nurberra hosgeldın canımm.senı gordugume sevndm.nasılsın.
iim ttalım bnm bende size yazmaktan çok mutlu oluyorum ama işte mecbur gideceğim için giremiemm iim hamdolsunn sen nasılsın cnmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nurberra hosgeldın canımm.senı gordugume sevndm.nasılsın.
canım bir şey daha sorucam. çatlama olduktan sonra da ilişki olması gerekiyor mu?
cahillik işte :)
iim ttalım bnm bende size yazmaktan çok mutlu oluyorum ama işte mecbur gideceğim için giremiemm iim hamdolsunn sen nasılsın cnmm
güneş bir gün doğacak al bir aydınlık saracak bedenini
hüzünlenen gözlerini binlerce kez öpeceğimm
umudunla direncinle bilincindeki tohumla
aydınlıklar doğacak senle
yüreğimdeki inancı umarsızlık sardığında soluğunla ısıt beni
günüm güneşim kavgam ol
sen emeksin sen sevdasın ufukta parlayan günsün
aydınlıklar doğacak senle
ağlamaktan içim çıktı budamı hamilelik belirtisi bilmiyorumkismile
Arkadaşlar merhaba a.s.
Herkesin temennisi aynı, dilerim herkesin gönlüne göre versin rabbim.
Şu ateş ölçme yöntemi nedir?
sagol canım yaaa.keske gıtmesen valla cok sevındım senın burda olmana.sonucu mutlaka yaz canım.agustosa kadar bır gelısme olursa yaz mutlaka.agustosta gelceksn dimi
bende yumurtlama donemndeyım.canım cts dr. sagda yumurtan 17-18mm olmus dedı.catlamk uzere dedı.ogun eve geınce test yptım.sılık cızgı cıktı.dun yaptm.cızgı daha belırgınlesıstı.bugun yıne 6 gıbı ypcam.ama bugun de tam belırgnlesr gıbıme gelıyor.catlamk uzere dedıgı ıkı gun oldu.anlamadm gıttı
ooo o zaman senin süper canım :)
bakarsın bebiş annesine sınav sürprizi yapar :)
inşAllah Allahım inşAllah..
benimde bi önceki ay öyle demişti cnm 12.günümde gittim ve 17 18 mm demişti çatlar bu günler demişti ama reglim taaa 37.gün geldi yani çok geç çatlamıştı.doktora sorduğumda mutlaka çatlamıştır ama geç olmuş dedi.yani sen gün aşırı devam et hazelcimmm.buarada inşallah haber vercem mutlaka ama inş hamileyim haberi olur :)
aminn.ateş ölçme termometre yardımıyla adetten sonraki,işte örnek veriyorum;13.14.15.16.17 günler sabahları vücut ısını ölçüyorsun.bunlardan hangi gün yüksek çıkarsa o gün ve sonraki bikaç gün çalışıyorsun.yumurtlama esnasında vücut ısın artıyor.
ayyy inşallah canım aminnn:Saruboceq:cok sevınırım valla senın guzel haberıne
nurberracım benım bugun yada yarın catlar heralde cunku gecen ayda 14. gun cıft cızgı grdum.bugun de 14. gunum.bakalım nasıl cıkcak cızzgıler.ozaman 27. gunumde reglı olurum ama inş olmam bebısım gelır
Canım ilgilendiğin için teşekkür ederim.
Yani hangi gün vücut ısıs yüksek çıkarsa o zaman denemek gerekiyor öylemi?
Bu dönemde ihtimal daha mı yüksek oluyor?
Özür dilerim soruyorum çünkü bilgim yok bu konuda