inşallah canım.cuma günü doğum günüm o gün yapıcam testi sevineceksemde üzüleceksemde o gün olsun bari.şimdide mesela sağ tarafım batıyo dün sol tarafımdı.10 gündür böyle bi sağım bi solum batıyo nedense.bu arada seninde göğüslerinde bi değişiklik olmuşmuydu?şişmiydi?acıyomuydu?
mesela benim bir ay erken bir ay geç regl oluyodum son aylarımda.mesela bir ay 29 gün olduysa bir ay 24 oldum.doğum kontrol hapı kullanmadan önceki ay 24 tü.ilaç kullandığım ay 28 oldu.döngüye göre bu ay erken olmam lazımdı.Acaba ilaç düzene mi soktu 28indemi olucam yine?
yüzüm de sivilceler çıkıo. biri geçio pat biri çıkıo. yüzüm de mahvoldu. geçen 2 adetten önce de çok çıkmıştı. Kışın olmazdı çok. Sanırım sıcak sters etkilendim çok.. ve regl olmadımmmmmmmmmmmmm
kızlar benim belirtilerim kimseye uymuyor.uzaylımıyım neyim.var bişey kesinlaelaelaelaelae
ne belirtin var cnm?
her ay sivilcem olurdu bu ay bi tane bile çıkmadı.cildim aksine çok güzel.sinirli olurdum.kesinlikle çok sakinim.başım ağrırdı.ağrımıyor.kasıklarımda batma filan yok.
ne regl belirtisi var ne de gebelik. gözlerim de kızarıklık var ve kaşınıyor.ne alaka diyeceksin ben de bilmiyorum.işte böyle..:dance:
göz kaşıntısıda hamilelik belirtisi diye biliyorum ben.ama sadece göz kaşıntısı olunca ne olur bilmiyorum.inşallah sende gebesindir.
benim göğüslerim dolgunlaştı cnm ve sütyenimi çıkarınca çok acıyolar.ama benim regl önceside olurdu hep böle geçerdi.bu sefer hala devam ediyo geçicekmi bilmiyorum.
canım peki senin adet ağrın oldumu hiç.genelde diyolar ya aynı adet olacakmışım gibi ağrım oldu diye.gerçi sen normaldede ağrılımı adet olursun?hamile kaldığın ayda adet sancın oldumu hiç?
canım peki senin adet ağrın oldumu hiç.genelde diyolar ya aynı adet olacakmışım gibi ağrım oldu diye.gerçi sen normaldede ağrılımı adet olursun?hamile kaldığın ayda adet sancın oldumu hiç?
cnm benim adetlerimm sancılı olmaz ama şöle benim batmalarım vardı zaten hamileliğimi adet günümden önce öğrenmiştim.ama rahmimde bi ağrı bi ağırlık baskı var sanki adet olucakmışım gibi şuanda sürekli değil ama arada oluyo.
cnm benim adetlerimm sancılı olmaz ama şöle benim batmalarım vardı zaten hamileliğimi adet günümden önce öğrenmiştim.ama rahmimde bi ağrı bi ağırlık baskı var sanki adet olucakmışım gibi şuanda sürekli değil ama arada oluyo.
anladım canım hayırlısı artık 2 gün daha bekliycez bakalım.inşallah psikolojik belirtiler değildir benimkiler.gerçi şimdi adet ağrısıyla batma karışımı bi ağrı başladı herhalde adet olucam ya.
anladım canım hayırlısı artık 2 gün daha bekliycez bakalım.inşallah psikolojik belirtiler değildir benimkiler.gerçi şimdi adet ağrısıyla batma karışımı bi ağrı başladı herhalde adet olucam ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?