Ah ah ben de nasıl bekliorum bilseniz diğer hafta sonunu anlatamam. Gebe deilsem en geç haftaya bugün adet olsam bari. Nadiren benim de 2-3 gün gecikir.
bende aynı fikirdeyim valla inşallah bebiş vardır ama yoksa da hemen olsun adet ki üzmesin yaaa... hayırlısı ama inşallah bebiş vardır hepimizdeeee....
denız reglın gecıkırmıydı hıc.
güzel haberlerini bekliyoruz canımgecikirdi canım ben pkoyum ya ama bilmiyorum yaaa 3 gecti yarın sizin için gidip kan testi yaptıracam valla ben 2 3 gün sonra yaptırıyım diye düşünmüştüm ama yarın yaptıracam haber veririm size
hazelcim benim bugün beklenmeyen günümdü ancak geç yumurtladım daha var herhalde kanamamım gelmesine inşallah gelmez tabide son durumumla ilgili seni haberdar ederim
kırmızı kartı gördüm bugün 29 unda bekliyodum 1 hafta erken geldi yaa aslında benim adetlerim düzenli değil yaaa tam tarrihinde gelse keşke
neyse bu ay eşim ameliyat olduğu için hiiiççç mi hiiiçç üzülmedim ama bu ayyyy çalışmalar başlıcak hadi hayırlısı:hulya:
yase sız okula kacta gıdıyorsunuz.bızım 10:30 13:00 arasıymıs.szıde semıner konusu verdıler mı.bırde bu konuyu bu hafta sunucaz.bu da yenı cıktı heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?