Bende göz attım az önce tablo hiçbir şey yok. Herkes hamileliğini dah yeni öğreniyor oyüzdendirŞubat anneleri grubu cok ölü ya hadi hepiniz oraya gecinde canlansınocak anneleri cok altif masallah subatı daha konuyu bile alan olmadı
Gebeliği netleştirde sen al grubu sana yakısırBende göz attım az önce tablo hiçbir şey yok. Herkes hamileliğini dah yeni öğreniyor oyüzdendir
Ay gerçekten öyle yaŞubat anneleri grubu cok ölü ya hadi hepiniz oraya gecinde canlansınocak anneleri cok altif masallah subatı daha konuyu bile alan olmadı
Ay evet ilk gebeliğimde oluyordu. Hele büyük tuvaleti yaparken rahmin vajinadan çıkacak gibi baskı oluyordu. Bebiş büyüdükçe o baskı çoğalıyor. Yani belli bir süre oluyor, bebiş büyüyüp yukarı çıktığında azda olsa azalıyor o baskı. Bebiş şuan tam kasık bölgesinde olduğu için oluyorGebelikten deneyimli olanlar için bir sorum var .şubatta pek cevap alamadım kızlar bugun söylemesi ayıp normal tuvalete oturunca farkettim genelde klozet kullanıyorum cunku.rahim agrım zaten cok var .ama iki üç gündür sankı alt vajina hatta makata doğru baskı yapuyor gıbı bugunde lavaboda dikkat ettim alt vajinada sanki rahmin doluluğu sisliğini hissettim bu normal mi otururken ağrı oluyor baskı yapıyor gibi .bir kaç gündür bayramda kendimi cok yordum kimseye diyemedim cunku. Cok oturamadım
Canlandıralım orayı inşallahŞubat anneleri grubu cok ölü ya hadi hepiniz oraya gecinde canlansınocak anneleri cok altif masallah subatı daha konuyu bile alan olmadı
Canım bence rahim genişliyor ya ondan böyle oluyor benim bile kuyruk sokumum dün ağrıyordu. Yani senin 5 haftalık falan olduysa rahim genişlemesinden olur diye düşünüyorumGebelikten deneyimli olanlar için bir sorum var .şubatta pek cevap alamadım kızlar bugun söylemesi ayıp normal tuvalete oturunca farkettim genelde klozet kullanıyorum cunku.rahim agrım zaten cok var .ama iki üç gündür sankı alt vajina hatta makata doğru baskı yapuyor gıbı bugunde lavaboda dikkat ettim alt vajinada sanki rahmin doluluğu sisliğini hissettim bu normal mi otururken ağrı oluyor baskı yapıyor gibi .bir kaç gündür bayramda kendimi cok yordum kimseye diyemedim cunku. Cok oturamadım
Hele gebeliğim netleşsin inşallahGebeliği netleştirde sen al grubu sana yakısır
Kuzum ben senin arkadandan geliyorum hafta olarak, henüz öyle bir şey deneyimlemedim o yüzden cevap veremedimGebelikten deneyimli olanlar için bir sorum var .şubatta pek cevap alamadım kızlar bugun söylemesi ayıp normal tuvalete oturunca farkettim genelde klozet kullanıyorum cunku.rahim agrım zaten cok var .ama iki üç gündür sankı alt vajina hatta makata doğru baskı yapuyor gıbı bugunde lavaboda dikkat ettim alt vajinada sanki rahmin doluluğu sisliğini hissettim bu normal mi otururken ağrı oluyor baskı yapıyor gibi .bir kaç gündür bayramda kendimi cok yordum kimseye diyemedim cunku. Cok oturamadım
Görmez olur muyumKuzum nerelerdesingördün dimi çizgiyi hala inanamıyorum
Annem balık burcu çok duygusal aşırı hassas eskiden yaşadığı hiç bir anı unutmamis ama kinci değil. Yaşlanınca daha zor ne desek küsüyor. İnşallah sağlıcakla gelsin nazi da çekilir vallahİyi bir şey tabii balık burçları aşırı iyimser ve aşırı duygusal olurlar. Aman boşver sağlıklı olsunlar
Ben bugün innovita test yaptım negatif çıktı. Reglim 21inde yani 3 gün var muhtemelen negatif zatenAdetin kaçıncı günü oldu. Benim de 7 si pik 8 i çatlama oldu ama geç yumurtladim adetin ilk gününden 16 ci günde. Yazmışsınız hiç belirti yok diye benim de yok adet ne zaman gösteriyor siz de. Her zamanki programımda 20 Haziran. Femometerde 23 Haziran. 24 gün ekleyince 21 Haziran oluyor. Kafam iyice karıştı. Bugün test yapma günüm ama yapmadım. Adetin gecikmesini bekliyicem adetim ne zaman bilemedim. Ama eski programla hep doğru çıkar. Ben muhtemelen her ay geç yumurtluyuyorum bu ay sadece testle baktım. Ne zaman test yapacaksınız siz. Baya uzun yazdım sorry
İnşallah canım kimyasal falan olmazGörmez olur muyummaşallah inan bebeğim olmuş bu sefer inşallah sağlıklı ilerler hiç iyi değilim ya çocuk falan değil şu ağrılar btseydı
acımız hafiflese keşkeBunu söyleyebilmeyi bende gerçekten çok istiyorum abin ablan vardı demeyi. İnşallah Rabbim tekrar nasip ederde acılarımız biraz olsun hafifler. Hiç unutulmaz hafiflese kafi
Keşkeacımız hafiflese keşkenefes alamıyorum hala düşününce
Yaaa candyyyy canım gerçekten var cok belliKızlar galiba oldu
Test beş dakika içinde böyle oldu. Rengi pembe gölge gibi değil çok heyecanlandım. İnşallah kimyasala dönmez inşallah test yanıltmıyordur
ParlayanGece Freshmommy halolita @sifa1986 ve heyecandan etiketleyemediğim diğer canım kızlarEki Görüntüle 3441765 Eki Görüntüle 3441766
Merhaba kimyasalda kanama başlar açık parlak kırmızı olur. 5 gün civarı sürer sonra biter. Senin hamilelik devam ediyor olabilir. Dikkat et kendine dinlen.Merhaba kızlar. Bir kaç gün önce de yazmıştım gebeliğimi öğrendim ama kanamam var diye kimyasal gebelik olarak düşünmüştüm daha önce de bir kez yaşamıştım. Fakat kesildi kanım yani zaten çok akmıyordu kahverengi şeklinde lekelenmeydi ama 5-6 gün sürdü dünden beri akıntım yok hiç her şey yolunda mı sizce ümitlenmek istemiyorum kimyasalda böyle kesilip tekrar mı başlıyor kanama benim gibi yaşayan var mı ? Son adet tarihim 14 Mayıs ne kadarlıktır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?