canım ben de 2 aydır bebek istiyorum ..bende şimdilij sorun yok daha doktora hiç gitmedik..ama forum da ki orumları okuduğumdan 3 gündür soğan suyu içiyorum rahim içini temizler dediler bende uyguluyorum sorum olmaz inşallah...
PONİSPON umarım hamişsindir arkadaşım silik çizgi çıktıysa öyledir inşallah,bende perşembe günü acon marka test yaptım silik çizgi çıktı gözlerime inanamadım bidaha yaptım yine silik 2. çizgi.aynen senin gibi yerimde duramadım hemen hastaneye attım kendimi ve kan testi sonucu pozitif :ecrin_bebek: umarım seninde hayırlı haberlerini alırız haber ver bizlerede olumunekankayizsmile
kızlaaaarrrr bu arada ayıp olucak amaşu hamile kalmak için uygun olan pozisyonları deneyin faydası oluyor. hepinizden iyi haberler alalım inşallah...
PONİSPON umarım hamişsindir arkadaşım silik çizgi çıktıysa öyledir inşallah,bende perşembe günü acon marka test yaptım silik çizgi çıktı gözlerime inanamadım bidaha yaptım yine silik 2. çizgi.aynen senin gibi yerimde duramadım hemen hastaneye attım kendimi ve kan testi sonucu pozitif :ecrin_bebek: umarım seninde hayırlı haberlerini alırız haber ver bizlerede olumunekankayizsmile
canım testi özel hastanede yaptıracaksan doğrudan laboratuarda da yaptırabilirsin. ama bir doktora danışsan o da yönlendirir. testin sonucunu da her hastane farklı sürede veriyor. burda özeller 45 dakikada verdiği de oluyor 2 saatte de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?