Ramiznur canım birde sitresle nasıl baş ettin ben neden yapamıyorum anlayamıyorum.
Hayırlısı olsun tatlım. İnşallah ağustosta bebeğin sana tutunur.
Dualarım sizinle kızlar.
cnm meryem suresi die google dan artıp dinleyebilirsinn hz.Zekeriyya nın kısır eşin den çok ileri yaşda çocuk sahibi olması ile ilgiili ayet.ben fırsat buldukça dinliodum..
biz kızlarla kandilde okumuştuk da ondan bahsediodumm..
cnm stresslee bende başedebildim diemem ama ilk aylardaki stresimm son aylarda kalmamıştıı,şuna inanadım cnm ne yaparsak yapalımne zaman kısmetse ozaman gelio bebişş eğer çok önemli tdv gerektiren bi durum yoksa böyle düşünmek gerek..
ben son 2-3 ayda elimden geleni yapıp Allah a tevekkül ediodumm ,,
ama tüm bunlara ragmen adete yakın stressim olmuo deildimm ve inan hiç belirtim yok bu ayada olmadı dediğimde geldi bebiş..
ozgecım hergun oku sen .bak 40 gun okunuyormus sonra 3 gun oruc tutuluyormus.ben okuyordumda sımdı yanıma almadım .eve gıdınce yıne baslıycam okumaya.yanı sadece kandılde okumak gerekmıyr.ama bız bu kandılde degılde bır oncekı kandılde 41 tane okumustuk.bayagı bır kısı okumustuk ısım ısım dua etmıstıık.turkcesındende okusan olur.rabbım kabul eder ınsallah
deniz meryem suresini bir kere mi okudunuz?Siz arapçasını mı okudunuz?
canım sureyiyanlışsız okumak cok iyi.bende arapcabiliyorum ama yinede yanlışlarım vardır yani o yüzden hem türkçesi okudum.hemde türkçe mealini okudum.ama önce bir kaç kere türkçe acıklamasını okudum tabi anlayarak okumak daha faydalı arabcasını istedigin kadar oku bişi anlamadıktan sonra bence bi faydası olmaz.hemde bol bol türkçe acıklamasını dinlemeye gayret etmiştim canım.
bende okudum hem türkçe açıklamasını hem arapça türkçesini.Allahım kabül eder inşllah ve isteyen herekese ve banada tez zamanda sağlıklı hayırlı bir bebek verir(Amin).
edaam nasılsın canım?nasıl gidiyor çalışmalar?
tatlım daha çalışmalara başlayamadım temizlenmeyi bekliyorumm..cumartesi başlayabilicez inş canımm...
sende çalışmalar ne durumdaa??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?