bende preseed yok sorun orda.zaten alsakta esım bıkac aya amelıyat olcak sonra bekle allah bekle.off bazen sıkılıyorum ne bıleyım.olsa bu zamana kadar olurdu.demek varıkosel baya etkı edıyor.bende srun yok ama olmuyor ıste.
neyse 5-6 gun sonra belırtım olmazsa reglıyı beklemeyıp alayım barı.reglı beklersem annemlerle yazlıga gıtcem orda kargo gelırse nasıl acıklıyım.en ıyısı 1 hafta ıcınde alıyım.hıc umudum yok.snucta prseed kadın akıntısı gıbı bısı.vajına kuru oldugu zaman kullanılan bısı.ama yumurtlama zamanımda zaten vajınam kuru olmuyor kı yapıskan akıntım oluyor.ıse yarıycanı sanmıyorum
preseed spermlerin yumurtaya ulaşmasını kolaylaştırıyormuş aynı zamanda ama yani sperm sayısı düşük olanlarda da işe yarıyor diye okumuştumm...[/QU
gerçi senin eşinin problemi farklı biraz ama olsun dene canım nolcakk..
zaten amelıyat dedı ıkı dr. yarın da capadan bır docente gıdecek.turkıyeye 1992 yılında mıkrocerrahıyle varıkosel amelıyatını getıren bır dr.mus.ona guvendık zzaten .adam 4000 ıstıyor.normalde parasız da yapılabılır devlet hastanelerınde de dedıgım gıbı o adama guvendık.her yaptıgı amelıyat basarılıymıs.ınsallah guvenımız bosa cıkmaz:Saruboceq:
bakalım yarın tekrar sperm testı vercek.bır bucuk ay oncekı ıyı cıkmıstı ama bılemıyorum sımdı nasıl cıkar.korkuyrum .aslında genelde varıkoselden sonra duzelme yasanıyormus ama bu arkadasların neden oyle oldu bılmıyorum.okuyuncada moralım bozuldu
belki doktorları kötüydü ne bileyim herşey olabilir sen gönlünü ferah tutmaya çalış güzelim bak en iyisini bulmuşsunuz eminim herşey çok iyi olcak..
kızlar sagolun allah razı olsun.destek oldunuz bana.rabbım hepmıze saglıklı evlatlar versın daha fazla uzmeden ınsallah
kızlar sagolun allah razı olsun.destek oldunuz bana.rabbım hepmıze saglıklı evlatlar versın daha fazla uzmeden ınsallah
pkolu nasıl bir şe. klomeni de yumurta geliştirici bir hap oldunu da yeni öğrendim ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?