murebduyu okudunmu canım.rabbım ınsallah onun da yardımcısı olur ve kıstlerınden kurtulur bır an once ve bebısını alır kucagına
hihoyyytii canım bende
yeni geldim carsıdannnnnnnnnnnnnn
siparişler vardı onları yolladım kk anneciklerineeeeeeeeeeeeeeeeee
bitince coookkk mutluoluyorum örgülerim minicik prensler prensesler giyecek onlarıhihoyyyt
ya kızlar bugun 9. gunum ve ben daha calısmalara baslamadım.gecmı sızce.herkese gun asırı dıyorum kendım daha baslamadım bıle yaaa.offf su spermlerı alsakta kendımız koysak olmuyor mukaydirigubbakcemile3.ilişki gorev gıbı olmaya basladı bebıs dusunmeye baslayınca
cnm ne güzel bişi yapıyosun satışını yapıyosun değilmii oh yaa ne mutlu sana inşallah hamiş kaliim senden alırım o güzel emeğinle yaptığın şirin cicilerdenn
inaşllah canım allhım gönlüne göre versin canım blogumda ördüklerimi yayınlıyorum onlardan sipariş alıp istenilen aylara renklere göre örüyorummm:hulya::hulya:
evde boş duramıyorum ve ördükçe coook mutlu oluyorum bitinceeee:teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:
inaşllah canım allhım gönlüne göre versin canım blogumda ördüklerimi yayınlıyorum onlardan sipariş alıp istenilen aylara renklere göre örüyorummm:hulya::hulya:
evde boş duramıyorum ve ördükçe coook mutlu oluyorum bitinceeee:teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:
faran duanı oku calısmanı yap.ınsallah gelır bu ay bebısın inşallah inşallah amiiinn
nurebrra sende yumurtlama donemındesın degılmı.ıyı gecırın bugunlerı bakım.
bende baslıyıp gun asırı calıscam artık .
faran duanı oku calısmanı yap.ınsallah gelır bu ay bebısın inşallah inşallah amiiinn
nurebrra sende yumurtlama donemındesın degılmı.ıyı gecırın bugunlerı bakım.
bende baslıyıp gun asırı calıscam artık .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?