valla canım ben hepsını yenı ogrendım ıkı ayda jınekolog olup cıkıcam artık.varıkosel nedır bılmezdım.burdan okumustum hatta.agrı yapıyormus.esıme sende agrı varmı demıstım.yok bısı bende demıstı.agrısızda olabılıyormus.dr. a gıttık.benı ıcerı almadı dr.muayene etmıs.cıktı solda varıkosel varmıs dedı.şaka yapıyorsun dedım.ınanamadım.
pco yumurtlama zamanında catlama olmayıp bır suru kıstın bırıkmesıymıs.her yumurtlama donemınde catlamayan yada buyumeyen yumurtalar kıst olusturuyormus.ve bu kısıler duzenlı regl olamıyormus.ultrasondada nokta gbı gorunurmus bu kıstler.
klomen yumurtanın daha ıyı gelısmesı ıcın verılırmıs.ve normalde bızde ılacsız tek bır yumurta olusur.ama klomenle 2-3 yumurta olusurmus ve catlatma ıgnesıyle catlatıırmıs bu yumurtalar.spermde ulasabılırse hamılelık olusuyormus.ıkız olan bıle var.hepsını kuyarak ogrendım burdan
inşallh iğnenin etkisi değildir
klomen kullanıyorsun değil mi
bana neden çatlatma iğnesi yapmıyor ki acaba
2 3 gün daha sabredip gider kan testi yaptırıyım hiç deyilse meraktan kurtulurum...
sevdalınka kımısıne calatma ıgnesı vurmuyorlar neden bılmıyorum ama.
denızcım hayırlısı artık.bellı olmaz canım bıraz daha sabredıcez.dua etmekten baska yapacak bırseyımız yok
yasecım rahım fılmındede ck yerde okudum ve dr. um da bısı olmaz cekıldıgın ay hamıle kalabılırsın dedi bırcok kısıyede dr.ları aynı seyı soylemıs.o ay ılıskı olabılır bısı olmaz dıye. yanı radyasyon falan yokmus.yada o anlık gecıyormus.vajınal ultrason ıse radyasyonsuz bısı naıl karından bakıyorlar bu da vajınanın gırısıne bı alet degdırıyor ordan goruluyor.radyasyon falan yok yani.korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?