yasecim benimde ated dönemlerimde sivilcem çıkardı ama tek tük.bu ay çok sivilcem çıktı benimde göğüs aramda bile çıktı ve halada devam ediyo çıkmaya azaldı gerçi tek tük çıkıyolar.bende regli olcam dedim ama hamiş olduğumu öğrendim biliyosun.
inşallah sende hamişsindir
reglim 31. günü oldu. olabilir ya zaman geçtikçe hislerim gebelik yönünde artıo. gerçekten de öle olursa sürpriz ötesi olucak bana.. Evet bu aya özellikle diğer aylardan daha çok çıktı ve göğüs uçlarım çok acıo. koyuaşma pütürleşme de var sanki bugün dikkat ettm..
hayır canım ya biliorum daha öncd de yapmıştım tertemiz birinci tk çizgi. yok ikinci bakıorum belirti yok. acab a çok sıvı alıorum ondan mı ama gebelik testinetkiler mi b,liorum.bi arkadaşım da gebe oldunu 6 hafta geçtinde öğrenöişti. regli düzensizdi ama. doktor ona idrarda 40 gün sonra çıkar demiş.heral en fazlasını mı söledi en azını mı doktor. ama sizlerde günü gelmeden çıkıo anlamadım.
hiç en ufak bi kanamm da olmadı. bu belirtileri bazı adet dönemlerinde de hissederim. ama farklı olarak göğüs uçlarımın daha çok acıması ve dedim akıntılar ve vajinadaregl geliomş gibi kasılma ve de bi de ıslaklık var. ben de bunlardan şüphelendim zate.
ama ya içime doğuo artık sanırım geç döllenme ve bi kaç güne idrarda gebe oldum çıkcak gibi hissediorum. adet olsam da şaşırmıcam. biraz üzülürüm belki ama zate adet olmayı beklemiştim çoğu gün. Artık gebe olma olasılığımı regl olma olasılığında çok daha fazla görüorum..
cnm nasıl 6 hafta sonra çıkmış anlamadım hamilelik varsa kanda daha 2 günde bile belli olur.senin geç döllenme olduysada kanda çıkar bence eğer çok merak ediyosan bi kan testi yaptır cnm.
cnm kanda gebelik çıkarsa neden adet olasın ki?
yasecim bu bünye meselesi kiminin erken çıkıyo idrarda kiminin geç.
ama lütfen üzülme cnm biliyorum çok zor söylemek düşünmeden edemiyon insan ama stres en büyük düşmanımız.
adet olsam da üzülmicem çok tabii burukluum olucak . gecikti çünkü. geç olmam da can sıkıcı ama dünyanın sonu deil bunlar biliorum da elimde deil işte maalesef.
ayıptır sölemesi ishal olmuşum karın ağrım ondan mış. sabah aç karnına zorla süt içmiştim. ondan oldu sanırım. fazla bişi yiyemiorum..
temmuz olmadı ağustos eylül olsun diodum. hatta temmuzu pas bile geçebilrdik tam tersi olmuştu. yumurtlamam geç oldu gibi gelio. ovu. testlerini yapmayı bırakmıştım nasılsa ilişki oluo die..
acaba gece falan yapsam test diorum . 8-9 saatte deişir mi varsa gebelik adrar a gelir mi artık.
biozard senin kaçıncı denemen. bi sonrakine adet gününü ve kaçıncı deneme olcak. bugün regl oluosun sanırı. int te hesaplayıcılar var son 3 adete göre..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?