- 14 Nisan 2010
- 1.420
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
guzelci sanırım ilk gebeliğin kürtaj oldu. sen heme sölemiş midin nasıl olmuştu durumların ne zaman alındı bebek..
saol cnm duan için.cnm lütfen ümitsiz olma ben tam bir yıl sonunda aldım bu haberi Mevl bizim için en uyğun vakti biliyo tek yapılcak şey sabırla dua etmek olucak inş gör bak imtihanlarımızı kolay eylesin Allahım
ramıznur bebegı gordugunuze cok sevındım.ınan cok dua ettım kandıl gecesındede.ınsallah saglıklı bır sekılde sende kucagına alırsın yavrunu.
murebdu ıyı tatıller canım.ınsallah sende ıkıncı yavruna hamıle kalırsın en yakın zamanda
ozgecım bana hamılesın gıbı gelıyor ama ınsallah yanlıs tahmın degıldır.
prettycım senle konusmustuk oncedende.bence mutlaka baska dr. a da gorun.tek dr. la kalma.belkı bı ılac verır gecer.ama yaranın hamıle kalmayı engelleyecegını sanmıyorum.tabı dr. lar daha ıyı bılır.ama eger bır sorun varsa once tedavı yoluna gıtmektr.sonra bebek gelır zaten.bence bsaka dr. a da gıt ve o ne dıycek bır bak.o da engel olmaz derse olmaz zaten.hem bak doktorsitesi.com dıye bır sıte var.oarada bır suru dr. var her branstan.onlarada soru sor mutlaka.dr.u kendın de secebılıyorsun
ozge karnım agrıyo der ya hamıeler karın mı agrır kasıkmı ben hamıle olunca karın nasıl agırır ne alaka anlayamadım hıc.karnınmı kasıklarınmı agrıdı canım
canım yaa ınternette arastr bakalım.ayrıca dr. larla da ıyıce konus hangısı daha dogru olurmus.dondurunca hamılelıge engel olurmu yoksa dondurmazsan mı hamılelıge engel olur.bunları ıyıce arastr
bnde bu ayllada hamile kalmak istiyorum bu ay ikinci denememiz daha çift çizgiyi göremedik ama hayırlısı baya sabırsızlanıyoruz.20ay oldu evleneli artık zamanı geldi die düşünüyoruz.haimle kalamayan arkadaşlar hemen üzülmeyin korunma yöntemizinden de kaynaklanabilir.geri çekilme yön ile 0-4ay içinde doğum kontrol yöntemi ile korunuyosanız 0-6 ay hatta 1 seneyi buluyo bünyeye göre haplar tembellik yapıyomuş yumurtalamada.
kız yase daha ne beklıyorsun senın yerıne ben catlıyorum valla.neden gıtmedın bugun test yaptrmaya.sen reglıne kac gun kala akıntıyı gormustun canım.demek ıkı defa yumurtladın.yada hanı dr. un demıs ya 3 yumurtan var.2 si ii durumda.onlar catladı heralde.adete yakında dıgerı anca olgunlasıp catladı heralde.ben oyle tahmın edıyorum.ayyy kız sende hamılesın.benım ıcın bır tahmının varmı