- 8 Ağustos 2023
- 5.809
- 6.624
- 118
Ayyyy ağzın bal yesin kızzSağlıkla daha da koyulaşsın inşallah ben bu ekipten çok umutluyum hepimize şanslı geliyor bence şubat ve mart anneleri gruplarına geçeceğiz direkt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyy ağzın bal yesin kızzSağlıkla daha da koyulaşsın inşallah ben bu ekipten çok umutluyum hepimize şanslı geliyor bence şubat ve mart anneleri gruplarına geçeceğiz direkt
Ay evet bende umutluyum. Eğer çizgi gerçekse bende sondan şubat ayını yakalıyorum inşallah Allahım inşallah hamileyimdir eşimin doğum günde şubatta inşallah denk gelirSağlıkla daha da koyulaşsın inşallah ben bu ekipten çok umutluyum hepimize şanslı geliyor bence şubat ve mart anneleri gruplarına geçeceğiz direkt
Şubatı yakalamanla bebişininn balık burcu bir minik olacak olmasıAy evet bende umutluyum. Eğer çizgi gerçekse bende sondan şubat ayını yakalıyorum inşallah Allahım inşallah hamileyimdir eşimin doğum günde şubatta inşallah denk gelir
Yaa ben burçlardan pek anlamıyorum iyi bir şey mi buŞubatı yakalamanla bebişininn balık burcu bir minik olacak olması
İyi bir şey tabii balık burçları aşırı iyimser ve aşırı duygusal olurlar. Aman boşver sağlıklı olsunlarYaa ben burçlardan pek anlamıyorum iyi bir şey mi bu
Aynen kuzum sağlıklı olsunda varsın yaramaz olsun. Çok duygusalımİyi bir şey tabii balık burçları aşırı iyimser ve aşırı duygusal olurlar. Aman boşver sağlıklı olsunlar
Olacak olacak iyi düşünelim belirtilerin var mı nasıl hissediyorsun?Ay evet bende umutluyum. Eğer çizgi gerçekse bende sondan şubat ayını yakalıyorum inşallah Allahım inşallah hamileyimdir eşimin doğum günde şubatta inşallah denk gelir
Belirtiden bol ne var? Göğüs uçlarımda hafif ağrı var dokununca. 2-3 gün önce daha şiddetli olan sol kasık ağrısı bugün biraz azaldı ama arada yokluyor. Bide her adetten 4-5 gün önce kocaman sivilce çıkardı adet olucağımı anlardım ama çıkmadı. Bide bazıları doğru bulmuyor ama parmakla rahim ağzı kontrolü yapıyorum bir haftadır ve parmağıma hiçbir şey değmiyorOlacak olacak iyi düşünelim belirtilerin var mı nasıl hissediyorsun?
Parmakla rahim ağzı kontrol ü nasıl oluyorBelirtiden bol ne var? Göğüs uçlarımda hafif ağrı var dokununca. 2-3 gün önce daha şiddetli olan sol kasık ağrısı bugün biraz azaldı ama arada yokluyor. Bide her adetten 4-5 gün önce kocaman sivilce çıkardı adet olucağımı anlardım ama çıkmadı. Bide bazıları doğru bulmuyor ama parmakla rahim ağzı kontrolü yapıyorum bir haftadır ve parmağıma hiçbir şey değmiyor
Evet canım konuşmuştuk bir ara. Bende hep dua ediyorum canım hep. Meleklerimizin kardeşlerine kavuşacağız inşallahCandy7777 yaaaa seni hatırlıyorum İnan çok dua ediyorum. Hepimize herkese bizimle aynı şeyleri yaşayanlara umarım sağlıkla artsın değerin
Aminnn sen böyle deyince bir kötü oldum ama ileride inşallah evladıma senin ablan vardı demek istiyorumEvet canım konuşmuştuk bir ara. Bende hep dua ediyorum canım hep. Meleklerimizin kardeşlerine kavuşacağız inşallah
Orta parmağını vajinaya sokuyorsun parmağının ucuna bir şey değmiyorsa hamile olma ihtimalin var eğer parmağına burun ucu gibi sert bir şey değerse adet olucakasın demekmiş. Çünkü hamile olduğunda rahim ağzı yukarı çıkıyormuş bende burda öğrendimParmakla rahim ağzı kontrol ü nasıl oluyor
Merak etmiştim kuzum yapamam ben bunuOrta parmağını vajinaya sokuyorsun parmağının ucuna bir şey değmiyorsa hamile olma ihtimalin var eğer parmağına burun ucu gibi sert bir şey değerse adet olucakasın demekmiş. Çünkü hamile olduğunda rahim ağzı yukarı çıkıyormuş bende burda öğrendim
( tabi hijyene dikkat ederek)
Bunu söyleyebilmeyi bende gerçekten çok istiyorum abin ablan vardı demeyi. İnşallah Rabbim tekrar nasip ederde acılarımız biraz olsun hafifler. Hiç unutulmaz hafiflese kafiAminnn sen böyle deyince bir kötü oldum ama ileride inşallah evladıma senin ablan vardı demek istiyorum
Rabbim tekrar ikizlerinin yerine ikiz nasip etsin inşallahBunu söyleyebilmeyi bende gerçekten çok istiyorum abin ablan vardı demeyi. İnşallah Rabbim tekrar nasip ederde acılarımız biraz olsun hafifler. Hiç unutulmaz hafiflese kafi
Niye kız bende yapamam demiştim ana zor değilmiş yinede sen bilirsinMerak etmiştim kuzum yapamam ben bunu
Özelden yazıyorum sana durNiye kız bende yapamam demiştim ana zor değilmiş yinede sen bilirsin
Ağzından bal damlıyor inşallahRabbim tekrar ikizlerinin yerine ikiz nasip etsin inşallah