Günaydın..
Test yaptım dünkülerle aynı çıktı. Gebelik varsa belirginleşir die düşünmüştüm. Bi arkadaşıma doktor gebe kaldığında 40 gün sonra çıkar idrarda demiş. Adete yakın da belli olunca testlerde benim 1 hafta geçti. Bi deişiklik yok. Regl de yok.. Ben de gebeklik varsa 5. haftamı doldurup 6. haftanın içindeken öğrencem bu gidişlen. Çünkü pazartesiden önce doktora gitmicem... Test de belirginleşmedi. Moralim bozuldu. Beklemeye devam..
yaseci zaten testler hemen belirginleşmo 2-3 günü buluo belirginleşmesi boşuna moralini bozma yani...
kızlar bende bugün doktora gittim kanamam kalmadı gibii bebekte görünüo gibi dedi doktor ama tam net göremedik vajinal bakmam lazım tam görmem için dedi onu da biz istemedik pek öyle olunca bakmadı hala evde yatıorum
inş haftaya hem bebeği hem kalp atışı görürüz...AMİN..
Yasecim sende kendine dikkat et.İş yapma sakın.Bol bol dinlen ve sana tavsiye kimseye söleme.KAlp atışlarını duymadan kimseye söleme.Sadece eşin ve sen bil.Akrabalarına ailelerinize söleme tabi bu benim fikrim.
AAh canım benim kesinlikle senin gibi düşünüorum . Kalp atışalrını duyduktan sonra bile hemen sölemicez. bakalım soranlara da yok divez tabii. ama düşünüoz bakalım deriz . sonra da sürppriizzzzzzzzzzzzzz. olur biter. kimseye hesap vermek zorunda deiliz. kimsenin kızmaya yermeye hakkı yok. inşallah bakalım hayırlısı. şimdilik sizler ve eşim b,lio. ama tabii kan testiolunca kesin olucak. ben de evet evden pek çıkmıorum özellikle dinleniorum bol bol. yavaş yavaş iş yapıorum.
ben gebelik kesinleşmeden silahlarımı kuşandım tedbirliim şimdide.n.
güzelcim sen gebe oldunda soranlara nasıl cevap vericeksin???? bira zkopya ver.zate zırp pırt sorulmaz bana pek soran olmuo da. ne se sonra da gebeiz işte. öle geçer gider. Allah kısmet edrse ağustos sonu 2. evlilik yıldönümümüze 2 aylık gebe olrak giricem. İnşallah..
yaseee çok sevndm cnm tebrikler inş kandada kesinleşicek tatlım
buarada hazelim nasılsn ben giremyorm kızlar kusura bkmayın ama hep duamdasınız hazelcm inş sendende duyucam güzel haberler
saol tatlım inşallah haftaya netleşecek. senin kaç haftalık nasıl gidio gebeli? Sınav nasıldı?
yasecım gaz oluyor zaten hamılelıkte.sen bence kesın hamılesın.:CüvCüv:
nurberracım ıyı olmaya calısıyorum canım.bugun 11. gunum.6-8 ve 9. gunlerde calısma oldu.9 ve 10. gunlerımde cok yapıskan akıntım geldı.cektıkce uzayan.ama ben gec yumurtluyorum normalde.15 yada 17. gunlerde.oyuzden daha catlamamıstr dıye dusunuyorum.calısma yapıcaz yıne her aksam yada gun asırı.ınsallah tutar bu ay.cok dua edıyorum.rabbım elbet kabul eder.ama bazen cok umutsuzluga dusuyorum.bızım morfolojı % 2 cok dusuk.oyuzden olması cok zor.ama rabbım ısterse % 0 la bıle olur ama ıstese keske.benım de sevınmemı ıstese.
fırstçüm uzulme canım tek tuple hamıle kalan cok.oyuzden sıkma canını.hem esının degerlerıde yukselır artık bıkac aya ınsallah.sonrada gelır bebıslerımız.bende beklıyrum.umutsuzum ama allahımdan baska guvencem yok.bırgun bızımde yuzumuz gulecek ınsallah.rabbım buyuk:Saruboceq:
sen ıyısın degılmı nurberracım.bebegın buyumus bıle rabbım korusun.saglık versın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?