oluyor sandım ama testim silikti, dün pik gördüm ama ne öncesi ne sonrası kasık ağrısı yaşamadım akıntım da varla yok arasında. Test yapmasam geçen hafta yumurtladım sanacaktım
Bence sorun olmaz hatta yolculuk senin için daha keyifli geçerBuarada gebeliğin ilk ayları araç kullanımında sakınca yoktur dimi. Agrılarım gectıgı için eşimi arada dınlendırmek istiyorum yolculuk sırasında. O cok abartyor hamıleyken kullanma diyor şuan bile dışarıda ıken ben aklı hep bendeymiş burası zaten berbat bir trafiğe sahip karman çorman sokaklar caddeler. Millet karnı burnunda kullanıyor diyorum yokk sanki hastayım
Kuzum adet 29u sabah bitti ben akşamından beri takip ediyorum hep silikti testlerimErken olgunlasmış olabilir ondan ağrı olabilir. Aslında benim anladıgım akıntı batmadan ziyade meme ucu hassasiyetimdi kendimi bildim bileli yumurtam çatladığı an meme ucuna dokunamam asla. Bazen 2 kez yazardım bunu gecınce de oyle anlardım. Acaba senn de öncesi pik olup hassas mı oldu 2 kez oldu belki de yumurtlama başında flan
Ben de öyle düşünüyorum ama erkekler neden bilmiyorum hamileliği bizden daha hassasyaşıyor gerçekten kzıımda da öyleydi eşim ondan gizli cam dilerdim . Ama şimdi yaabıldıgım kadar naz yapıyorum. Aklında olsun o fırsat geri gelmiyor bir daha. Ekstra farklı yumuşak oluyorlar bu bir gerçek. O değil sadece maaıle korksun benden sımdı gıdınce memlekete ,Bence sorun olmaz hatta yolculuk senin için daha keyifli geçer
Güldürdun beniBen de öyle düşünüyorum ama erkekler neden bilmiyorum hamileliği bizden daha hassasyaşıyor gerçekten kzıımda da öyleydi eşim ondan gizli cam dilerdim . Ama şimdi yaabıldıgım kadar naz yapıyorum. Aklında olsun o fırsat geri gelmiyor bir daha. Ekstra farklı yumuşak oluyorlar bu bir gerçek. O değil sadece maaıle korksun benden sımdı gıdınce memlekete ,
Kaynanama bakıp ay biz 3 kişi gittik 4 kişi geldik demeyi çok istiyorum,Güldürdun beni
Daha bilmiyorlar dimiKaynanama bakıp ay biz 3 kişi gittik 4 kişi geldik demeyi çok istiyorum,
Hayır canım normalde burda olsam yaza denk gelmese hıc bılmezlerdı 4 ay flnDaha bilmiyorlar dimi
Şöyle bir bakarken kendimi göremedim, sat 23 Mayıs bat 22 Haziran
Hamilelere özel emniyet kemeri aparatı var onu bi çok kadın hamileliğin ilk aylarında gerek yok sanıyor ama mutlaka araç kullansanızda kullanmasanızda o aparattan alınBuarada gebeliğin ilk ayları araç kullanımında sakınca yoktur dimi. Agrılarım gectıgı için eşimi arada dınlendırmek istiyorum yolculuk sırasında. O cok abartyor hamıleyken kullanma diyor şuan bile dışarıda ıken ben aklı hep bendeymiş burası zaten berbat bir trafiğe sahip karman çorman sokaklar caddeler. Millet karnı burnunda kullanıyor diyorum yokk sanki hastayım
Bende de öyle olduYumurtlamadan 3 gün sonra göğüs ucu hassasiyeti normal mi kızlar öyle çok belirgin değil ama
Siz hangi günü değerlendirdinizKoyulaşması iyi biley ama pik için aynı renk ya da test kısmının daha koyu olması lazım bak benimkiler böyleydi
Benimde dört Temmuz canım sağlıkla inşallahTam anlamıyla gelmedi benim de ama geldi artık diyebilirim bat kankim yeni batın ne zaman benim 5 Temmuz görünüyor
Normalde de geciktiği oluyo muydu kuzumSabahın köründe kendiliğimden uyandım test yapmak için sinyal diye düşündüm devamı gelmemiş ama negatif amaan
Benim de bu ay ilk defa 5 gün gecikti. Ama regl oldum bugünSabahın köründe kendiliğimden uyandım test yapmak için sinyal diye düşündüm devamı gelmemiş ama negatif amaan
Yok yok zaten gecikmedi de sağolsun tam gününde geldi biraz gelip ara vermesi düşündürmüştü ama şu an geldi tam anlamıyla canım nasipNormalde de geciktiği oluyo muydu kuzum
inşallah canım hayırlısı olsun ben ilk günü bugün saydım artık dünü sayarsam benim de 4Benimde dört Temmuz canım sağlıkla inşallah
hayırlısı olsun canım gelecek aya inşallahBenim de bu ay ilk defa 5 gün gecikti. Ama regl oldum bugün
Psikolojik olarakta gecikme olabiliyormuş bebek düşünmeye başlayınca, umarım bir sonraki ay güzel haberler verirsiniz bizeBenim de bu ay ilk defa 5 gün gecikti. Ama regl oldum bugün