Sabahın köründe kendiliğimden uyandım test yapmak için sinyal diye düşündümdevamı gelmemiş ama negatif amaan
Döngünün kaçıncı günündesin canım ve normalde kaç gün sürüyor döngün henüz yumurtlama görünmüyor bu testlere göre. Ben de 2 gündür innovita ovulasyon testi yapıyorum. Daha pik olmadı bugün de yapacağım bakalım nasıl çıkacakÜç gündür ovulasyon testim böyle çatlamamış hala sanırım değil mi bu kadar sürmesi normal mi
Bir de ilk idrarla yapmıyorsun değil mi?Üç gündür ovulasyon testim böyle çatlamamış hala sanırım değil mi bu kadar sürmesi normal mi
Hayır ilk değilBir de ilk idrarla yapmıyorsun değil mi?
Henüz pik olmamış kuzum bugun yarın olur sonra carlama silikleşme olurÜç gündür ovulasyon testim böyle çatlamamış hala sanırım değil mi bu kadar sürmesi normal mi
Koyulasti aslında 6 sındaHenüz pik olmamış kuzum bugun yarın olur sonra carlama silikleşme olur
Daha olmamış ama yakında olacak gibi koyulaşması devam et benceYumurtlama olmamış mı daha anlayamadım ?
Koyulaşması iyi biley ama pik için aynı renk ya da test kısmının daha koyu olması lazım bak benimkiler böyleydiKoyulasti aslında 6 sında
Daha olmamış bence de ama olmak üzere gibi, testiniz fazlaysa bugünlerde günde 2 kez yapın kaçırmamak içinYumurtlama olmamış mı daha anlayamadım ?
Az değil aslında standart 27-28 gündür döngünüz ☺İlk adet günüm
İlk adet günüm 17 Mayıs cnm 11.haziran da adet günüm aşılama olduğu için arası kısa galiba
Sperm içeride 72 saat kadar yaşayabiliyor hiç merak etme siliklestiyde içerde bi buluşma söz konusu olabilirAkşamüzeri tekrar test yaptım silikleşmeye başlamış gibi, yarın da değerlendirmem gerekir miydi sencegerçi yarın eşim iş seyahatine gidiyor malesef bugün son değerlendirme oldu, artık tutar mı tutmaz mı göreceğiz
İnşallah teşekkür ederimÇok sevindim incir bende erken yumurtLama artı gebelik olarak döndü inşallah senin de öyle olacak
Hayırlısı olsun ne diyelim Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınAz değil aslında standart 27-28 gündür döngünüz ☺
Yeterli olgunluğa gelmeden yada fazla büyüyen yumurtalar olabilir ve çatlama bilir fazla büyüyenler kiste de dönüşebilir tam peak olmadan silikleştiyse erken çatlama olmus olabilir peak çıkması lh seviyesinin arttıgını yanı yumurtanın büyüdüğünü gösterirKızlar yumurtanın döllenmesi için belli bi büyüklükte olması gerekiyor ya testte pik çıkması o büyüklüğe geldiğini mi gösteriyor? Yoksa yeterli olgunluğa gelmeden çatlayan yumurta da olabilir mi?
Geçen ay laboquickle takip ettim pik olmadan silikleşmişti. Bu ay innovita aldım önceki gün pik oldu dün de silikleşti sıkıntı yok o zaman. Geçen ay strese soktu beni laboquick bi daha asla almam.Yeterli olgunluğa gelmeden yada fazla büyüyen yumurtalar olabilir ve çatlama bilir fazla büyüyenler kiste de dönüşebilir tam peak olmadan silikleştiyse erken çatlama olmus olabilir peak çıkması lh seviyesinin arttıgını yanı yumurtanın büyüdüğünü gösterir