yasecim adetten 6 gün önce idrar testinde güvenilir bir sonuç almak imkansız. heyecanını anlıyorum ama idrar testi için en azından adetinin geçmesini beklemelisin.
ben de ilk zamanlar senin gibi bir hafta öncesinden test yapardım. artık günüm geçse bile teste elim gitmiyor..
COLOR="DarkGreen"]BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM [/COLOR]
(Rabbim bize katından tertemiz bir nesil ihsan et şüphesizki Sen duayı hakkıyla işitensin amin)
ANNE OLMAK İSTİYORUZZZZZZ
Günü geçen arkadaşlar
ktg.............-----------18 Haziran-------? deneme:Saruboceq:
denizxx........---------19 Haziran------10. deneme.(ıdrar testınde ıkıncı cızgı sılık.kan testı yaptrmadı):Saruboceq::Saruboceq:
truf-----------------------19 Haziran-------? deneme:Saruboceq:
ronya--------------------20 Haziran-------9. deneme:Saruboceq:
HAZİRANDA ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRMEYİ UMUT EDENLER :lepi:
aysu87-----------------21 Haziran-------7.deneme
ponispon---------------21 Haziran------1. deneme
nurberra----------------23 Haziran-------12. deneme
yasekase--------------26 Haziran-------3. deneme
tırtılkurabiye----------26 Haziran-------1. deneme
tugok--------------------26 Haziran-------5. deneme
ozlemyalcinkaya----28 Haziran-------? deneme
biozard------------------28 Haziran-------? deneme
faran----------------------29 Haziran-------7. deneme
hazel82-----------------29 Haziran-------4. deneme
:lepi:HAZİRAN HAMİŞLERİMİZ:lepi:
sarısheker..........::CüvCüv ugur geıtırır inşallah bize)
TEMMUZDA ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRMEYİ UMUT EDENLER :lepi:
]nisa-86-------------------1 Temmuz-------1.deneme
karats---------------------2 Temmuz-------2. deneme
lithium84-----------------3 Temmuz-------? deneme
suyasem-----------------4 Temmuz-------? deneme
nurten34------------------5 Temmuz ------? deneme
d_kupcu------------------6 Temmuz-------? deneme
mse121822.......------6 Temmuz-------6.deneme
edamm-------------------8 Temmuz-------1. deneme
darkangellove58-------8 Temmuz-------10. deneme
guzel83-------------------10 Temmuz------7. deneme
ramiznur-----------------11 Temmuz-------6. deneme
:ecrin_bebek:
slm kızlarrr sositososito
evet yase yaa 6 gun cok erken.baska topıkte arkadas 3 gun once yaptı tek cızgıydı.regl gununde yaptı hamıleydı.hatta bı tanesı 4 gun once yaptı tek cızgıydı.o da gununde yaptı hamıleydı.ama bu arkadasların hamılelık belırtılerı cok vardı.bulantılar.kasıkta batmalar.goguste dolgunluk ve agrı sızı falan.bız anlamıstk hamıle olduklarını.sende varmı bu belırtıler.inşallah sendende guzel haber beklıyoruz bu ay
Listeyi güncelleyim dedim ama satır aralıkların da gülümsemelerde bişiler yaptım. Düzeltirsin hazel olur mu
ben de o belirtilerden yok hazelcim. göğüsler 1 hafta önceden belli eder şişkinilik olur. o bir kıstas olmuo bu durumda. ama ilk denmemde o belirtiler vardı ama gebe deildim gene.
en azından teste şimdiden bel bağlamamamm lazım ondan tekrer emnin oldum
saol faran ve hazel..
evet yine yaklaşınca sakinlik kalmadı ben de . 1-2 gün de deil 6 gün . akannehir
Diğer pazar %90 netleşecek..
tugok aynı gün adetlerimiz! sen de belirtiler nasıl tatlım. Desteğe çok ihtiyacım var ya.
tugok ben heyecanlı degılım.hep yaseye yazdıgım belırtılerı ararım kendımde hıc o belırtılerım olmadıgı ıcın cok umıtlenmem her ay.bu ay daha 2 gun oldu catlamadan sonra ve suan ıcın belırtım yok.sanırım 3-4 gune kadar da olmazsa yıne umutlanmayıp reglıyı beklıycem.ben anlıyorum kendımı ve artık umutlanamıyorum.ısın garıbı bende regle yakın goguslerde degısıklık olmuyor.ne şişlik ne agrı.hamıle olsam kesın degısıklık olucaktr ama 3 aydr olmadı.bu ayda bısı yok sımdılık
zaten esımdekı varıkoselle benım ne haddıme gebelık...
tugok ben heyecanlı degılım.hep yaseye yazdıgım belırtılerı ararım kendımde hıc o belırtılerım olmadıgı ıcın cok umıtlenmem her ay.bu ay daha 2 gun oldu catlamadan sonra ve suan ıcın belırtım yok.sanırım 3-4 gune kadar da olmazsa yıne umutlanmayıp reglıyı beklıycem.ben anlıyorum kendımı ve artık umutlanamıyorum.ısın garıbı bende regle yakın goguslerde degısıklık olmuyor.ne şişlik ne agrı.hamıle olsam kesın degısıklık olucaktr ama 3 aydr olmadı.bu ayda bısı yok sımdılık
zaten esımdekı varıkoselle benım ne haddıme gebelık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?