- 23 Mayıs 2010
- 1.832
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah bi tanemmmm...en güzel güllerden olur hemdegüzel duaların için teşekkürler duruşah inşallah canım bizlerin de koklayacak güllerimiz olur
15 ay oldu canım...1 tane kızım var canım benim...ne yapayım allahım hiç olmayanlara versin artık tatlım...bende koklayacak bir gül var hiç olmayanlara veriyorum ben hakkımı...inşallah hepinizz bu duyguyu tadarsınız şekerlerrrr
canım zaten ben %99 hamile değilim geçen ay progesteron testim de düşük çıkmıştı zaten sanırım bu ay yumurtlamam olmadı doktora gidicem ama denizlide iyi bir doktor bulamadım ki. en son gittiğim doktoa iyi diyordum ama o da klomene başladığımdan beri hiç yumurta takibi yapmadı. şimdi doktor araştırıyorum canım
canım zaten ben %99 hamile değilim geçen ay progesteron testim de düşük çıkmıştı zaten sanırım bu ay yumurtlamam olmadı doktora gidicem ama denizlide iyi bir doktor bulamadım ki. en son gittiğim doktoa iyi diyordum ama o da klomene başladığımdan beri hiç yumurta takibi yapmadı. şimdi doktor araştırıyorum canım
güzel duaların için teşekkürler duruşah inşallah canım bizlerin de koklayacak güllerimiz olur
inşallah canım benim...hiç üzülme...kızım 9 yaşında...ben 35Allah bağışlasın kızını canım yaaa kaç yaşında???
Sen böyle güzel gönüllü olduğun için Rabbim sana da verir elbet...İnş bekletmez bizi yavrularımız benim de 12 ay oldu bu ayla birlikte canım yaaa.Çok üzülüyorum ama nasip işte.Allahım ol deyince olacak inş.
Allah bağışlasın kızını canım yaaa kaç yaşında???
Sen böyle güzel gönüllü olduğun için Rabbim sana da verir elbet...İnş bekletmez bizi yavrularımız benim de 12 ay oldu bu ayla birlikte canım yaaa.Çok üzülüyorum ama nasip işte.Allahım ol deyince olacak inş.
Canım Denizlili bir arkadaşım va o da doğum yaptı yakın bir zamanda.İsmail Uryan'a gidiyordu çok da memnundu.Tavsiye ederim biliyormusun biliyorum ama...Bi dene istersen canım.
canım duymuştum o doktoru ama onun klomen yada aşılama tedavisindeki başarısı nasıl ki? bildiğim kadarıyla hamile olanların tercih ettiği bir doktor ben daha o aşamaya geçemedim ki
inşallah canım benim...hiç üzülme...kızım 9 yaşında...ben 35
amiiiiiiiiin inşallah bitanemm..evet genç kız oluyo ablası artık...göğüslerimiz falan sertleşti...kardeşi o istiyo zaten...yoksa ben yapmayı düşünmüyordum...inşallah sizinde en kısa zamanda olur bidenemNe güzel canım maş. kocaman bi kızın varmış.Rabbim acısını göstermesin
amin bitanem...evet kardeşi bekletmeden gelir inşallah..kızım çok istiyor ablası...rabbim onun dualarını geri çevirmez inşallah...yavrum kandillerde sırf kardeş duası edebilmek için kuran okuyor...tek dileğim kardeşim olması diyorduruşah canım ne güzel bi kızın var . Allah bağışlasın.. İnşallah kardeşi de çok bekletmez. yaşın da ii bence 1- 1.5 en geç 2 yıl sonra kucana alıcaksın gibi gelio bana bebeğini tekrar..
hazel canım benim ben de artık kesin diorum ya ama beelli olmaz ki idrardan çok kan değerleri önemli regl de olmadım evet ya gerçekten çok şaşkınım .. Ne olucaksa hayırlısı olsun.
Anatolyacım ben de denemlerin başlarında oldumdan çok bişi bilmiodum . ben de çoğu şei burdan öğrendim. ve çok işime yaradı gerçekten. tedaviye gidicek bişimiz tyok bizim 1 yıl dolmadından ama yumurta takibi isteyebilirsin. 1 yıl dolması gerekmio onda. rutin bişi zate. bi de zorluk vasa gebelik için yaptırabilirsin canım..
inşallah canım benim inşallahhazel evet aslında cuma gitsem yeridi ama gitmedim işte meraklıım ama gitmedim nednse ya acaba hafta sonu reglim mi gelir boşuna gitmek gibi olmasın ondan bi de ya ama artık yeter yanee yarın gidicem. sonuç pozitif olursa bi doktor var hemen ondan en kısa zamanda randevu alıp sonuçlarla gidicem ve artık sonrası gelicek inşallah..