canım benim eşim geçen sene aralık ayında varikosel ameliyatı oldu. nisanda denemeye başladık yani 1 yılı geçti aşılamadan korktuğum için doktor doktor gezdim oralarda nasıl bilemem ama denizlideki doktorların tek bir şeyden anladıkları var o da para. ürologlar sakın aşılama yaptırmayın bekleyin değerler normal dedikçe 1, 2 kadın doğumcu aşılama dedi. kafamız karıştı.
ben çektirdim onu...amaaaaan ne beter şey o....allahım bir daha çektirmek zorunda bırakmasın...geçen ay çektirttim...Canım sen rahim filmi falan çektirdin mi??Rahim filminden sonra da çabuk oluyomuş ilk 3 ay içinde diye duydum ama...
ben çektirdim onu...amaaaaan ne beter şey o....allahım bir daha çektirmek zorunda bırakmasın...geçen ay çektirttim...
benim gittiğim doktor da erken dedi 2. klomende de olmazsa öyle çektir dedi. arkadaşlar bazı hastaneler anestezi uygulayarak çekiyorlarmış rahim filmini ve hiç bişey hisssetmiyormuşsun şahsen ben anesteziyle çektirmeyi düşünüyorum duyduğum kadarıyla baya can yakıyormuş çünkü
3 senem doldu. normalde 2 yıldır istiyoruz ama 1 yılı saymıyorum çünkü eşimde varikosel varmış ameliyattan sonraki dönemde nisanda 1 yıl oldu deneyeli
canım benin bana kalsa bende anestezi istiyordum ama doktor yapmıyoruz dedi..korkacak bişey yok dedi...bende inandım...valla ne diyim işte başlangıcından bitimine kadar çok canım yandı...bittikten sonra dahada kötü oldum...çok kısa sürüyor ama inan 1 saat gibi geliyo insana...arabaya kadar iiki büklüm gittim çok kötüydüm...kanamamda olduCanım yaaa ben en son doktora gittiğimde ben teklif ettim doktora çekelim doktor hanım diye.Yoooo olmaz dedi gerekmez daha çok erken dedi.Bi de ben genel anestezi olmak istediğimi söyledim ama yapmıyorlarmış.Senin nasıl oldu anlatsana bilgilenelim valla yaşamış birinden...
umudunu kırmak istemem toprakceylin sanırım idrar testinin kullanımında aradan yarım saat geçince sonucu dikkate almayın yazıyordu
bnde bu ayllada hamile kalmak istiyorum bu ay ikinci denememiz daha çift çizgiyi göremedik ama hayırlısı baya sabırsızlanıyoruz.20ay oldu evleneli artık zamanı geldi die düşünüyoruz.haimle kalamayan arkadaşlar hemen üzülmeyin korunma yöntemizinden de kaynaklanabilir.geri çekilme yön ile 0-4ay içinde doğum kontrol yöntemi ile korunuyosanız 0-6 ay hatta 1 seneyi buluyo bünyeye göre haplar tembellik yapıyomuş yumurtalamada.
kızlarrben buay aşılama yaptırdım.12.gün test yaptıracam saglık ocagında degerler söylenirmiksasadece negatif pozitifi mi söylüyorlar bana akıl verirmisiniz
slm kızlar epeydir giremiyorum steye tatildeydim bugün geldik temizlik yapıyorum biraz dinleneyim dedim ve size güzel haberlerim var ben HAMİLEYİMMMMM inanamıyorum ama gerçekleşti rüyam Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Mrb kızlar:)
Başlığı görünce atladım hemen.Ben de bu aylarda hamile kalmak istiyorum yaaaaa.......
1 senedir deniyoruz ama olmuyor doktor hi bi problem yok diyor ama nasip işte.Rabbim bakalım ne zaman verecek...Dualarınızı bekliyorum.
Özlem tebrik ediyorum süper bi duygu olsa gerek Rabim en kısa zamanda bizlere de nasip etsin inş:):)
aysuuuuu canım ne yaptın bu gün kontrolün vardı merak ediyorum
aysuuuuuuuu nerdesin canım yaaaa meraktan ölecem
selam kızlar yase senin ikinci çizgi hemen mi çıkıyor yoksa aradan zaman geçincemi beliriyor bende kan testine gideceğim benimkide aradan 1 saat falan geçince beliriyor anlamadım ben bu işten
toprakcım idrar testlerine 10 dk sonra bakmayın diyolar.doğruluk payı azalıyomuş.
bence tekrar bi kan testi yaptır cnm.
aysucum sen kaç haftalıkken öğrenmiştin hamile olduğunu ve nasıl öğrendin(idrar-kan) belirtin falan varmıydı
hoşgeldin aramıza inşallah en kısa sürede bebişin gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?