- 4 Şubat 2024
- 366
- 450
- 31
Evet ilk attığım 9. Gün diğer ikili olan bugünden :) inşallah9. Gün silikte olsa çıktı mı inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ilk attığım 9. Gün diğer ikili olan bugünden :) inşallah9. Gün silikte olsa çıktı mı inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız :)
Teşekkür ederim:)Evet ilk attığım 9. Gün diğer ikili olan bugünden :) inşallah
Adetime 6 gün kalha çıkan test sizce var mıdır birşeyBugün testim biraz daha koyu çıktı sanki
ben goruyorum cok silik cizgiyiiii insallah devam eder artarak adetiniz gecikti mi?Adetime 6 gün kalha çıkan test sizce var mıdır birşey
Evet var gibi duruyor hayırlısı olsun inşallahAdetime 6 gün kalha çıkan test sizce var mıdır birşey
gordum simdi 6 gun kala demissiniiiz bence bi kac gun sonra tekrarlayin var gibi duruyor kuruma cizgisi degilse ve bunu ilk dakikalarda cekip koyduysaniiizAdetime 6 gün kalha çıkan test sizce var mıdır birşey
Yapar yapmaz çıktı bu çizgigordum simdi 6 gun kala demissiniiiz bence bi kac gun sonra tekrarlayin var gibi duruyor kuruma cizgisi degilse ve bunu ilk dakikalarda cekip koyduysaniiiz
Eve ilk 10 dakika çıkması önemligordum simdi 6 gun kala demissiniiiz bence bi kac gun sonra tekrarlayin var gibi duruyor kuruma cizgisi degilse ve bunu ilk dakikalarda cekip koyduysaniiiz
Sat son adet tarihi bat beklenen adet tarihi hoşgeldinizMerhaba ben de gebelik istiyorum hatta sürekli rüyamda görmeye başladım o kadar düşünüyorum ki Bir yıllık evliyim ama bu konularda çok bilgili değilim ovülasyon testlerini bile düzenli yapmıyorum. Listeye yazılmak istiyorum ancak SAT ve BAT nedir neye göre hesaplamalıyım? Belki burada herkesle birlikte hareket edersem daha faydalı olabilir. Doktor bir problem olmadığını söyledi eşimde de sıkıntı yok ama gebelik olmadı. 34 yaşındayım bu ay da olmazsa aşılama için doktora gideceğim. Yumurtlama testlerine ne zaman başlamam daha iyi olur?
o zaman bence hamilelik var ama tekrar edin adet gununuz geldiginde bakalim koyulastiysa gidip kan verirsiniiiz cok erkenden ogrendiniz eger varsa da hayirli olsun simdidenn <3Eve ilk 10 dakika çıkması önemli
Ooo bu kadar erkenden hayırlı haberleri bekliyoruzAdetime 6 gün kalha çıkan test sizce var mıdır birşey
İnşallah ama maalesef 12 haftalık olmadan kan veremiyorum yurtdışında yaşadığım içino zaman bence hamilelik var ama tekrar edin adet gununuz geldiginde bakalim koyulastiysa gidip kan verirsiniiiz cok erkenden ogrendiniz eger varsa da hayirli olsun simdidenn <3
daha önce denemeye çalıştım baya eskiden sonra çocuk fikrini erteyince bırakmıştımCanım evet okumuştum hatırladım. İnşallah sağlıkla hayırlısıyla hemen olur Ovulasyon daha önce yapmış mıydın ilk defa mı yapacaksın? Bir de takviye filan kullanıyor musun?
merhabalar oncelıkle pozıtıf düşünmelisinizdaha cok yenı evlısınız belkıde yanlıs zamanları degerlendırmıssınızdır.once ovulasyon testı deneyın 3 ay sonra asılama surecıne gecmek daha mantıklı gıbı.Ovulasyon testınıze adetınız bıttıkten ıkı uc gun sonra baslayın yumurtlama ve catlama gorene kadar devam edın.umarım guzel haberlerı alırsınız en kısa zamanda.sizin için bir örnek koydum,ıkı cızgıde koyu olunca degerlendırmeye baslayın,cızgının bırı kayboluncada degerlendırın(toplamda uc yada dort gun suruyor) sonrası takdiri İlahiMerhaba ben de gebelik istiyorum hatta sürekli rüyamda görmeye başladım o kadar düşünüyorum ki Bir yıllık evliyim ama bu konularda çok bilgili değilim ovülasyon testlerini bile düzenli yapmıyorum. Listeye yazılmak istiyorum ancak SAT ve BAT nedir neye göre hesaplamalıyım? Belki burada herkesle birlikte hareket edersem daha faydalı olabilir. Doktor bir problem olmadığını söyledi eşimde de sıkıntı yok ama gebelik olmadı. 34 yaşındayım bu ay da olmazsa aşılama için doktora gideceğim. Yumurtlama testlerine ne zaman başlamam daha iyi olur?
ben de yurtdisindayim yani cok pismanim yurtdisinda cocuk yapmaya karar verdigim icin turkiyede olsam devamli giderdim doktora gibi dusunuyorum icim ondan hep huzursuz benim siz nasil basa cikiyosunuzİnşallah ama maalesef 12 haftalık olmadan kan veremiyorum yurtdışında yaşadığım için
testler hangi marka ?9. Günü başladım bugün 11. Gün :)
yani bu durumu kabullenmekten başka çarem olmadığı için normal karşılıyorum bir yandan daha iyi aslında 12 haftalık olmadan çok umutlanmamak :/ben de yurtdisindayim yani cok pismanim yurtdisinda cocuk yapmaya karar verdigim icin turkiyede olsam devamli giderdim doktora gibi dusunuyorum icim ondan hep huzursuz benim siz nasil basa cikiyosunuz
12 hafta ne kadar uzun bir süre bebeğin cinsiyeti belli oluyor neredeyseİnşallah ama maalesef 12 haftalık olmadan kan veremiyorum yurtdışında yaşadığım için
ben ilk gebeliğimde regl öncesi bata 3 gün kala negatifti zaten negatif diye regl bekliyuordum bi daha test yapmamıştım , regl beklediğim günün gecesi testte pozitifi görüp ertesi sabah beta 34 le öğrenmiştim :)dönebilir neden dönmesin