valla ben aralik ayinda hamile kaldigimi clearbluedan sadece 1 test yaparak ogrendim 10.haftaya kadar hamile gibi yasadim sonra ultrasonda bebegin buyumedigini ogrendik, keske daha once 5-6 haftalikken gidebilseydim de bu kadar umut baglamasaydim diye dusunuyorum hepyani bu durumu kabullenmekten başka çarem olmadığı için normal karşılıyorum bir yandan daha iyi aslında 12 haftalık olmadan çok umutlanmamak :/
sizde bebek var bence cok cok sevindimmm vallahi umarim boyle devam eder <3Yapar yapmaz çıktı bu çizgi
ben ilk gebeliğimde regl öncesi bata 3 gün kala negatifti zaten negatif diye regl bekliyuordum bi daha test yapmamıştım , regl beklediğim günün gecesi testte pozitifi görüp ertesi sabah beta 34 le öğrenmiştim :)Amin inşallahh.. Ben de dün bata 3 gün kala burda okuduklarımdan gaza geldim test yaptım bembeyaz negatif hani şüphe bile bırakmadı burdan da dönmez heralde ama ilk defa bu kadar üzüldüm hakkımızda hayırlısı olsun
Easy@hometestler hangi marka ?
Evet maalesef zaten 12 hafta dolana kadar Türkiye’ye gelmiş olacağım tatil için12 hafta ne kadar uzun bir süre bebeğin cinsiyeti belli oluyor neredeyse
Çok teşekkür ederim rabbim herkese nasip etsin saglikli sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsinsizde bebek var bence cok cok sevindimmm vallahi umarim boyle devam eder <3
bende bir gebenin günlüğü aldım bende bu ay ona başlıyorum :) umarım bende memnun kalırımKızlar bu arada bı kısıye bıle faydası olsa ne mutlu,bır gebenın gunlugunu kullanıyorum ben,silindiği gün doktor kontrolum vardı ve 20mm çatlamış folikül gördü,bende gördüm kocaman dıuruyordu errafı hafif buzusmus sekılde,yani ovulasyon testlerı pko falan yoksa dogruyu gösteriyor.bende 1 yıldır denıyorum gebelık olusmadı hsg cekılcem bakalım(esımde ve bende bır sorun yok yaş 34) zaten eskılerden arkadaslarım varsa tanırlar adımı goruncebayadır bırakmıstım buraları ama takıp edıyorum sızlerı bır haftadır.Hemen degerlendırdım dr dan cıkınca bakalım belkı tutmustur bu ay bellımı olur
sabah saat 10-11 gıbı yapın ve sıvı almamaya ozen gosterın oncesınde.ınsallah ugurlu gelır sızebende bir gebenin günlüğü aldım bende bu ay ona başlıyorum :) umarım bende memnun kalırım
çalıştığım için akşamları yapmayı düşünüyordum saat çok etkilyor mu ? bir bilgim yok benim ondan soruyorumsabah saat 10-11 gıbı yapın ve sıvı almamaya ozen gosterın oncesınde.ınsallah ugurlu gelır sızebıde ıyı marka bı balık yagı yumurtalıklara cok ıyı gelıyor bılgınız olsun.
ben oglen 3-5 arasi yapiyorum onda da piki ve catlamayi yakaladim gecen ay, ilk idrarla yapmazsaniz ve biraz ogle saati yakalarsaniz iyi olur benceçalıştığım için akşamları yapmayı düşünüyordum saat çok etkilyor mu ? bir bilgim yok benim ondan soruyorum
Herşeyde bir hayır vardır üzülmeyin, hayırlısı belki bu aydırvalla ben aralik ayinda hamile kaldigimi clearbluedan sadece 1 test yaparak ogrendim 10.haftaya kadar hamile gibi yasadim sonra ultrasonda bebegin buyumedigini ogrendik, keske daha once 5-6 haftalikken gidebilseydim de bu kadar umut baglamasaydim diye dusunuyorum hep
ama haklisiniz kabullenmekten ve sabretmekten baska care yok
insallah insallah :) clearblue baya basarili bence ben begeniyorum, ama bazilari dediginiz gibi cikabilir tabiHerşeyde bir hayır vardır üzülmeyin, hayırlısı belki bu aydırbende geçen ay clear blue erken gebelik testi kullanmıştım kuruma çizgisi oldu hep az da olsa umutlanmıştım
9. Gün clear blue yaptım bu attığım easy@home ile birlikte clear blue daha hafif çıktı erken gebelik testi olmasına rağmeninsallah insallah :) clearblue baya basarili bence ben begeniyorum, ama bazilari dediginiz gibi cikabilir tabiben ilk baktigim an cizgi olustugu icin kuruma cizgisini gormedim daha sonra
ovulasyon testlerine de basarili diyolar ama genelde cok pahali onlar digerlerine gore
Son ilişki üzerinden 10 gün geçmişti çıkmaz mıydı olsa acaba bilemedim dönerse de sürpriz olsun umutlanmıyım şimdi:
Sizin test ne marka benim de böyke cıktı bu markaysaAdetime 6 gün kalha çıkan test sizce var mıdır birşey
Çok teşekkürlermerhabalar oncelıkle pozıtıf düşünmelisinizdaha cok yenı evlısınız belkıde yanlıs zamanları degerlendırmıssınızdır.once ovulasyon testı deneyın 3 ay sonra asılama surecıne gecmek daha mantıklı gıbı.Ovulasyon testınıze adetınız bıttıkten ıkı uc gun sonra baslayın yumurtlama ve catlama gorene kadar devam edın.umarım guzel haberlerı alırsınız en kısa zamanda.sizin için bir örnek koydum,ıkı cızgıde koyu olunca degerlendırmeye baslayın,cızgının bırı kayboluncada degerlendırın(toplamda uc yada dort gun suruyor) sonrası takdiri İlahi
su iciminize dikkat ediyor musunuz, idrari seyreltiyorsunuzdur belki diye sormak istedimKızlar döngümün 13.günündeyim normalde 29-30 günde 1 oluyorum bu ay yumurtam yok sanırımovulasyon hep silik kac gündür ve gün geçmesine rağmen koyulaşmıyor
Döngünüz 30 günse 16. Gun gibi koyulasması gerekKızlar döngümün 13.günündeyim normalde 29-30 günde 1 oluyorum bu ay yumurtam yok sanırımovulasyon hep silik kac gündür ve gün geçmesine rağmen koyulaşmıyor
Aaa imkansız değil yani öyle mi bekliyim bakiyim yapcak bisey yok maalesef teşekkür ederimben ilk gebeliğimde regl öncesi bata 3 gün kala negatifti zaten negatif diye regl bekliyuordum bi daha test yapmamıştım , regl beklediğim günün gecesi testte pozitifi görüp ertesi sabah beta 34 le öğrenmiştim :)
sana yazacağımacookiep e yazmışım