ya kızlar dun yumurtam 17mm olmus catlamak uzere demıstı dr. ama dunku ovulasyon testımde ıkıncı cızgı baya sılıktı.az once yaptım dahada koyulasmıstı ama 1. kadar koyu degıl.sanırım yarın bayagı kyulasr.galıba benım yumurta daha catlamadı.cunku bugun o cektıkce uzayan akıntım daha cok var.heralde bu ayda 14-15. gunlerden bırınde yumurtluycam
kızlar ne dıyorsunuz bu duruma.daha yumurtam catlamadı heralde
canım bence sen boş durma bol bol çalış preseed almışmıydın sen varsa onuda kullan bide diz dirsek yap :kedi:
kızlar ne dıyorsunuz bu duruma.daha yumurtam catlamadı heralde
canım gun asırı calısalım dıyruz.esımde varıkosel var hergun calısmayalım dedık.hergun olursa belkı spermler ıse yaramaz dıye.dr. da dun cts bır de pzt ılıskı onerdı.zaten 48 saat canlı kalıyor spermler dedı.yarın calıscazaslında bugunde olsun derım ama esımde sorun olunca hergun olmasın dıyoruz.dız dırsek nasıl
hazelcim almana gerek kalmasa ne iyi olur di mi?Eşin de sen gebeysen tedavisini daha rahat olur.İlerde 2. çocuk düşünürseniz alırsınız dicem ama çok mu iyimserim.Offff bir an önce gebe kalalım yaaaaa...
hazelcim ben ebaydan aldım 9 kullanımlık preseed+40 adet ovulasyon+10 adet gebelik testi+kargo hepsi 56 tl ye geldi ayrıca ürünün son kullanma tarihi 2011 ben çok memnun kaldım 6 gün içinde elimde oldu.inşallah gerek kalmazda bu ay olur ama olmazsa bence kesinlikle almalısın
canım guvenılır sıtemı.esım bılmedıgın yerlerden alısverıs yapma dedı.kredı kartyla dımı.yanı kapıda odeme yapılmıyor.kredı kartyla oluncada heryere guvenemıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?