denızcım ıyı haberını beklıyoruzınsallah catlamıstr canım.ama esınde problem varsa hergun degıl gun asırı ılıskı yasayın.yoksa sperm kalıtesı dusuyrmus
yarın benimde 18.günüm canım aynıyız ama dr bana yarın gelmemi söyledi bakalım cok heycanlıyım 2 gün boyunca ilişkiye girin demişti.belkide catlamışızdır hııı nedersin sende deagrı falan varmıdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ayy inş cnm bnm 2 gün önce ağrılarım çok oldu doktora gtttiğim günde vardı inşşş çatlamışızdır cnm ikisi birden de döllense sağlıklaa tabiii en başta yarın güzel haberlerle gel inş cnm bana gel demedi doktorum ona moralim bozuluyo aslnda şimdi gitsem dicek ben sana gelme dedim nie bukadar stres yapyosun dicek aman yaa valla kızıyorum ama bende çatlam geç oluyo sanrım cnm yani doktorum dediki eğer çatlamazsa reglin 2 aydan fazla sürer gelemz demişti.xanm yarın doktoruna sorabilirmisin çatlama olmazsa reglimiz nekadar gecikir die eğer sorabilirsen çok güzel olurr başka doktorlardan da yararlanmış oluruz
ya edacım gırerken de senı dusunuyordum acaba test yaptımı dıye.neyse daha ılk denemeymıs senın.ıkıncı denemede yumurtlama zamanlarına dıkkat ederek hamıle kalanlar cok.ınsallah yakında senıde hamıs olarak goruruz.
Selam hanimlar. Bende 29 Nisanda maalesef 8 haftalik düsük yaptim ve kürtaj oldum
Doktorum 2-3ay beklemem gerektigini söyledi. Kürtajdan sonra ilk rglimi oldum yeni bitti simdi tekrar temmuzu bekliyorum rglden sonra tekrar calismalara baslamak icin. 3 ay beklemiycem 2 ay dolmasini beklyiorum. Insallah cok bekletmez bebisim saglikli bi sekilde gelir.
anladm cnm yaa silivri uzak bana.çapada acaba ii bakarlarmı olmazsa ilk oraya mı gitsem tahliller yapılsın hormonlara yeniden bakılsın uff kafay yicem yaaa Allahm nolur bebekelrimizi daha fazla bekletmeden yola sağlıklaa nolurrr ben aartık çok yorulduğumu hissediyorummafoldumben
nurten nerde hıc gormedım dunden berı
canım ist da hangi semttesin ben doktorumdan çok memnunumm..
canım ist da hangi semttesin ben doktorumdan çok memnunumm..
slm
mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?