Akşamüzeri tekrar test yaptım silikleşmeye başlamış gibi, yarın da değerlendirmem gerekir miydi senceYarın tam peak olacak gibi bence
yarin da degerlendirseniz olurdu ama burada ben hem pik oncesinde hem de pikten sonra siliklesme sonrasinda da deneyip hamile olanlari okudum, allahin takdiri siz elinizden geleni yaptiniz imkanlarla insallah tutsun guzelceAkşamüzeri tekrar test yaptım silikleşmeye başlamış gibi, yarın da değerlendirmem gerekir miydi sencegerçi yarın eşim iş seyahatine gidiyor malesef bugün son değerlendirme oldu, artık tutar mı tutmaz mı göreceğiz
Ben ilk defa düzenli yaptım ovü testini o yüzden nasıl oluyor burada okuduğum kadarıyla biliyorumyarin da degerlendirseniz olurdu ama burada ben hem pik oncesinde hem de pikten sonra siliklesme sonrasinda da deneyip hamile olanlari okudum, allahin takdiri siz elinizden geleni yaptiniz imkanlarla insallah tutsun guzelce
Öyle gerçekten, hayırlı zamanda gelsin sağlıklı olsunCanım Allah verirse tek gecede bile olur sen merak etme Allah kendi yanından tertemiz hayırlı sağlıklı bi evlat versin inşallah
Olur canım inşallah gönülden dua ediyorum rabbim hepimizi sevindirsin burada çare ve umut aradığımız günleri unuttursunBen ilk defa düzenli yaptım ovü testini o yüzden nasıl oluyor burada okuduğum kadarıyla biliyorumhayırlısı artık
Öyle gerçekten, hayırlı zamanda gelsin sağlıklı olsun
Yaa hadi inşallah allahımmEvett zaten direkt sen aklıma geldin o yüzden bi şüphelendimbakalım bekliyorum hala bekle bekle sistim
Yaa hadi inşallah allahımm
Kaybınız için üzgünümOlur canım inşallah gönülden dua ediyorum rabbim hepimizi sevindirsin burada çare ve umut aradığımız günleri unuttursun
Yarın bat günüm sizler de bana dua edin bir kaybın var şu kırık gönlüm iyileşsin
Midem bulanıyor başım ağrıyor sanırım psikolojik sürekli WC gidiyorum
Çok sevindim incir bende erken yumurtLama artı gebelik olarak döndü inşallah senin de öyle olacakGittim canım iki gün önce hareket olmayn yumurtlarım büyümüş birazdan çatlatma iğnemi vuracagım doktorum gelişen yumurtalarımı da rahim sağlımıda harika buldu gün asırı denemeye devam hamile gibi sevindim ultrasonda görünce yumurtaların artık olmazsa tüp bebek demişti doktorum ve iki doz da da hiç gelişme yoktu hadi iğne kalıp çöp olmasın dediğimiz dozda büyüdüler ve bu arada incir yedim 5-7 tane kadar iki gün içindetutmasa bile gelişmesi benim için çok büyük bi adım teşekkür ederim hatırladıgın için
Sabaha çıkarsam inşallah regl de olmazsam yaparım test israfına karşıyımKaybınız için üzgünümumarım şuan hamilesinizdir, sağlıklı bir evladınız olur test yapmayı planlıyor musunuz
Ya ama şu an baş ağrısı karın ağrısı sık idrar mide bulantısı sanki idrar yolu enfeksiyonu oldun gibi yanıyorum kafamdaki sesler de susmuyorKaybınız için üzgünümumarım şuan hamilesinizdir, sağlıklı bir evladınız olur test yapmayı planlıyor musunuz
Canım benim de 36.9 la gttı hep. Maşallah ay hadi İnşallahKızlar benim normalde 13.gün ısım hep 36.4ün altına düşer sonraki gün de adet olurum bugün ölçtüm 36.6 çıktı, sizce umut var mı yarın sabah ilk iş test yapıcam bana dua edin.
Canım kahverengi desem değil pembe desem değil ikisinin arası gibiydi. 2 kere falan geldi sonra şeffafa döndü. Ertesi sabah öğlen de testte çıktı yani gecikmenin birinci günüSenin ilk gelen ne renkti canım ve ne kadardı ben sabahı beklicem gelmezse test yapsam mı bilemedim yoksa pazar sabahını mı beklesem
Sabahın köründe kendiliğimden uyandım test yapmak için sinyal diye düşündümCanım kahverengi desem değil pembe desem değil ikisinin arası gibiydi. 2 kere falan geldi sonra şeffafa döndü. Ertesi sabah öğlen de testte çıktı yani gecikmenin birinci günü
Merhaba cnm günaydın iğnenin mi 11. Günü yoksa aşilamanin miMerhaba hoşgeldin hayırlı haberlerini alırız inşallah bende 11.günde yaptım yani bu sabah negatifti. Yarın tekrar yapıcaö inşallah inşallah pozıtıfı görğrğz
Günaydın cnm bugün daha silik çıktı demekki iğne etkisi hala.gecmemis çok ilginç ya bugün 13. Gün tuhafMerhaba hoşgeldin hayırlı haberlerini alırız inşallah bende 11.günde yaptım yani bu sabah negatifti. Yarın tekrar yapıcaö inşallah inşallah pozıtıfı görğrğz
Kiminin yumurtası geç çatlıyor diye biliyorum her ay farklı zamanlarda çatlıyorÜç gündür ovulasyon testim böyle çatlamamış hala sanırım değil mi bu kadar sürmesi normal mi