Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
denizxx burnunu tıkayıp ıcsın.kecıboynuzu kürü yararlı .pekmezı onun kadar degılmıs.ama ben ıkısınıde verıyorum.yda dıger seylerı bol bol yesın barı.
kızlar ben bır yerde okudum 1 yıldır hamıle kalamayan ve eslerınde yanı erkeklerde sorun olan cıftlerde 30 erkege 1 ay boyunca domates yedrmısler bol ve 19 unun partnerı hamıle kalmıs.domatestekı lıkopen maddesı spermlere cok ıyıymıs vede havuc.tavsanlar neden boyle cok doguruyorlar .havucmus sebebı.bence yedırın bol bol
herkese iyi geceler.
hazelcim ben domatesi ve havucu ilk defa duyuyorum .
denizxx burnunu tıkayıp ıcsın.kecıboynuzu kürü yararlı .pekmezı onun kadar degılmıs.ama ben ıkısınıde verıyorum.yda dıger seylerı bol bol yesın barı.
kızlar ben bır yerde okudum 1 yıldır hamıle kalamayan ve eslerınde yanı erkeklerde sorun olan cıftlerde 30 erkege 1 ay boyunca domates yedrmısler bol ve 19 unun partnerı hamıle kalmıs.domatestekı lıkopen maddesı spermlere cok ıyıymıs vede havuc.tavsanlar neden boyle cok doguruyorlar .havucmus sebebı.bence yedırın bol bol
hazel listemiz yenilenmiş güzel olmuş :)
tmm cnm ben 19 diye ekeleyeim benmde çok aşır dzenli değil cnm 32 37 arası değişiyo günlerim inşallah yumoşlarmz çatlamıştır cnm ikimizinde 2 tane olmuş buay yumurtalrı belki ikizlerimiz olur Allahım ol dedikten sonraaaa inş hayrılsylaa beklememizin mükafatını alırz inş cnm
hazel listemiz yenilenmiş güzel olmuş :)
inşşşşşşaklinialirimsmilebenimde 2 yumurtam gelişmişti dr dediki hatta biri kistleşmek üzere nerdeyse dedi .herşey allahtan rabbim nasip ettiyse neden olmasın hadi bakalalım yarın sabah dr gidecem neler olmuş görecez...eyvahedigeldismile
nurberranın elıne saglık guzel olmus degılmıalkisalkisalkis
hadi hayrılıs cnm yarın kaçıncı günün denizcim bende 14.günde gittim ikiside büyümüştü bugün 18.günümdü ve çatlamışmdr bilmiyorum ama bende bi hafta sonra falan gitmeyi düşünüyorum bakalım nolcak