- 15 Şubat 2024
- 574
- 382
Ay kızlar bu yerleşme olabilir mi acaba ben tatil matil derken o şüphe düştü şimdi de sökülmedi çünkü henüzEn çok gebe kalınan zaman tatil zamanlarıymış şaka bi yana gerçekten iyi gelir tatilll çok eğlenin tadını çıkarın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay kızlar bu yerleşme olabilir mi acaba ben tatil matil derken o şüphe düştü şimdi de sökülmedi çünkü henüzEn çok gebe kalınan zaman tatil zamanlarıymış şaka bi yana gerçekten iyi gelir tatilll çok eğlenin tadını çıkarın
Bat kankim bende tekrar ovülasyon yaptım şimdi c çizgisi bile çıkmadıAy kızlar bu yerleşme olabilir mi acaba ben tatil matil derken o şüphe düştü şimdi de sökülmedi çünkü henüz
Bat kankim güzelmiş Ay test mi bozuktu o zaman varsa sabah tekrar dene inşallah bu sefer iki çizgi de çıkarBat kankim bende tekrar ovülasyon yaptım şimdi c çizgisi bile çıkmadı
Gebelik testim var gebe hissetmediğim için onu israf edemem böyle de tutumluyum ama meraklıyım da o yüzden fazlalık ovülasyonları kullanayım dedim herhalde bozuktu ya dün silik çıkmıştı t ama bugün c bile görünmedi desem yeridirBat kankim güzelmiş Ay test mi bozuktu o zaman varsa sabah tekrar dene inşallah bu sefer iki çizgi de çıkar
O teste güvenilmez o zaman bat kankim bekle bakalım birkaç gün sonra yaparsın gelmezseGebelik testim var gebe hissetmediğim için onu israf edemem böyle de tutumluyum ama meraklıyım da o yüzden fazlalık ovülasyonları kullanayım dedim herhalde bozuktu ya dün silik çıkmıştı t ama bugün c bile görünmedi desem yeridir
Evet son testiniz pik olmusKızlarcımmm çok güzel gebelik haberleri var sağlıkla gelsinler inşallah benimde bugün testim pik oldu galiba bilenler yorum yapabilir mi lütfen reglim 29unda sabah bitti ben akşam test yapmaya başladım en alttaki bugünün testi ne diyorsunuz? İlişki 29 Mayıs akşam 1-2-4 ve 7 Haziran'da oldu
Geçen ay bir gebenin günlüğü ile takip etmiştim pik olmamıştı bu innovita hassasmış gerçekten teşekkür ederim yorumunuz içinEvet son testiniz pik olmus
Bat ne zamandı bacak ağrısı gebelikten oluyor diyenler vardı belki vardırMerhaba kızlar ben hala regl olmadım. Akıntım var ama böyle gebe kalınca çok akıntı olur denilen türden değil. Tekrar test yapsam mı bilemedim yarın sabah mı yapsam tekrar acaba ya. Bağırsaklarım gurul gurul resmen bacaklarıma da kan gitmiyor sanki öyle bir ağrı var. Belim de çok ağrıyor yani bunlar gebelik belirtisi mi hastalık belirtisi mi anlamadım
Bat 3 hazirandı. 4 Haziran da test yaptım negatif çıktı. Bugün 7 si hala olmadım ya inşallah vardırBat ne zamandı bacak ağrısı gebelikten oluyor diyenler vardı belki vardır
Geç döllenme olma ihtimali var mı acaba? Takip ettiniz mi ovulasyonunuzuBat 3 hazirandı. 4 Haziran da test yaptım negatif çıktı. Bugün 7 si hala olmadım ya inşallah vardır
Hayır hiç takip etmedim. Bu ay saldım açıkçası o yüzden hiç birşey yapmadım sadece takviyelerimizi kullanmaya devam ettik gün aşırı ilişki demişti doktor onu uyguladık ovulasyon ne zaman falan diye hiç bakmadımGeç döllenme olma ihtimali var mı acaba? Takip ettiniz mi ovulasyonunuzu
O zaman isterseniz yarın sabah ilk idrarla erken gebelik yapın varsa çıkar diye düşünüyorumHayır hiç takip etmedim. Bu ay saldım açıkçası o yüzden hiç birşey yapmadım sadece takviyelerimizi kullanmaya devam ettik gün aşırı ilişki demişti doktor onu uyguladık ovulasyon ne zaman falan diye hiç bakmadım
Öyle yapayım en iyisi ya rabbim hepimizin gönlüne göre versinO zaman isterseniz yarın sabah ilk idrarla erken gebelik yapın varsa çıkar diye düşünüyorum
Canım benim regl günümü hatırlıyo musun peçeteye renk gelince adet oldum deyip üzülmüştüm sonrası malum olabilir neden olmasınAy kızlar bu yerleşme olabilir mi acaba ben tatil matil derken o şüphe düştü şimdi de sökülmedi çünkü henüz
Benim de öyle çok akıntım yoktu arada peçetede ıslaklık görüyorum sadece. Belki geç döllenmedir hadi inşallahMerhaba kızlar ben hala regl olmadım. Akıntım var ama böyle gebe kalınca çok akıntı olur denilen türden değil. Tekrar test yapsam mı bilemedim yarın sabah mı yapsam tekrar acaba ya. Bağırsaklarım gurul gurul resmen bacaklarıma da kan gitmiyor sanki öyle bir ağrı var. Belim de çok ağrıyor yani bunlar gebelik belirtisi mi hastalık belirtisi mi anlamadım
Yaa benim daha önce hiç gebeliğim olmadı o yüzden bilmiyorum herkeste farklı şeyler yaşanıyor. İnşallah ya rabbim yüzümüze baksınBenim de öyle çok akıntım yoktu arada peçetede ıslaklık görüyorum sadece. Belki geç döllenmedir hadi inşallah
Benim adet de 27 de bitti bugün piki gördüm bende de böyle koyulukta sizde kaç gün sürüyor adetKızlarcımmm çok güzel gebelik haberleri var sağlıkla gelsinler inşallah benimde bugün testim pik oldu galiba bilenler yorum yapabilir mi lütfen reglim 29unda sabah bitti ben akşam test yapmaya başladım en alttaki bugünün testi ne diyorsunuz? İlişki 29 Mayıs akşam 1-2-4 ve 7 Haziran'da oldu
25 gün sürüyor benimBenim adet de 27 de bitti bugün piki gördüm bende de böyle koyulukta sizde kaç gün sürüyor adet