canım yumurtlama sıvısı baya sıvı oluyor diye biliyorum benim bahsettiğim baya katı jöle gibi elime geldi böyle löp löp bişey işte
canım bana da son gittiğim doktor pko olabilirsin dedi. diana 35 verdi, önümüzdeki ay başla dedi.
ama bende adet gecikmesi yok, kist yok, aşırı kilo, tüylenme falan yok.
çok kafam karışık ya
canım bana da son gittiğim doktor pko olabilirsin dedi. diana 35 verdi, önümüzdeki ay başla dedi.
ama bende adet gecikmesi yok, kist yok, aşırı kilo, tüylenme falan yok.
çok kafam karışık ya
doktor bana dedi ki rahmin tertemiz, yumurtalıklar da gayet iyi. sonra hormon testi yaptırdı, sonuçlar şöyle çıktı:
estradiol (e2): 36,731
fsh: 5,69
lh: 4,34
prolaktin: 20,9
progesteron: 0.59
testosteron total: 0,922
yüzümdeki sivilce izlerine şöyle bir baktı. sonra reçeteye polikistik over yazdı, 3 aylık diane 35 tedavisi verdi. düzenli regl oluyorum, kistim yok, tüylenme vs sorunum yok. ama bana pko olabilirsin diyor. nasıl iş bu :S
doktor bana dedi ki rahmin tertemiz, yumurtalıklar da gayet iyi. sonra hormon testi yaptırdı, sonuçlar şöyle çıktı:
estradiol (e2): 36,731
fsh: 5,69
lh: 4,34
prolaktin: 20,9
progesteron: 0.59
testosteron total: 0,922
yüzümdeki sivilce izlerine şöyle bir baktı. sonra reçeteye polikistik over yazdı, 3 aylık diane 35 tedavisi verdi. düzenli regl oluyorum, kistim yok, tüylenme vs sorunum yok. ama bana pko olabilirsin diyor. nasıl iş bu :S
canım yumurta takibi istedim, diane'yi 3 ay kullan, ondan sonra bakıcaz dedi:
eşim sperm testi yaptırdı, sonuç gayet iyi çıktı. doktoru hiçbir problem yok demiş.
eğer bu ay da adetim gelirse 3. günü bir devlet hastanesinde testleri tekrar edicem. belki doktor yanılmıştır. inş Allahım
canım yaşım 26. 2 senelik evliyim. bu bebek çalışmalarında 7. ayımız.
doktora da ben bebek istiyorum, doğum kontrol hapı mantıklı gelmiyor dedim. bunu kullanmadan düzelmez dedi. ondan sonra bakıcaz çaresine dedi.
ben d.kontrol hapından korktuğum için evli olduğum süre içinde hiç kullanmadım. şimdi 3 ay kullanacak olmak bana saçma geliyor.
ayy canım benim senin adına çok sevindim :)
inş bir dahaki yazında hamileyimmmm dersin
progesteron testi yaptırmak için tekrar doktorda muayene olmam gerekir mi? mecbur başka bir hastaneye gidicem, bu doktor yapmaz çünkü bana.
progesteron testinde yumurtlama alt sınırı nedir arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?