- 3 Mayıs 2023
- 811
- 365
- 31
Evet hic bişey icmeden yapıyorum saat 12 gibi bir anda mı pik yapar ben daha önce yaptığımda yavas yavaş koyulasiyodusu iciminize dikkat ediyor musunuz, idrari seyreltiyorsunuzdur belki diye sormak istedim
bir de bazi aylar yumurtlama gunleri de atabiliyor, bir anda pik yapabiliyor testler, denemeye devam edin
Teşekkür ederim devam edicem bakalımDöngünüz 30 günse 16. Gun gibi koyulasması gerek
tabiki bizzat ben yaşadım , umarım pozitifi görürsünüzAaa imkansız değil yani öyle mi bekliyim bakiyim yapcak bisey yok maalesef teşekkür ederim
benimki yapmaya basladigim ilk gun hic yok gibiydi, ikinci gun azicik cizgi olustu, ucuncu gun birden kopkoyu cikti control cizgisinden, diger gunse koyulastiEvet hic bişey icmeden yapıyorum saat 12 gibi bir anda mı pik yapar ben daha önce yaptığımda yavas yavaş koyulasiyodu
teşekkür ederim siz de inşallah :)tabiki bizzat ben yaşadım , umarım pozitifi görürsünüz
Benimde 30 gün ama bu ay 9. Gün pik gördüm yani her ay değişiyor ilk ay 23. Gün görmüştüm 2. Ay ise 14. GünDöngünüz 30 günse 16. Gun gibi koyulasması gerek
Ben de uzun süredir uğraşıyorum bazen yakaladım bazen göremedim. dediğiniz gibi devam edeyim en iyisi çok teşekkürlerbenimki yapmaya basladigim ilk gun hic yok gibiydi, ikinci gun azicik cizgi olustu, ucuncu gun birden kopkoyu cikti control cizgisinden, diger gunse koyulasti
yani oyle olabiliyor ama evet birazcik daha deneyin bazen atabilir gunleri
Bende farkettı canım.aksam yaptıklarımda tamm cok net koyulasmıyor,bende calısıyorum iş yerıne getırıyordum valla hergun 11 de yapıyordumçalıştığım için akşamları yapmayı düşünüyordum saat çok etkilyor mu ? bir bilgim yok benim ondan soruyorum
Balık yagı işe yarıyor kesınlıkle evet.kalıtelı olanından alabılırsın hem saglıga hıcbı zararı yok aksıne faydalı.bıde sabahları yapmaya ozen gosterırsen ve sıvı almazsan bence bu ay gorursun kopkoyu cızgıyıÇok teşekkürlerİşte ben ara ara testten yaptığımda evet çizgi görüyordum ama hiçbir zaman control kısmındaki kadar koyu olmadı. Çizgi de olsa ondan daha soluk oluyor. Doktor ise hormonlarımda sorun olmadığımı söylüyor. Acaba çatlamıyor mu? Özel bir şey vermedi ama bir şey yapmam gerekir mi. Balık yağı kullansam çatlamasına fayda eder mi?
Benim döngü 25 günde bir. Sizce ne zaman yumurtlama olabilir? Hep 14. Gün yapıyorum control çizgisinden koyu olmuyor sonra da silikleşmeye başlıyor.Döngünüz 30 günse 16. Gun gibi koyulasması gerek
negatif gördüğünüzde erken gebelik testi miydi peki ben prodoctorla yaptım databiki bizzat ben yaşadım , umarım pozitifi görürsünüz
yok değildi normal testti lobaquick veya prodoctor olabilir anımsamıyorum battan 3 gün öncenegatif gördüğünüzde erken gebelik testi miydi peki ben prodoctorla yaptım da
Ben hep akşam 8 gibi yapıyorum ondan dolayı olabilir sıvı da tüketiyorum o zaman sabah yapayım haklısınızBende farkettı canım.aksam yaptıklarımda tamm cok net koyulasmıyor,bende calısıyorum iş yerıne getırıyordum valla hergun 11 de yapıyordum
Balık yagı işe yarıyor kesınlıkle evet.kalıtelı olanından alabılırsın hem saglıga hıcbı zararı yok aksıne faydalı.bıde sabahları yapmaya ozen gosterırsen ve sıvı almazsan bence bu ay gorursun kopkoyu cızgıyı
Benimde 30 gün ama her ay farklı günde pik gördüm mesela ilk ay 23. Gün pik görmüştüm 2. Ay 14. Bu ay ise 9. Gün, yapmaya devam edinKızlar döngümün 13.günündeyim normalde 29-30 günde 1 oluyorum bu ay yumurtam yok sanırımovulasyon hep silik kac gündür ve gün geçmesine rağmen koyulaşmıyor
anladım teşekkür ederim tekrardan güzel sonuçlar alırız inşallah en kısa süredeyok değildi normal testti lobaquick veya prodoctor olabilir anımsamıyorum battan 3 gün önce
Benım daha yok canım bakalım olması yolunda ılerlıyorum.yaş 34 esımde ve bende bır sorun yok yumurtalarımda ıyı vs,ama olmadı bakalım bır yıldır(öncesınde bı dıs gebelık hıkayem var) hsg cekılecegım bu ayın sonunda bakalım neler olacak ama hıssedıyorum cok yakında olacakBen hep akşam 8 gibi yapıyorum ondan dolayı olabilir sıvı da tüketiyorum o zaman sabah yapayım haklısınızÇok teşekkürler sizin de gebelik var sanırım hayırlı uğurlu olsun
Peki yine 30 günde mi oluyor yani yumurtlamadan kac gün sonra âdet oluyoruz o belli mi sizce.ben mart ayında bebeğimi kaybettim pıhtılaşma cıktı hemen öğrenmem gerekiyor ki iğneye baslicazBenimde 30 gün ama her ay farklı günde pik gördüm mesela ilk ay 23. Gün pik görmüştüm 2. Ay 14. Bu ay ise 9. Gün, yapmaya devam edin
genelde 15 gün sonra diyorlar ama benim reglim yumurtlama günleri farklı da olsa hep 30. Günde geldiPeki yine 30 günde mi oluyor yani yumurtlamadan kac gün sonra âdet oluyoruz o belli mi sizce.ben mart ayında bebeğimi kaybettim pıhtılaşma cıktı hemen öğrenmem gerekiyor ki iğneye baslicaz
yumurtlamadan 14 gun saydiginizda 14-15-16. gun gibi adet olursunuzPeki yine 30 günde mi oluyor yani yumurtlamadan kac gün sonra âdet oluyoruz o belli mi sizce.ben mart ayında bebeğimi kaybettim pıhtılaşma cıktı hemen öğrenmem gerekiyor ki iğneye baslicaz
Dimi ben yaptığımda da 14 gün geri gittigimde tutmuyor nedensegenelde 15 gün sonra diyorlar ama benim reglim yumurtlama günleri farklı da olsa hep 30. Günde geldi
hatırladım sizi berabeer ekim grubundaydık , test sonucunu bekliyordunuz çok geçmişolsunPeki yine 30 günde mi oluyor yani yumurtlamadan kac gün sonra âdet oluyoruz o belli mi sizce.ben mart ayında bebeğimi kaybettim pıhtılaşma cıktı hemen öğrenmem gerekiyor ki iğneye baslicaz