hımm sagol ronyacım.tamam regl olursam alıcam ama ınsallah olmam.ya hepımız hamıle kalsak bu ay cokmu sey ıstemıs olurum Allah'tan
bu ay olmazsa alıcam napım.sız almıssınız bısı olmamıs yaa.bende alırım
canım inşallah elbette çok şey istememiş oluruz ama elbet bir zamanı vardır hayırlı zamanda gelsinler huzur getirsinler
merhaba arkadaşlar benim perşembe günü adet olmam gerekiyordu ama hafif bir lekelenme oldu bu lekeler cuma ve cumartesi de devam etti ama mikterı çok az . bende test yaptım belki yerleşme kanamasıdır diye ama test negatif çıktı ne yapacağımı bileniyorum bi fikri olan var mı ?
bu arada kızlar adacayını ve sogan kürünü herkeze tavsiye ederim benim önceden okadar cok akıntım olurdu ki akşama kadar 2 3 kere çamaşır degiştirirdim allaha şükür kürleri yapınca düzeldi reglm bile düzene girdi çok şükür
nurtencım nerdesın canım yaa neden gırmıyorsun
günaydın herkeze bugün testimde yine silik çizgi çıktı hemen hazırlandım giyindim aşşaya indimkiii araba yokhiç içe geç kalmayan ve bugün geç kalkması için bir sebeb olmayan ve gece erkenden uyuyan eşim işe geç kalmış en ilgincide orjinal anahtarı almamış yedek anahtarı almış arabanın..sinirden ölmek üzereyim..ama bir gün daha merakla nasıl geçer (öfff öffff
canım sizin kaçıncı denemede geldi bebeğiniz?kızlaaaarrrr bu arada ayıp olucak amaşu hamile kalmak için uygun olan pozisyonları deneyin faydası oluyor. hepinizden iyi haberler alalım inşallah...
PONİSPON umarım hamişsindir arkadaşım silik çizgi çıktıysa öyledir inşallah,bende perşembe günü acon marka test yaptım silik çizgi çıktı gözlerime inanamadım bidaha yaptım yine silik 2. çizgi.aynen senin gibi yerimde duramadım hemen hastaneye attım kendimi ve kan testi sonucu pozitif :ecrin_bebek: umarım seninde hayırlı haberlerini alırız haber ver bizlerede olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?